2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

belki kan testi yeterli olacaktır kuzum :34:

rabbim inş en yakın zaman da sana da nasip etsin kuzum rabbim hayırlısını versin :16:
ben canım bu zaman kadar yaşadıklarımı anlatsam inanamasın belki ne hayal kırıklıkları ne üzütüler ne yıkımlar defalarca negatifle sonuçlanan aşılamalar ama hiç pes etmedim canım hep üstüne üstüne gittim :31:
ben yaş 27 canım tek tüp yok ve pko var çok şükür rabbime 4,5 yıl sonra ilk tüp bebek denemem de rabbim nasip etti :16:

canım dikkaet et kendine galiba grip oldun ben grip yüzünden 1 hafta yatak döşek yattım çok zor atlattım :26:

valla canım aynen bende öyleyim gözlerimi kapamaktan bazen gözlerim acıyo :9::9::9:sağa dön yok sola dön yok uyumak ne mümkün :9::9:

Aminnnnnnnn Allah sana da kolay saglıklı dogumlar nasip etsin :49::49:
Ben zaten kolay kolay pes eden biri degilim ama esim tam tersi özellikle bu konuda hemen pes eder tabi buda bana yansır bizimde dört sene olacak daha yeni tüp bebege ikna oldu

Hmm coook gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin dr ne diyo kanama icin
Benimde tek dayanagım esim baska ile gelin geldim ailem yanımda degil bizde kimseye söylemeyecez aileler haric paraya ihtiyacımız olmasa ailelere de söylemezdik ama kısmet artık bizde keciboynuzu özü polen arı sütü kullanıyoruz kac aydır ama pek ilerleme kaydedemedik 1,5 sene önce ameliyat oldu esim ameliyat sonrası iki üc milyon farketti sadece
Tüp bebekte erkek infertilitesi daha avantajlı diyolar ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı bende bu topige yazarım insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/QUOTE

olumlu sonuç aldıktan sonra hemen işe gıttım.iş yerım uzaktı..merkezdekı dr gıdebılırsın demıştı keske dınlemeseydım. kese dısında kesenın ıkı katı kanama alanı olustu. 2 aydan fazla yattım allaha sukur yenı yenı normale döndum.evet erkek ınfertılıtesı avantaj benım arkadasımın esınde hiç sperm yoktu amelıyatla sperm aldılar tuttu..insallh en kısa zmnda mutlu haberını alırız

Amiiinnnnnnnnnn insallah Rabbim nasip eder de hamileyimmm diye cıgıra cıgıra gelirim yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin gercekten zor bi imtihan
Drla bi konussaydım biraz netlesecekti düsüncelerim ama pazartesi randevum günler gecmiyo bi türlü

Aminnnnnnnn Allah sana da kolay saglıklı dogumlar nasip etsin :49::49:
Ben zaten kolay kolay pes eden biri degilim ama esim tam tersi özellikle bu konuda hemen pes eder tabi buda bana yansır bizimde dört sene olacak daha yeni tüp bebege ikna oldu

sağol canım benim rabbim doğum yolunda olanları sağ sağlim kurtasın inşş olmayanlarada tez vakitte nasip etsin:16:herşeyin bi vakti zamanı var canım bana da çok bu sözü söylerlerdi şimdi çok inanıyorum biz ne kadar çabalasakta uğraşsakta defalarca denesekte olmayınca olmuyo işte rabbim ne zaman ol derse o zaman olur kuzum :34::34:benim eşim benden daha hevesli bu konularda canım kaç yıldır uğraşıyoruz bir kere off dediğini duymamışımdır aksine ben olumsuz düşünürken o bana hep destek oldu moral verdi bir gün gelecek olacak diyodu :34:

sağol canım benim rabbim doğum yolunda olanları sağ sağlim kurtasın inşş olmayanlarada tez vakitte nasip etsin:16:herşeyin bi vakti zamanı var canım bana da çok bu sözü söylerlerdi şimdi çok inanıyorum biz ne kadar çabalasakta uğraşsakta defalarca denesekte olmayınca olmuyo işte rabbim ne zaman ol derse o zaman olur kuzum :34::34:benim eşim benden daha hevesli bu konularda canım kaç yıldır uğraşıyoruz bir kere off dediğini duymamışımdır aksine ben olumsuz düşünürken o bana hep destek oldu moral verdi bir gün gelecek olacak diyodu :34:

