2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

kızlar bişey sorucam 15 gün sonra kese görmeye gidince ultrason fotoğrafınıda veriyolarmı:44::44::44::44:
veriyolar tabi canım vermezler mi hiççç zaten nokta kadar bişeycik
çoook teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız hayırlısıyla Allahım onları korusun bizlere bağışlasın
amiiiiiiin canım amiiiiin inşşş rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlasın
Uzun zamandır bir haber yok senden...Nasılsın???
inşş canım bebişi ve kendisi de iyidir :26:
hayurlısı olsun canım rabbim tamamını erdirir inşşş
Cnmmm agzina saglikkk aynennnn ole bn bi rahata eremedimmm ((( hala migde bulantilarimda devammmmm

inşş canım yakın zaman da düzelirsin daha hamileliğin bile keyfini çıkartamadın kuzum

Tatlimmmm tabiiiii verio doktorumuzzz zatennnn okdr ufakkiiiiii :) kalp sesiiii yetioooo zatennn o ani hic unutamamm...

oh çok sevindim ayyyyy ne kadar güzel... sabırsızlıkla bekliyorum o günü...İnşallah.... Allah bebişlerimizi korusun

Benimde 10. Gun betahcg 209, 12. Gun 502 çıktı. Ama akşam jelimi yaparken ucu pembemsi oldu ama bir daha olmadı. Ara sira da kasik ağrısı oluyor sizce normal mi? Sizde de olmus muydu? Çok korkuyorum kimseyede birsey soyleyemedim endiselenmesinler diye cevap verebilirseniz cok sevinirim. ..

canlar nasılsınız taze anneler siz nasılsınız aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim tamamına erdirsin

benim de 11. gün lekelenmelerim olmuştu kasık ağrısı da oluyor canım ilk haftalar çoook önemli dışarı çıkma kendini yorma bolbol dinlen çok dikkat et kendine özellikle ilk 8 hafta çok önemli...

benim de 11. gün lekelenmelerim olmuştu kasık ağrısı da oluyor canım ilk haftalar çoook önemli dışarı çıkma kendini yorma bolbol dinlen çok dikkat et kendine özellikle ilk 8 hafta çok önemli...

Aslinda günlük pede lekelenme olmadi ama yinede korktum dün ise başlamıştım belkide cok ayakta kaldım. Bugün hemen izin aldım bol bol uyudum yattım dinlendim sürekli ama jeden sonra yürüyüşe gittim 45 dk. Dr oyle söylemişti jel erimiyormus yoksa.baskada dışarı çıkmadım. Cevabın için çok teşekkür ederim.

canım jeli sürerken jelin ucunda benimde oldu ama bir iki defa olmuştur sen yat dinlen her ihtimale karşı bu arada hayırlı olsun

canım öncelikle hayırlı olsun....benimde 10.16. gün arası öyle pembemsi lekelenmelerim oldu....üstelik kasık ağrılarım...adet sancısına benzeyen ağrılarım oldu....allah tamamına erdirsin inşallah...

belim çok ağrıyor iyimi kötümü anlayamadım kontrolüm yarın bi göreydim bebişimi çok özledim çokda merak ediyorum

ayyy benim bugün diye aklımda kalmış....evet yaaa....hem özledik...hemde merak içindeyiz....inşallah herşey yolundadır....benimde 20 sinde kontrolüm....iyi haberlerle geliriz inşallah....gece gündüz dua ediyorum....allahım bebişimi benden ayırma....sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye....karnın çıktı mı canım biraz????benim biraz çıktı aşağıda tabi yukarıda değil...tamda hamile gibi durmuyorum....sanki kilo almışım gibi duruyor????sizinde öyle mi???? bakalım neleri kafaya takacağız daha????

çıktı canım ama az seninki gibi aşağısı ama sanki yükselmeye başladı gibi:)nasıl bir paranoyak olduk ya hepimiz sağlıcakla kucağımıza alaydık hayırlısıyla

Teşekkür ederim arkadaşım. Demek ki normal olabilir. Icim rahatladı birazcık. Allah hepimizin kini tamamına erdirir inşallah.

stres yapma canım benim en kötü düşmanımız stres daha stres yapıp pimpirikleneceğin günler geride:)

Galiba haklısın ama elde değil işte. .. zor bulunca boyle oluyormuş demek ki:) benim 4. Tup bebek denemem ilk kez sonuc pozitif. Ama sayenizde rahatladım valla. Evds kendi kendime bunca vesvese yapacağıma once sizlere sorsaymisim keşke:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…