2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Teşekkürler,siz de göz açıp kapayıncaya kadar doğum zamanına gelirsiniz inşallah ;)

Eminim çok güzeldir,ondan bir şüphem yok :) ama 8 ay ceylan gibi sekip 9.ayda tuvalete bile zor gitmek insana koyuyo baya bi :) Son düzlükteyim 5-6 gün kaldı ha gayret diyorum...

9. ayimda bile geziyodum hatta cemiyetimiz vardi son ayda onlarda bile baya aktif dolastim ama geceleri yatakta ters dönmüş hamam bocegi gibi kaliyodum wc ye kalkmak bile eziyetti cok az kalmis seninde saglikla kucagina al bebegini insallah

Kızlar tedirgin olmanıza gerek yok. 20. Haftadan itibaren rahat rahat hissedersiniz. Bende sizin gibiydim. Hiç cc hissedemiyorum diye acayip telaş yapıyordum. Simdi o kadar hareketli ki masallahhh. Doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla.

hay maşallah seninde sayılı günlerin kalmış canım ALLAH hyırla kucagına almayı nasip etsin.

20 haftadan sonra rahat hissedersiniz.. Biz simdi 25 haftaligiz, karnımın icinde deprem oluyo resmen.. Gözle bile görülüyor hareket ettigi.. :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen bide 1 ay sonraki hallerini gör uykudan uyandırcak seni,yürürken bi tepik sallayacak kitlenip kalacaksın.benim kız o kadar hareketliki MAŞAALLAH aceba diyorum ikizi arkasına saklandıda birbirlerini mi kudurtuyorlar:4::1::1::1:

Cnm bende bugun 17 haftaya girdim ve hicbisey hissetmiyorum sanki hamile degilimmm :((

Bu bebek hissetme me olayı bizimi buluyor yada biz tup bebek anne adayları çokmu korkuyoruz benim doktorum dün aynısını dedi sanki bebeğin çok hareketli degil diye sürekli dinleniyorum temizlik yemek bile yapmıyorum annem bakiyor çünkü acaba ben yorulmadigim icinmi bebek hareketli değil stres ten tansiyonum 14 olmuş

hiç telaşlanmayın kızlar 20.hafta itibariyle harekete geçecek ilk zamanlar çok tatlı oluyor kalp atışı gibi sonra güçlendikçe ALLAHH yardımcınız olsun.her hali güzel gerçi ama bazen gerçekten zor oluyor.

Kızlar slm ayrıntılı ultrasyona girenler kimlere gittiğinizi yazsanız. Ve fiyatlarını. Çok değişiyo fiyatlarda... Karar veremiyorum kime gideceğimi hala..

❤️👯❤️👯❤️

Kızlar slm ayrıntılı ultrasyona girenler kimlere gittiğinizi yazsanız. Ve fiyatlarını. Çok değişiyo fiyatlarda... Karar veremiyorum kime gideceğimi hala..

❤️👯❤️👯❤️

canım ben hümada girdim ayrıntılı ultrasona 120 lira vermiştim yanlış hatırlamıyorsam

sen bi de bi kaç hafta sonra gör şuan uykuda hoplatıyo beni maşallah :)

hay maşallah seninde sayılı günlerin kalmış canım ALLAH hyırla kucagına almayı nasip etsin.

sen bide 1 ay sonraki hallerini gör uykudan uyandırcak seni,yürürken bi tepik sallayacak kitlenip kalacaksın.benim kız o kadar hareketliki MAŞAALLAH aceba diyorum ikizi arkasına saklandıda birbirlerini mi kudurtuyorlar:4::1::1::1:

hiç telaşlanmayın kızlar 20.hafta itibariyle harekete geçecek ilk zamanlar çok tatlı oluyor kalp atışı gibi sonra güçlendikçe ALLAHH yardımcınız olsun.her hali güzel gerçi ama bazen gerçekten zor oluyor.

ayy maşallah yaa.. bugünleri de gördük ya çok şükür.. :16: sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah..
dün şeker yüklemesi yaptırdım, iyi çıktı.. aşının ikinci dozunu da yaptırıcam sonra bişey kalmıyo heralde.. tek sorunum kilo alamamak hala.. doktor dediğinden beri kilo alıcam diye stres yaptım, kilo verdim. başladığım yere geri dönücem nerdeyse.. 25 haftada 1.5 kilo aldım toplamda..