Aminn cnmm ne güzell benim esimse tam tersi sorun onda diye mi bilmiyorum sürekli olumsuz düsünüyo ben dra gitmesem hiicc gidelim demez cookk sükür her dedigimi yapar ama ben adım atmayınca o adım atmaz
Tüp bebege de ben olacak insallah diyorum ben kendimi cok kaptırmayayım nasıl olsa sonu hüsran olacak diyo

bebişin için çok üzüldüm canım inşş rabbim sağlıkla sizlere bağışlar canım herşey Allahtan nasipte varsa olur canım :31:üzülmekte çok derece haklısın kuzum rabbim sabır versin inşş bebişin seni bıkmaz...

Çok sağol canım cuma gününü dört gözle bekliyorum inşallah bi umut yolu açılır, Allah razı olsun Rabbim bebişi olanlara kucağına almayı, olmayanların da bir an önce bebiş sahipi olmayı nasip eyle güzel Allah'ım :43:

Çok sağol canım cuma gününü dört gözle bekliyorum inşallah bi umut yolu açılır, Allah razı olsun Rabbim bebişi olanlara kucağına almayı, olmayanların da bir an önce bebiş sahipi olmayı nasip eyle güzel Allah'ım :43:

amiiiiin bitabem inşş rabbim çok büyük umutsuz olan bütün kapıları açsın inşşş dualarım seninle :26:

amiiiiin bitabem inşş rabbim çok büyük umutsuz olan bütün kapıları açsın inşşş dualarım seninle :26:

Çok sağol duaların için Allah razı olsun, Allahım evladını sana bağışlasın, Rabbimden tek dileğim bizim gibilerinde biran evvel kucağını doldursun...

Sağol, kanama olunca yakında özel bir hastaneye gittim. Daha önce ablamın arkadaşlarından doğum yapanlar vardı orda. Gece kadın doğumcu nöbetçi vardı, asistandı sanırım, sabaha kadar ilgilenip, beni poliklinik doktorlarından birine emanet etti, şimdi o doktorla devam ediyorum.Central hospitalda Figen hanım, 2 gece yatış verdi, kanama için ped kontrolü yaptırdı, 10+10 rapor verdi, riskli gebelik diye 1 ay heyet verecek ama daha sonra alamazsam mecbur ücretsiz izin alacağım. İkiz gebelik ve tüp olduğu için mümkünse heyet ve ücretsiz izinle 30 hafta çalışmamamı önerdi. Aynı zamanda tüp bebek doktoruma da devam ediyorum ama o karşıda olunca ve merkez 6 da kapanınca yeterli olmuyor. Burada muayene 55 tl ve doğum çok pahalı değil. Ama yeditepe veya diğer yerlerde doktor ücreti neyse ama doğum tüp bebeğin 2 kat fiyatı. Bu yakada pendikte emsey, maltepede sema hastanesi ve delta hastanelerine giden tanıdıklar var ve memnunlar. İstersen doktor isimleri sorarım.

2. denemede aldım. Yaşım 36. İlk denemem olumsuz olunca merkez değiştirdim. Karşılaştırırsam çok çok fark var. Merkez ve laboratuvarı iyi araştırmanı tavsiye ederim.

Geceleri sık sık uyanıyorum ama uykuya çabuk dalıyorum.

ne demek canımm.. bu topicte en ıyı bırbırımızı bızler anlarız diğer topiclerde hepsı saglıklı gebelık yasadıgı ıcın yorum bıle yapmıyorlar..İnşallah Allahım olmayan herekese versın ve saglıklı gebelık yaşatsın.Allah korusun aklına asla kötü şeyler getirme...Ne güzel ıkızın olacak tek seferde kurtulacaksın. Bana da ıkı tane kondu ama tekı tuttu. Eşim ıkncıyı de ıstıyor ama benım yasadıklarımdan gözum korktu:) İşe gitme.. Benım bır arkadasım iş görememezlık raporu aldı 9 ay hıc gıtmedı o da öğretmendı ve maasını aldı. Boşuna ücretsız ızne ayrılma. ayrıca 40 gunluk ıznını bes bes kullan sonra heyet al 2014 te gene 40 gunluk raporu bes bes al sonra gene heyet al... ucretsıze ayrılmadan dogum ıznıne cıkarsın. bak ben 21 eylulden berı bes bes rapor aldım daha bes gunum var sonrası heyet.yanı hesabını ıyı yap bu dönem de bıze parada lazım

