2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

ohh bugün kendimden sonra sana da derin bir ohhh.çok şükür iyimiş...o fitilden ben de kullanıyorum aslında dün son günümdü ama doktor bir hafta daha uzattı...evett ya nasıl bebeğe benziyor dimi parmak kadarcık...çok hareketli yüzüyor sanki.elini emiyormu bilmiyorum ama benimki de elini ağzına götürüğyordu...

tebrikler canım çok sevindim rabbim bütün isteyen herkeze nasip etsin hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder hoş geldin aramıza
çok şükür canım bebişin iyimiş yat dinlen canım bol bol istirahat et valla doğurana kadar rahat huzur yok hep diken üstünde olacağız galiba
yaaa kızlar bende bugün bir akıntı var...koyu sarı renkte....çok yoğun rahatsız edici...sizlerde de oluyormu???ben jeli bırakalı 3 gün oldu...bu akıntı bugün başladı anlamadım....
ayy sorma canım bende de o sarı akıntıdan var 1 haftadır olmaya başladı ben sürekli günlük ped kullandığım için pek rahatsız etmiyor beni sürekli değiştiriyorum
benımde 12. gün 628 çıkmıştı baya yakın değerler
yok cnm görmedim daha, cuma gunu ayın 20sinde randevum var inşallah bi sorun çıkmaz
inşş canım 20 de rabbim yüzüne bakar sevinçle gelirsin buraya herşey yoılundadır kuzum
Yeni geldim araniza isten ciktim geldim napiyon nasilsin
iyiyim bitanem ne olsun işte eşim bugün evdeydi market alışverişi yaptık beraber evde sıkıldım iyice iyi geldi biraz
maşallah canım bebişler büyüyo kocaman oldular minnoşlar rabbim inşş kucağımıza almayı da nasip eder minicik bişey ama nasıl ekran da kıpı kıpır
Kizlar idrarimda +3lokosit cikti idrar kulturu yaptirdimmm ureme olmadi ciktiiiii bu ne celiskidir boleeeeeee???????????????????

canım ya valla sende bi rahata eremedin kuzum sürekli rahatsızlığın çıkıyo rabbim yardımcın olsun

Son düzenleme:

Cnmmm agzina saglikkk aynennnn ole bn bi rahata eremedimmm ((( hala migde bulantilarimda devammmmm

çoook teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız hayırlısıyla Allahım onları korusun bizlere bağışlasın

merhaba kızlar bende aranıza katıldım
5. gün transferiydi dün 9. gün değerim 142,38 çıktı maşallah
ALLAHım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin daha çok minikiz yarında testim var güzel haberler veririm inşallah
değerim iyimi kızlar

bu arada bana da 15 gün dediler ama ben bekleyememiştim 5+3 de keseyi görmüştük...senin kaç oldu???

ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum 13.kasımda adet olmuştum en son nasıl hesaplanıyokiiiii ??? ben doktora gidince öğrenicem diye biliyorum ?:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…