2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ben bugün gittim onlar çağırmadan iğneleri yaptırırken hemşire demişti gebe kalırsan gel kayıt yaptır diye gittim işte boyuma kiloma baktı onceden doğum falan varmı dedi şimdi değil ama sonra tetonos iğnesi vuracaklarmış onlarda takip edeceklermiş ocak ayında tekrar gel dedi

Bende gideyim bakalim tutsunlar kaydimi ay cok korkuyorum igneden filan hala clexane yi bile vururken inme geliyor resmen :( ay ben tedaviye başladığımdan beri 5 kilo aldim cok korkuyorum duba gibi olucam diye

arkadaşlar bende buraya terfi ettim:)allah nasip ederse bende artık bir anne adayıyım:))) 12.günüm3.gün embriyosu değerimde233

6+3 üm tatlm önce karından duyduk az snra garanti olsn die alttan baktık duyduk şükürr:)) inş sende duyarsn senn kaç haftalık

7+4 oldum canim umarım duyarim kese en son 1.4cm di. Zaten ustten gorunmezse alttan muane ettirmek istiyorum cok korkuyorum.canim haftqda bir baklagil yemegi yiyor musun

Insallah tatlim insallah bi kac saat sonra gidicem bide saglik ocağından aradilar aile hekimine gitmek zorundasin vd diye nerden haberleri oldu bunlarin anlamis degilim ;) giden varmi ne yapılacak orda test vs nedir ne degildir

Hadi kalp atisni duyda gel canm bende yarin gidicem saglik ocagina bilmiyrum test bsey varmi gorcez bkalim yarn tatlm

kızlar 7+2 günlük hamileyim ve bebeğimin kalp atışını hala duyamadı doktorum vajinal muayenede.büyük ihtimalle kürtaj olucaksın dedi.çok kötüyüm sizler ne zaman duydunuz.

kızlar 7+2 günlük hamileyim ve bebeğimin kalp atışını hala duyamadı doktorum vajinal muayenede.büyük ihtimalle kürtaj olucaksın dedi.çok kötüyüm sizler ne zaman duydunuz.

Canm cok uzuldum acele etme hemen kurtaj olma bence. Makinesinden de kaynaklanir ben 6+1de duydum ama doktorum cihazi cok iyiydi normalde duyulmuyo demisti o yuzden stres yapma sakin olmaya calis hakkimizda hayirlisi cnm

Back
X