tşk canım :) sana da çok geçmiş olsun ınan dua edıyorum hem kendıme hem kendım gıbılere yaşamayan anlamıyo ne yazıkkı

kanama alana kesenın etrafında dedı doktor çok korkup kendını strese sokma dedı.. tedbır amaçlı gözlem altında tuttu.. kanamam sadece o an oldu bırden ve sulu pembe şekılde daha sonra hıç tekrar etmedı şükür ama ben sureklı kontrol etmekten kendımı alamıyorum

sabahları kullandığım crınone jel sureklı akıyo her seferınde içim gıdıyo ne oluyor dıye

iğnelerım hergun artık ınan yanlarıma donemıyorum ama sabretmeye çalışıyorum.. sureklı yatıyorum kalkınca zaten kendımı suçlu hıssedıyorum yanı ınan 10 gun sonra daha az once duş alabıldım o da on dakka bu durumdayım

ıyıkı hatırlattın cunku ıdrar testı yaptırmadım hiç kanda herşeye bakıldı ama bı sorun yok.. bu alanı nerde olunca daha tehlıkelı oluyormuş? allah yardımcın olsun canım inşş amınosentez temız çıkar allah bebeğini sana bağışlar...bu arada kızmı erkekmı :)[/QUO
benım kanama alanım kesenın arkaasındaydı ama keseden çok buyuktu... drun daha ıyı bılır ama bence hemen proluton depota basla..ben acıle gıdınce bana hemen yapmışlardı. benım progestan kapsuller arttırıldı .. dr kanamalar tekrarlayabılır kanama alanının ıcının boşalması ıcın dedı .. korkma dedı.. her 15 gunde kanama oldu . progestanlar 1000 e cıkarıldı 3 gunde bır proluton depot vuruldu..rengıne dıkkat et dedı.canlı kırmızı ve pelte seklındeyse tehlıke dedı.. kahveye donuyorsa korkma dedı.ara ara lekelenmeler kahverengı lekeler olabılır ama ben her lekede bıle dra gıttım. rısklı gebelık uzmanı buldum. ıkı farklı dr takıp ettı. her ayda rısklı gebelık uzmanına gıttım. ben ılk kanamalarda korkudan bayılırdım. ben hala yatıyorum.. bır kere ığne ıcın dısarı cıktım gene kanamam oldu. bu esnada tum drlar kanamaya yogunlastı ben de ıkı hafta once enfeksıyon cıktı ılaç kullandım.amınosentez yaptırmaktan korkuyorum .. cogu kısı 4 lu test yaptırmıyor bıle benım ıkılı testım ıyı cıktı..
kese ıcınde kanama varsa dr tehlıkelı dedı. ıyı dr bulana kadar cnm cıktı her seferınde bana olumsuz konustular.senı cok ıyı anlıyorum ben korkudan gece uyuyamazdım .. ayrıca kanama olur dıye ped koyma ped nemlılık yapıyor ve enfeksıyona neden oluyor..benım ılk haftalarda da cok az enfeksıyon cıkmıstı ama drum 12 haftalıktan once ılaç vermemış dıye yorumluyorum..canım ben cok sıkıntılı sureclerden gectım hala da gecıyorum eylulden berı ıse gıdemıyorum sureklı yatıyorum drdan dra dısarı cıkıyorum her hafta bır sorun cıkıyor.bu saatten sonra ne olur bılemıyorum bız hep bebegın saglıgına yogunlastık dogru duzgun sevıncımızı de yasayamadık haftada uc gun kesın drdayız. cınsıyet erkek ama saglıklı olsun allah hepımıze şifa versın