2 aralık 5.gün embriyoları canım ayyyy çok sağol Allah razı olsun
yarın tam 5 haftalık oluyor adet tarihine göre....transfer tarihin nedir???
Google da gebelik hesaplama dıye yaz orda son adet tarihini giriyorsun kac haftalık gebe oldugunu soyluyor
yine aynı sonuç çıkıyor... burdan kendin de bakabilirsin...tüp bebek gebelik hesaplama yaz ilk çıkan adres...
veriyolar tabi canım vermezler mi hiçççkızlar bişey sorucam 15 gün sonra kese görmeye gidince ultrason fotoğrafınıda veriyolarmı:44::44::44::44:
amiiiiiiin canım amiiiiin inşşş rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlasınçoook teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız hayırlısıyla Allahım onları korusun bizlere bağışlasın
inşş canım bebişi ve kendisi de iyidir :26:Uzun zamandır bir haber yok senden...Nasılsın???
merhaba kızlar bende aranıza katıldım
5. gün transferiydi dün 9. gün değerim 142,38 çıktı maşallah
ALLAHım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin daha çok minikizyarında testim var güzel haberler veririm inşallah
değerim iyimi kızlar
Cnmmm agzina saglikkk aynennnn ole bn bi rahata eremedimmm((( hala migde bulantilarimda devammmmm
kızlar bişey sorucam 15 gün sonra kese görmeye gidince ultrason fotoğrafınıda veriyolarmı:44::44::44::44:
veriyolar tabi canım vermezler mi hiçççzaten nokta kadar bişeycik
amiiiiiiin canım amiiiiin inşşş rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlasın
inşş canım bebişi ve kendisi de iyidir :26:
hayurlısı olsun canım rabbim tamamını erdirir inşşş
inşş canım yakın zaman da düzelirsin daha hamileliğin bile keyfini çıkartamadın kuzum
Tatlimmmm tabiiiii verio doktorumuzzz zatennnn okdr ufakkiiiiii :) kalp sesiiii yetioooo zatennn o ani hic unutamamm...
Benimde 10. Gun betahcg 209, 12. Gun 502 çıktı. Ama akşam jelimi yaparken ucu pembemsi oldu ama bir daha olmadı. Ara sira da kasik ağrısı oluyor sizce normal mi? Sizde de olmus muydu? Çok korkuyorum kimseyede birsey soyleyemedim endiselenmesinler diye cevap verebilirseniz cok sevinirim. ..
benim de 11. gün lekelenmelerim olmuştu kasık ağrısı da oluyor canım ilk haftalar çoook önemli dışarı çıkma kendini yorma bolbol dinlen çok dikkat et kendine özellikle ilk 8 hafta çok önemli...
Benimde 10. Gun betahcg 209, 12. Gun 502 çıktı. Ama akşam jelimi yaparken ucu pembemsi oldu ama bir daha olmadı. Ara sira da kasik ağrısı oluyor sizce normal mi? Sizde de olmus muydu? Çok korkuyorum kimseyede birsey soyleyemedim endiselenmesinler diye cevap verebilirseniz cok sevinirim. ..
canlar nasılsınız taze anneler siz nasılsınız aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim tamamına erdirsin
ben iyiyim canım sen nasılsın???yanlış hatırlamıyorsam bugün kontrolün vardı???nasıl geçti???bebeişin nasıl???
belim çok ağrıyor iyimi kötümü anlayamadım kontrolüm yarın bi göreydim bebişimi çok özledim çokda merak ediyorum
canım jeli sürerken jelin ucunda benimde oldu ama bir iki defa olmuştur sen yat dinlen her ihtimale karşı bu arada hayırlı olsun
ayyy benim bugün diye aklımda kalmış....evet yaaa....hem özledik...hemde merak içindeyiz....inşallah herşey yolundadır....benimde 20 sinde kontrolüm....iyi haberlerle geliriz inşallah....gece gündüz dua ediyorum....allahım bebişimi benden ayırma....sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye....karnın çıktı mı canım biraz????benim biraz çıktı aşağıda tabi yukarıda değil...tamda hamile gibi durmuyorum....sanki kilo almışım gibi duruyor????sizinde öyle mi???? bakalım neleri kafaya takacağız daha????
Teşekkür ederim arkadaşım. Demek ki normal olabilir. Icim rahatladı birazcık. Allah hepimizin kini tamamına erdirir inşallah.canım öncelikle hayırlı olsun....benimde 10.16. gün arası öyle pembemsi lekelenmelerim oldu....üstelik kasık ağrılarım...adet sancısına benzeyen ağrılarım oldu....allah tamamına erdirsin inşallah...
Sagol arkadasim teşekkür ederim. Benimde ilk kez oldu. Umarım bir daha da olmaz.
stres yapma canım benim en kötü düşmanımız stres daha stres yapıp pimpirikleneceğin günler geride:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?