Ankara12 ve miracle
arkadaşlarım teşekkür ederim anlattıklarınız için bende de bir kaç damla kanama oldu bir hafta önce bi daha gelmedi Dr dün gittiğimde şuam herşey normal dedi dinlen dedi ama hala tedirginim raporluyum bende alabildiğim kadar almak istiyorum rapor ücretli alacak müdürüm riske atmak istemiyorum beş beş alıyorum bende bide iki normal hamile arkadaşım var ikiside kanamış ama şuam hiç sıkıntıları yok çok kişinin başına geliyo rahat olabilmemiz gerek ama zor oluyo Rabbim inşallah sağlıkla doğurmayı nasib etsin hepimize

Arkadaslar bende 2 gundur siddetli bir bel agrisi var neden olabilir acaba benim gibi bel agrisi ceken arkadaslarim varmi :( bisey olacak die korkuyorum bebislerime

Canım bel ağrın varsa yat dinlen, fazla ayakta kalma. Bende de bel ağrıları olmuştu, yeni yeni azalıyor, dikkat et. Allah bebeklerini sağlıklı, hayırlı kucağına almayı nasip etsin...

Ankara12 ve miracle
arkadaşlarım teşekkür ederim anlattıklarınız için bende de bir kaç damla kanama oldu bir hafta önce bi daha gelmedi Dr dün gittiğimde şuam herşey normal dedi dinlen dedi ama hala tedirginim raporluyum bende alabildiğim kadar almak istiyorum rapor ücretli alacak müdürüm riske atmak istemiyorum beş beş alıyorum bende bide iki normal hamile arkadaşım var ikiside kanamış ama şuam hiç sıkıntıları yok çok kişinin başına geliyo rahat olabilmemiz gerek ama zor oluyo Rabbim inşallah sağlıkla doğurmayı nasib etsin hepimize

Geçen hafta karından muayenede doktor kanama alanı ile ilgili bişey söylemedi. 2 saat sonra tüp bebek doktoruma gittim ve alttan baktı, kanama alanın var 10 gün rapor vereceğim dedi. Sanırım alttan daha net görünüyor. Yarın yine kontrolüm var, inşallah kanama alanı geçmiştir.
Benim aklıma 5 + 5 günlük rapor almak gelmemişti, 10 +10 aldım, cumartesi pazarları boş yere kullanmış oldum. Ama müdürüm bana 21 gün bitince heyet al ücretli tutabileyim dedi, normal raporda ücretli öğretmen tutulabiliyor mu?

ne demek canımm.. bu topicte en ıyı bırbırımızı bızler anlarız diğer topiclerde hepsı saglıklı gebelık yasadıgı ıcın yorum bıle yapmıyorlar..İnşallah Allahım olmayan herekese versın ve saglıklı gebelık yaşatsın.Allah korusun aklına asla kötü şeyler getirme...Ne güzel ıkızın olacak tek seferde kurtulacaksın. Bana da ıkı tane kondu ama tekı tuttu. Eşim ıkncıyı de ıstıyor ama benım yasadıklarımdan gözum korktu:) İşe gitme.. Benım bır arkadasım iş görememezlık raporu aldı 9 ay hıc gıtmedı o da öğretmendı ve maasını aldı. Boşuna ücretsız ızne ayrılma. ayrıca 40 gunluk ıznını bes bes kullan sonra heyet al 2014 te gene 40 gunluk raporu bes bes al sonra gene heyet al... ucretsıze ayrılmadan dogum ıznıne cıkarsın. bak ben 21 eylulden berı bes bes rapor aldım daha bes gunum var sonrası heyet.yanı hesabını ıyı yap bu dönem de bıze parada lazım

Keşke bu satırları daha önce okusaydım. Rapor hakkımı iyi kullanamadım. Ama seneye olan haklarımı dediğin gibi yapacağım çok sağol... Hastaneden çıkacağım gün kanama durunca acaba doktor yarın çalışabilirmisin der mi diye düşünürken 10 gün rapor verince çok mutlu olmuştum ve bu hesapları yapmak hiç aklıma gelmemişti...

