2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kızlar boyle seylere inanmam ama son günlerde elevitle ilgili çıkan haberler ve firmanın da yalanlamamasi beni cok üzdü.. E vitamini için domuz jelatini kullaniyorlarmis.. Su an elevitin muadili decavit isimli bi ilac kullanıyorum gecen tanıdık bi eczacı Elevit yerine bunu vermişti muadili sen bunu kullan demişti tadı kötü geliyor ama hiç önemli degil.. Sizinde bilginiz olsun internetten araştırdım siz de arastirabilirsiniz maalesef 2 ay kullandım bilseydim kullanmazdim..

Allah razı olsun canım bilgilendirdiğin iyi oldu..ben kullanmıyorum ondan acaba sonra mı verecek bana

Aaa kız gercekten miii.. Hayırlı olsun canım cok sevindim...Gel o zaman topigimize sende ikiz ve cogul gebelikler 2014 ikiz annelerindeyiz..
Benim belirtiler bitmeye bile başladı zor bi 2 ay geçirdim artık daha iyiyim sen kaç haftalık oldun simdi?

Sağolun Allah razı olsun... Büyük bir mucize 7 haftalık oldum. 1tane beklerken Rabbim 2tane bağışladı...

Aaa kız gercekten miii.. Hayırlı olsun canım cok sevindim...Gel o zaman topigimize sende ikiz ve cogul gebelikler 2014 ikiz annelerindeyiz..
Benim belirtiler bitmeye bile başladı zor bi 2 ay geçirdim artık daha iyiyim sen kaç haftalık oldun simdi?

Bulamadım topigi canım hangi başlıkta

canım belim çok ağrıo aynı tutulmuş gibi tuhaf bi ağrı çok korkuyorum bi de tabi arada kasıklarıma giren ağrılarım war:(((( bişi sorcam afedersn seninde idrarını yapaken göbeğin sızlıo mu

Canm aynen benimde belim tutulmus gibi ayni iki ayagima birden vuruyo agrisi sirt ustu yatinca zor hareket ediyorum. Evet idrarimi yaparken kasiklarma kramp griyo sanki sizliyo ama bu ara pek farketmedm onceden her tvalete grerken korkuyodm acikcasi.

Bulamadım topigi canım hangi başlıkta

Kadın ve cocuk saglıgı- ikiz ve cogul gebelikler- 2014 ikiz anneleri

seklinde ilerle canım sanırım dogru tarif edebilmisjmdir..link verebilseydim aslında iyi olurdu ama beceremiyorum:)

çok şükürler olsun canım bugün iyiyim, inş olumsuz bişey olmamıştır. salı günü kalp atışı için sabırsızlıkla bekliyorum...sen nasılsın canım, bebişin nasıl?

Canm aman iyi ol agrilarm bnimde oluyo ara ara ama belim asiri agriyo iki ayagimada vuruyo canm. Bebisimde iyidir ins cuma gunu randevumuz var ins iyidir. Kendimi yormamaya calisiyorum ole gun geciriyo. Sende ins duyarsin kalp atisini.

Canm aman iyi ol agrilarm bnimde oluyo ara ara ama belim asiri agriyo iki ayagimada vuruyo canm. Bebisimde iyidir ins cuma gunu randevumuz var ins iyidir. Kendimi yormamaya calisiyorum ole gun geciriyo. Sende ins duyarsin kalp atisini.

Allah razı olsun canım, inş duyarım sesini,
ne kadar kendimi yormayayım desem de olmuyo, akşam 7 ye kadar çalış sonra gel yemek yap ufak tefek ev işleri derken ister istemez yoruluyorum..Allahtan işim masa başı canım...
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize :9::9:

ne kadar kendimi yormayayım desem de olmuyo, akşam 7 ye kadar çalış sonra gel yemek yap ufak tefek ev işleri derken ister istemez yoruluyorum..Allahtan işim masa başı canım...
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize

kaç hafalıksınz cnm

Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize :9::9:

kaç haftalıksınız canım

Nasılsınız bakalım? Bizim bulantilarimiz azaldı çoook sükür ama basım agrıyo iki gundur..bide sabah 5 de ayaktayım 1 haftadır :) cok komik ama kurulu saat gibi uyanıyorum :) ve bi daha uyuyamıyorum..:)

Nasılsınız bakalım? Bizim bulantilarimiz azaldı çoook sükür ama basım agrıyo iki gundur..bide sabah 5 de ayaktayım 1 haftadır :) cok komik ama kurulu saat gibi uyanıyorum :) ve bi daha uyuyamıyorum..:)

günaydın canım, biz iyiyiz bebişimle temizlik yapıyoruz, misafirimiz gelicek...sana da geçmiş olsun gülüm, bunlar tatlı rahatsızlıklar:16::16::16: Allah sağlık sıhhat versin hepimize inş

hanımlar merhaba....sayfanızı baştan beri okuyorum...maşallah ne güzel toplanmışsınız....5. tüp bebek denememiz bu.... benimde bugün 14. günüm....11. günümde 804 değerini almıştım çok şükür...doktorum değer yüksek çıkınca tekrarlatmadı...pazartesi günü yani 16. gün ultrasyonda görün bana bilgi ver dedi...bakalım pztyi sabırsızlıkla bekliyoruz kızlar..... :))))

Back
X