Ayrıntılı ultrason da neye bakılıyor kızlar doktor mu istiyor bizim istemeliyiz birde tv de duydum şeker yüklemesi yapmayın diyorlar acaba mantiklimi

ayy maşallah yaa.. bugünleri de gördük ya çok şükür.. :16: sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallah..
dün şeker yüklemesi yaptırdım, iyi çıktı.. aşının ikinci dozunu da yaptırıcam sonra bişey kalmıyo heralde.. tek sorunum kilo alamamak hala.. doktor dediğinden beri kilo alıcam diye stres yaptım, kilo verdim. başladığım yere geri dönücem nerdeyse.. 25 haftada 1.5 kilo aldım toplamda..

yok canım tahliller testler aşılar bitmiş olacak.geçen 3 kilo diodun yarısı stresten mi gitti :18: fındık badem fln tüket tatlı ye ne bilim kilo yapcak ne varsa ögüt madem.iyice delirdik kilo almak için yaptıklarımıza bak yaaa:1:

Ayrıntılı ultrason da neye bakılıyor kızlar doktor mu istiyor bizim istemeliyiz birde tv de duydum şeker yüklemesi yapmayın diyorlar acaba mantiklimi

canım ayrıntılı ultrasonda tüm organlarına detaylı bi şekilde bakılıyor herhangi bi sorun varmı diye.şeker yüklemesi deyipte canan hanımın milletin kafasını karıştırdıgı bi gerçek ama hem nette yaptıgım araştırmalarda hemde bi kaç drun söyledigide aynı 2 dilim yaş pasta kadar kalorisi var diyor.aşerip yediğimiz onca tatlı bebege zararlı değilde alınan şekermi zararlı düşündürücü açıkcası.üstelik gebelik şekerinin farkına varılıp önlem alınmazsa bebek için ciddi tehlikeler arzediyormuş.ben yaptırdım şükür iyi çıktı senin yaptırıp yaptırmayacagın amamen sana kalmış elbette

❤️👯❤️👯❤️

Ben gecen hafta medicana da yaptirdirdim 170 lira ultrasona 85 de muayene ucreti aldilar

Gunaydın arkadaşlarrr.
17. Haftadayım diş etlerimde bi kac yerde şisme varr.zonkluyoo rahat yemek yiyemiyorum.fırcalarkende kaniyorlarr.

Bana bi fikir verirmisiniz ne yapmalıyımm.

Kızlar tedirgin olmanıza gerek yok. 20. Haftadan itibaren rahat rahat hissedersiniz. Bende sizin gibiydim. Hiç cc hissedemiyorum diye acayip telaş yapıyordum. Simdi o kadar hareketli ki masallahhh. Doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla.

canım napıyosun günün belli oldu mu bayramdan sonra olur senin heralde?

canım napıyosun günün belli oldu mu bayramdan sonra olur senin heralde?

Yok yaaaa nerdeeeee. Normal sancılar ne zaman başlarsa o zaman Alacaklarmis. Doktorum da izne gitti.sansim yok sanırım :( Pazartesi başka bi doktor la devam edeceğim. Inşallah doktorum dönene kadar bekler paşa ;) bu aralar coooookkk hareketli. Hiç durmuyor. Sende ne var ne yok.

yok yaaaa nerdeeeee. Normal sancılar ne zaman başlarsa o zaman alacaklarmis. Doktorum da izne gitti.sansim yok sanırım :( pazartesi başka bi doktor la devam edeceğim. ınşallah doktorum dönene kadar bekler paşa ;) bu aralar coooookkk hareketli. Hiç durmuyor. Sende ne var ne yok.

senin normal mi olcak hıım benim sezeryan olkcak da henüz net tarih vermedi doktor sanırım haftaya kontrol var o zaman netleşir son haftalar geçmez oldu vallahi. Yerleri daralınca her hareket hissedilio haklısın benimki hala yukarda zaten aşağı inmedi normale kalsa baya bekleriz heralde

Son düzenleme:
senin normal mi olcak hıım benim sezeryan olkcak da henüz net tarih vermedi doktor sanırım haftaya kontrol var o zaman netleşir son haftalar geçmez oldu vallahi. Yerleri daralınca her hareket hissedilio haklısın benimki hala yukarda zaten aşağı inmedi normale kalsa baya bekleriz heralde

Yok canım normal olmayacak. Sezaryen olacak da. Doktorum da burda olmadığı için sancıyi bekleyeceğiz dedi. ben alirsiniz diye dusundum dedim. Almak ayri bebegin doguma hazir olmasi ayri dedi. Ben burda olmasam da emin ellere emanet ettim dedi. Şuan 37+2 deyim. Ara ara kasık ağrısı oluyor. Sanci olursa, kanama olursa, şu gelirse acil hastaneye gel dedi. Onun dışında bekleyeceğiz dedi. Benimki 32 haftada döndü. Yatıyorum kalıyorum. Dinleniyor sadece.

