2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Cnm evet hatırladım senı hayırlı olsun çok sevındım. kaçıncı gün değerin bu=?
masallah çok güzel çıkmış değerin
benımde mosmor oldular maalesef, yatakta yana bıle dönemiyorum

canım sende hamilesin ne kadar güzel maşallah..12. gün değerim o canımmmm evet bende yan dönemiyorum ya sen keseyi gördünmü canım

canım sende hamilesin ne kadar güzel maşallah..12. gün değerim o canımmmm evet bende yan dönemiyorum ya sen keseyi gördünmü canım

benımde 12. gün 628 çıkmıştı baya yakın değerler
yok cnm görmedim daha, cuma gunu ayın 20sinde randevum var inşallah bi sorun çıkmaz

benımde 12. gün 628 çıkmıştı baya yakın değerler
yok cnm görmedim daha, cuma gunu ayın 20sinde randevum var inşallah bi sorun çıkmaz

maşallah canım... inşallah bebişini yada bebişlerini sağlıcakla görürsün ayyyyyyyyyyy 4 günün kalmış çok heycanlıdırsın eminim.... seninki dahada çok ikiz olabilir dimi ayyyyyy

Allaha sukur iyiynis canim bende korktum diger keseyle alakali buyuk ihtimalle dedi ne olur ne olmaz diye progestan verdi fitil gibi kullanacakmisim sabah aksam ense kalinligina burnuna filan bakti artik bebek gibi gözüküyo burnu filan o kadar belliydiki:)) surekli hareket ediyodu bi de sanki elini emiyomus gibi geldi bana artik uyduruyomuyom bilmem:))

ayyy iyi canım gözün aydın.... çok şükür....cinsiyetiyle ilgili bir yorum yapmadı mı peki?? :))

maşallah canım... inşallah bebişini yada bebişlerini sağlıcakla görürsün ayyyyyyyyyyy 4 günün kalmış çok heycanlıdırsın eminim.... seninki dahada çok ikiz olabilir dimi ayyyyyy

hiç sorma çok heyecanlıyız belkı ıkızdır bakalımm senınde ıkı tane mı transfer oldu

geçmiş olsunn cnm ayyy bizde o gunleri görebilcekmiyiz maşallah

hiç sorma çok heyecanlıyız belkı ıkızdır bakalımm senınde ıkı tane mı transfer oldu

az kaldı görmene hayırlısıyla canım,evet 2 tane transfer edildi...sağlıklı olsunlarda ikiz yada tek farketmez Rabbim sağlık versin bütüüüüün bebişlere....:122::122::122::122::122::122::122::122::122:

canımıniçi arkadaım benim bitanem sen beni hiiiiiiiiiiç bırakmmadın Allah senden bin kez razı olsun bu arada o senin güzelliğin canımıniçi

Cnmmm bnmmm tabikiiii birbirimizeee dstek olcazzzz rabb hepimizinnn bebeginiiii sagliklaaa kucagina almayiiii nasippp etsinnn, cnmmmm bnmmmm....

teşekkürler hoşbulduk,amin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım çok şükür bu günlerimize Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu, çooookkk mutluyum Allaha şükür

rabbim mutluluğunu daim etsin canım hele kalp atışını duy allahın izniyle sevinci gör inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…