Bnmmm guselmiiiiii guselllll arkadasimmmmm bizimmmm topigimizeee hosmuuuu hosgelmissss ynii gusellll annecikkk......
Cnm evet hatırladım senıhayırlı olsun çok sevındım. kaçıncı gün değerin bu=?
masallah çok güzel çıkmış değerin
benımde mosmor oldular maalesef, yatakta yana bıle dönemiyorum
canım sende hamilesin ne kadar güzel maşallah..12. gün değerim o canımmmm evet bende yan dönemiyorum yasen keseyi gördünmü canım
canım sende hamilesin ne kadar güzel maşallah..12. gün değerim o canımmmm evet bende yan dönemiyorum yasen keseyi gördünmü canım
benımde 12. gün 628 çıkmıştı baya yakın değerler
yok cnm görmedim daha, cuma gunu ayın 20sinde randevum var inşallah bi sorun çıkmaz
benim de dün kırmızı lekelenmelerim olmuştu.sabah gittik doktora herşey yolunda dedi çok şükür bebişin kalbini dinletti rahatladık.az önce komşum burdaydı onun da oluyormuş kahverengi lekelenmeri kaç kere oldu hatırlamıyorum dedi.2 tane kızı var bal gibi.senin de iyi olcak inşallah...
Canim hosgeldin aramiza rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canim naptin gittin mi doktora sorun yoktur umarim
Allaha sukur iyiynis canim bende korktum diger keseyle alakali buyuk ihtimalle dedi ne olur ne olmaz diye progestan verdi fitil gibi kullanacakmisim sabah aksam ense kalinligina burnuna filan bakti artik bebek gibi gözüküyo burnu filan o kadar belliydiki:)) surekli hareket ediyodu bi de sanki elini emiyomus gibi geldi bana artik uyduruyomuyom bilmem:))
maşallah canım... inşallah bebişini yada bebişlerini sağlıcakla görürsün ayyyyyyyyyyy 4 günün kalmış çok heycanlıdırsın eminim....seninki dahada çok ikiz olabilir dimi ayyyyyy
Allaha sukur iyiynis canim bende korktum diger keseyle alakali buyuk ihtimalle dedi ne olur ne olmaz diye progestan verdi fitil gibi kullanacakmisim sabah aksam ense kalinligina burnuna filan bakti artik bebek gibi gözüküyo burnu filan o kadar belliydiki:)) surekli hareket ediyodu bi de sanki elini emiyomus gibi geldi bana artik uyduruyomuyom bilmem:))
hiç sorma çok heyecanlıyızbelkı ıkızdır bakalımm senınde ıkı tane mı transfer oldu
canımıniçi arkadaım benim bitanem sen beni hiiiiiiiiiiç bırakmmadın Allah senden bin kez razı olsun bu arada o senin güzelliğin canımıniçi
teşekkürler hoşbulduk,amin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım çok şükür bu günlerimize Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu, çooookkk mutluyum Allaha şükür
Kizlar idrarimda +3lokosit cikti idrar kulturu yaptirdimmm ureme olmadi ciktiiiii bu ne celiskidir boleeeeeee???????????????????
Simdi onu yaziyodum bende sorun canim cok sukur bebismi de gordum rahatladin diger kese hala duruyodu gostersi dr sanirim ondan fitil kullancam diger bebise zarar vermesin diye
ayyy iyi canım gözün aydın.... çok şükür....cinsiyetiyle ilgili bir yorum yapmadı mı peki?? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?