Yok canım normal olmayacak. Sezaryen olacak da. Doktorum da burda olmadığı için sancıyi bekleyeceğiz dedi. ben alirsiniz diye dusundum dedim. Almak ayri bebegin doguma hazir olmasi ayri dedi. Ben burda olmasam da emin ellere emanet ettim dedi. Şuan 37+2 deyim. Ara ara kasık ağrısı oluyor. Sanci olursa, kanama olursa, şu gelirse acil hastaneye gel dedi. Onun dışında bekleyeceğiz dedi. Benimki 32 haftada döndü. Yatıyorum kalıyorum. Dinleniyor sadece.

anladım tatlım. benim kafa aşağıda uzun zamandır ama ayaklar hala göğsümün altından tepikliyo. doktorlar çok erken almak istemiyolar. bana 38+lı günlerde yani 39. haftada alabiliriz demişti geçen hafta. bakalm bu hafta ne diyecek. ben de ptesi 36ya gireceğim allah nasip ederse. sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah canım.

yok canım tahliller testler aşılar bitmiş olacak.geçen 3 kilo diodun yarısı stresten mi gitti :18: fındık badem fln tüket tatlı ye ne bilim kilo yapcak ne varsa ögüt madem.iyice delirdik kilo almak için yaptıklarımıza bak yaaa:1:

canım ayrıntılı ultrasonda tüm organlarına detaylı bi şekilde bakılıyor herhangi bi sorun varmı diye.şeker yüklemesi deyipte canan hanımın milletin kafasını karıştırdıgı bi gerçek ama hem nette yaptıgım araştırmalarda hemde bi kaç drun söyledigide aynı 2 dilim yaş pasta kadar kalorisi var diyor.aşerip yediğimiz onca tatlı bebege zararlı değilde alınan şekermi zararlı düşündürücü açıkcası.üstelik gebelik şekerinin farkına varılıp önlem alınmazsa bebek için ciddi tehlikeler arzediyormuş.ben yaptırdım şükür iyi çıktı senin yaptırıp yaptırmayacagın amamen sana kalmış elbette

elimden geldiğince yemeye çalışıyorum, biraz daha deniyim olmazsa mecbur diyetisyene gidicem.. tekrar sordum kilo alamıyorum napıyım diye, almak zorundasın çok önemli dedi..

Arkadaslar bende bugun 20.haftama girdim bebegimi hissetmiyorum sizce normalmi korkmaya basladim hamileligimin basindan bu yana dogru durust belirti yasamadim korkuyordum bir seymi oldu diye iki gunde bir doktordaydim bir hafta once bebegin kalp atisini dinleme cihazi aldim biraz rahatladim ama hareket etmemesi canimi sikiyor yarin detayli ultrasyona girecem 380 tl camlica erdem hastanesinde tup bebek doktorum yapacak

valla canım ben 7. ay bitti 9 kilo almışım doktor 15 le bitirirsek ideal dedi, ben şu halime şükrediyorum sen maşallah çok iyi hiç almamışsın süpersin... :16: bu arada benim doktorum tetanozun ikinci dozuna gerek yok dedi yaptırtmadı bende yaptırmadım ilk dozu yeter dedi

Ya arkadaslar ne zaman buraya yazsam yazdiklarim arada kayniyor ne olur cevap verim 20.haftaya kadar hissetmemek normal mi bu 6.denemem birde 20.hafta kac aylik oluyor rica etsem bilgisi tecrubesi olan cevaplasin

Ya arkadaslar ne zaman buraya yazsam yazdiklarim arada kayniyor ne olur cevap verim 20.haftaya kadar hissetmemek normal mi bu 6.denemem birde 20.hafta kac aylik oluyor rica etsem bilgisi tecrubesi olan cevaplasin

canım ben sana daha önce de yazdım ama okuyamadın sanırım, özel mesaj kutunda alıntılarda görürsün yazdığımı belki...
canım ilk gebelikte 22-23. haftadan sonra hissetmeye başlıyorsun, hem her çocuk aynı değil kimisi daha çok uyur hissetmezsin bile mesela benimki aşırı hareketli ben 21. haftadan beri hissediyorum çalışıyorum ve çok ağrılı geçiyor gün içinde hep sıkıştırıyor beni 1 dk boş durmuyor ama ablamın oğlu hiç hareket etmezdi mesela o gayet rahattı stres yapma yakında gece uykundan edecek seni o minik tekmelerrrr :1::1::1:

Back
X