Keşke bu satırları daha önce okusaydım. Rapor hakkımı iyi kullanamadım. Ama seneye olan haklarımı dediğin gibi yapacağım çok sağol... Hastaneden çıkacağım gün kanama durunca acaba doktor yarın çalışabilirmisin der mi diye düşünürken 10 gün rapor verince çok mutlu olmuştum ve bu hesapları yapmak hiç aklıma gelmemişti...

Canım bilmiyorum alınıp alınmadığını zümreme öyle demiş müdür şuanda belki heyet alamam zaten önce raporlarımı doldurmak istiyorum bakalım hayırlısı bide bunları düşünmek iyice can sıkıyor

valla kızlar bende çalıştığım için zor oluyor...giremiyorum....iyiyim çok şükür ama...hala bebeğimin sağlığıyla ilgili endişelrim var...gece gündüz dua ediyorum...umarım iyidir...sizler nasılsınız????

Ben ise basladim ugrayamiyorum ki evdeyken rahat okuyordu naptiniz nasiksiniz umarim bir skinti olmamistir ben yokken

Bnde calistigimdn arada ugriyorumm,,, kizlarrrrrr migdeeee bulantilarimaaaa gecicide olsa cozum olarakkkkkk cig patatessss herkese oneriorummm bugun tesr sonuclarimi aldimm bi tiroidim biraz dusuk cikmis moralim bozulduuu bidee idrarda enfeksiyonnnn cikmissss bakalimmmm doktor ne dicek bu durumaaa yarin gitcemmmm cokkkkk heyecanliyimmmmmmmmmm

Bnde calistigimdn arada ugriyorumm,,, kizlarrrrrr migdeeee bulantilarimaaaa gecicide olsa cozum olarakkkkkk cig patatessss herkese oneriorummm bugun tesr sonuclarimi aldimm bi tiroidim biraz dusuk cikmis moralim bozulduuu bidee idrarda enfeksiyonnnn cikmissss bakalimmmm doktor ne dicek bu durumaaa yarin gitcemmmm cokkkkk heyecanliyimmmmmmmmmm

Bende su istahsizligima bir cozum bulsam keske nerdeyse uc gundur birsey yemedim:(

Ben ise basladim ugrayamiyorum ki evdeyken rahat okuyordu naptiniz nasiksiniz umarim bir skinti olmamistir ben yokken
valla ben kendi adıma çok iyiyim canım çok şükür bi sıkıntım yok elhamdülillah :16:senin bebiş nasıl kuzum :34:
valla kızlar bende çalıştığım için zor oluyor...giremiyorum....iyiyim çok şükür ama...hala bebeğimin sağlığıyla ilgili endişelrim var...gece gündüz dua ediyorum...umarım iyidir...sizler nasılsınız????
biizm kont 1 gün arayala canım off daha 2 hafta var gitmemize iyi düşün iyi şeyler olsun canım fazla stres yapma ki bebişin de etkilenmesin olur mu :34:
Bende su istahsizligima bir cozum bulsam keske nerdeyse uc gundur birsey yemedim:(

benim de aynen canım iştahım hiç yok :50::50:kont gittiğim de dr soracağım niye böyle hep haşlanmış patates yiyorum canım başka bişey istemiyo :53::53:

benim de tiroidim düşük endişelenme yüksek olmasından iyidir en son 0.9 du...0.4-4 arası normal gebelikte 3ün altıda olmasını istiyorlar senin kaç çıktı ki???benim ilaçla düşürürülüyor...bol su içmemiz gerekiyormuş enfeksiyona karşı gerçi ben bir yudum bile zor içiyorum hiç canım istemiyor...

Benimde oyle cikti ama ilk 3 ay normalmis aslinda test icin de erkenmis 8. Hafta tiroid icin 16. Hafta degeri onemliymis 3. Aydan sonra normale donecekmis

Kizlarrr gunaydinn
progeston igneyi kullanmaya devam ediyor musunuz ulun beyin hemsiresi bana igneyi birakabilirsin onun yerine tek kullandığın jeli gunde 2 kez yaparsin dedi ben igneyi birakmadim kararsiz kaldim birakip gunde 2 kez jel mi yapsam acaba igneye daha ne kadar devam edicem acaba arada kaldim:(

Back
X