iyi allaha şükür sevindim canım benim bebişini önce görmüş oldun böylelikle:)
yeniden baktır canım ama bazen kültürde üreme olmayabiliyor
Kizlar idrarimda +3lokosit cikti idrar kulturu yaptirdimmm ureme olmadi ciktiiiii bu ne celiskidir boleeeeeee???????????????????
Allaha sukur iyiynis canim bende korktum diger keseyle alakali buyuk ihtimalle dedi ne olur ne olmaz diye progestan verdi fitil gibi kullanacakmisim sabah aksam ense kalinligina burnuna filan bakti artik bebek gibi gözüküyo burnu filan o kadar belliydiki:)) surekli hareket ediyodu bi de sanki elini emiyomus gibi geldi bana artik uyduruyomuyom bilmem:))
bende hamileyim çok şükür değerim 550,63 çıktı... aranızda eylül ekim topiğinden tanıdığım hamişler var...13gün sonra kese görmeye gidicez Allah nasip ederse... şu kalçadan vurdurduğum progestandan ne zaman kurtulucam ya mos mor oldu kıçım
yarın benim de son 1 tane o iğneden var çok iğrenç ağrısı var ya yağlı olduğu için kolay kolay geçmiyor
yinede bebişiçin değer ikizmi acaba tek mi çok merak ediyorum...
çok şükür canım bebişin iyimiş yat dinlen canım bol bol istirahat etbenim de dün kırmızı lekelenmelerim olmuştu.sabah gittik doktora herşey yolunda dedi çok şükür bebişin kalbini dinletti rahatladık.az önce komşum burdaydı onun da oluyormuş kahverengi lekelenmeri kaç kere oldu hatırlamıyorum dedi.2 tane kızı var bal gibi.senin de iyi olcak inşallah...
ayy sorma canım bende de o sarı akıntıdan var 1 haftadır olmaya başladıyaaa kızlar bende bugün bir akıntı var...koyu sarı renkte....çok yoğun rahatsız edici...sizlerde de oluyormu???ben jeli bırakalı 3 gün oldu...bu akıntı bugün başladı anlamadım....
inşş canım 20 de rabbim yüzüne bakar sevinçle gelirsin buraya herşey yoılundadır kuzumbenımde 12. gün 628 çıkmıştı baya yakın değerler
yok cnm görmedim daha, cuma gunu ayın 20sinde randevum var inşallah bi sorun çıkmaz
iyiyim bitanem ne olsun işte eşim bugün evdeydi market alışverişi yaptık beraber evde sıkıldım iyice iyi geldi birazYeni geldim araniza isten ciktim geldim napiyon nasilsin
maşallah canım bebişler büyüyo kocaman oldular minnoşlarAllaha sukur iyiynis canim bende korktum diger keseyle alakali buyuk ihtimalle dedi ne olur ne olmaz diye progestan verdi fitil gibi kullanacakmisim sabah aksam ense kalinligina burnuna filan bakti artik bebek gibi gözüküyo burnu filan o kadar belliydiki:)) surekli hareket ediyodu bi de sanki elini emiyomus gibi geldi bana artik uyduruyomuyom bilmem:))
Kizlar idrarimda +3lokosit cikti idrar kulturu yaptirdimmm ureme olmadi ciktiiiii bu ne celiskidir boleeeeeee???????????????????
İdrarda lökosit 0-5 arası normal cnm tekrardan vermene gerek yok
tebrikler canım çok sevindim rabbim bütün isteyen herkeze nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder hoş geldin aramıza
çok şükür canım bebişin iyimiş yat dinlen canım bol bol istirahat etvalla doğurana kadar rahat huzur yok hep diken üstünde olacağız galiba
ayy sorma canım bende de o sarı akıntıdan var 1 haftadır olmaya başladıben sürekli günlük ped kullandığım için pek rahatsız etmiyor beni sürekli değiştiriyorum
inşş canım 20 de rabbim yüzüne bakar sevinçle gelirsin buraya herşey yoılundadır kuzum
iyiyim bitanem ne olsun işte eşim bugün evdeydi market alışverişi yaptık beraber evde sıkıldım iyice iyi geldi biraz
maşallah canım bebişler büyüyo kocaman oldular minnoşlarrabbim inşş kucağımıza almayı da nasip eder minicik bişey ama nasıl ekran da kıpı kıpır
canım ya valla sende bi rahata eremedin kuzum sürekli rahatsızlığın çıkıyo rabbim yardımcın olsun
rabbim mutluluğunu daim etsin canım hele kalp atışını duy allahın izniyle sevinci gör inşallah:))
tebrikler canım çok sevindim rabbim bütün isteyen herkeze nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder hoş geldin aramıza
çok şükür canım bebişin iyimiş yat dinlen canım bol bol istirahat etvalla doğurana kadar rahat huzur yok hep diken üstünde olacağız galiba
ayy sorma canım bende de o sarı akıntıdan var 1 haftadır olmaya başladıben sürekli günlük ped kullandığım için pek rahatsız etmiyor beni sürekli değiştiriyorum
inşş canım 20 de rabbim yüzüne bakar sevinçle gelirsin buraya herşey yoılundadır kuzum
iyiyim bitanem ne olsun işte eşim bugün evdeydi market alışverişi yaptık beraber evde sıkıldım iyice iyi geldi biraz
maşallah canım bebişler büyüyo kocaman oldular minnoşlarrabbim inşş kucağımıza almayı da nasip eder minicik bişey ama nasıl ekran da kıpı kıpır
canım ya valla sende bi rahata eremedin kuzum sürekli rahatsızlığın çıkıyo rabbim yardımcın olsun
kızlar bişey sorucam 15 gün sonra kese görmeye gidince ultrason fotoğrafınıda veriyolarmı:44::44::44::44:
kızlar bişey sorucam 15 gün sonra kese görmeye gidince ultrason fotoğrafınıda veriyolarmı:44::44::44::44:
bu arada bana da 15 gün dediler ama ben bekleyememiştim 5+3 de keseyi görmüştük...senin kaç oldu???
ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum 13.kasımda adet olmuştum en son nasıl hesaplanıyokiiiii ??? ben doktora gidince öğrenicem diye biliyorum ?:44::44::44::44::44:
ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum 13.kasımda adet olmuştum en son nasıl hesaplanıyokiiiii ??? ben doktora gidince öğrenicem diye biliyorum ?:44::44::44::44::44:
yarın tam 5 haftalık oluyor adet tarihine göre....transfer tarihin nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?