Canim gittim geldim gordum keseyi sukurler olsun darisi herkesin basinaa
canım gözün aydın....:))) kalp atışı için ne zaman....kesenin ölçümünü söyledi mi doktorun???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gözün aydın....:))) kalp atışı için ne zaman....kesenin ölçümünü söyledi mi doktorun???
Ongun sonra kalp atisi canim yok soylemedi kesenin buyuklugunu
Amin canim kalp atisi icin erken mi dediler cok merak ettim bende hayirli olsun
hımm anladım cnaım...yaaa senin son adet tarihin...transfer günün ne zamandı...senle haftamız bir gibi ben pzt keseyi gördüm haftaya çarşambada kalp atışı için gel dedi....ama şimdi senle konuşunca kafam karıştı...haftamız bir gidiyor sanki....benim en son adet tarihim 23 eylül...transfer tarihim 12 ekim....
Sen biraz erken cagirdilar 25eylul sat 9eylulde transfer tarihim ucuncu gun embriyosu
biribirine yakınmış tarihlerimiz....acaba haftaya çarşamba pıt pıtları görürmüyüm...erken olmaz inşallah....
Ongun sonra dedi canim karindan bakti zaten cok guzel bit dyygu sende bian once gorursun insallah
Insallah canim cumartesi 11 e randevu aldim bende bakalim neler gorcez :))
gözünaydın canım canmm![]()
az kalmış görürsün inşallah
Sanki heyecanli degildim ama sen gidip geldikten sonra hem bi heyecan hem de bi korku geldi neyse az kaldi benimde yarindan sonra ooff panik yaptim nolcak diye
kızlar bişi sorcam boyunuz kaç ve kaç kiloyla hamile kaldınız(((
noldu ki canım neden astın suratını ben 160 boyum 74kilom
Beni duyunca uzülmezsınız 1.55 boy 77 kg
noldu ki canım neden astın suratını ben 160 boyum 74kilom
benimde 153 kilo 58((( yemek yemeye korkuyorum ya nasıl olcak bilmiyorum