2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Bn olabildigince dinleniorumm,,,, ama kan sulandirici ve progesteron jele devam ediorum kanama yapabilir dio o yapio olabilrmiiiii yaaaa bu kan nerden geliooo bi bilgisi olan varmiiiiiii?????????

benim de hafif kanamam oldu.doktor coraspin ve kan sulandırıcı iğneyi kesti.iki gündür bişey yok dinleniyorum pazartesiye kadar olmazsa tekrar başlıcam.11. günde olmuştu aynısını uyguladılar.sen merkezi ara bir sor bakalım.

Kizlaar allaha sukur kontrole gittim bebislerimin ikisi de benimle cok mutluyum kalp atisi duymadik bi daha ki cumartesi tekrar gidecem kalp atisi duymaya

Bn olabildigince dinleniorumm,,,, ama kan sulandirici ve progesteron jele devam ediorum kanama yapabilir dio o yapio olabilrmiiiii yaaaa bu kan nerden geliooo bi bilgisi olan varmiiiiiii?????????

benım ılk kanamada aspırını kestırdıler.progeston kapsul once 800 sonra 1000 en son kanamada 1200 e cıktı 3 gunde bır proluton ıgne vuruluyorum. kan nerden gelıyor demişsın ıcerıde kese dısında etrafında ya da kesede kanama alanı oluşmuş olabılır drunuz kanama yerını ve ebatllarını belırlesınn..kanama alanı ara ara lekelenme ve kanamayla azalabılıyo ve yok olabılıyor..

Saol canm ins umudum yok artik genetik arastirmaya basladik bkalim ne cikacak

canım rabbim sabrını versin umudunu kaybetme seni çok iyi anlıyorum bende kalp atışlarını dinlemek için gitmiştim bir buçuk yıl önce kese bile oluşmamıştı şok olmuştum o masadan toparlanıp kalkamamıştım rabbim sabır versin sanada en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

benim de hafif kanamam oldu.doktor coraspin ve kan sulandırıcı iğneyi kesti.iki gündür bişey yok dinleniyorum pazartesiye kadar olmazsa tekrar başlıcam.11. günde olmuştu aynısını uyguladılar.sen merkezi ara bir sor bakalım.

Bn doktorla knustm sadece coraspirini kesti kan sulandirici igne progesterona devam dedi kesintisizzz

benım ılk kanamada aspırını kestırdıler.progeston kapsul once 800 sonra 1000 en son kanamada 1200 e cıktı 3 gunde bır proluton ıgne vuruluyorum. kan nerden gelıyor demişsın ıcerıde kese dısında etrafında ya da kesede kanama alanı oluşmuş olabılır drunuz kanama yerını ve ebatllarını belırlesınn..kanama alanı ara ara lekelenme ve kanamayla azalabılıyo ve yok olabılıyor..

Doktorum bana kanamanin olabilicegini soluo,,, yapabilicegimiz bisi yok dio bakicz ve gorucez dio coraspirini banada kestirdi ama kan sulandirici ve progesterona devam dedi bnde aynen devam ediorum uzaniorum dinleniorum bgn kanamam cok az geldiii bna dr bazilarinda kanama olur dediiii bu kotudur diyeee net bisi diyemeyiz dediiii bazilarinda hic kanama olmuo bebek yasamina devam etmio dioo beklicez dedi her kanamadada ultrason saglikli bisi diil dediiii

slm arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım bu gün 3. günüm ama hiç ağrım yok boş gibi hissediyorum kendimi acaba erken mi belirti arıyorum sanki tutunma ağrısı hemen olmalıymış gibi geliyor kafama takmıyordum ama bu sitede herkes ağrı çektiğini yazınca korktum :(

cnm ben altı hafta uc gunlukken kalp sesını duydum ama alttan muaneyle mrkzdekı dr 30 sn dınlettı yormayalım dıye yanı kısaca transferden tam 31 gun sonra sesı duymustuk
canım bende 6+3 günlükken bebeği gördüm kalp atışı vardı ama duyamadık maalesef küçük diye :31:bugün hemşirem de aynı şeyi söyledi duyulmaz dedi :44:
canım senin çoktan duyulması gerekmiyormu...8.haftanın içinde görünüyorsun.....

evet canım ik gittiğim de 6 haftalıktı bebeğim sadece keseyi ve bebği gördük kalp atımı da vardı ama duyamadık canım 11 de kısmetse inş gidecem :16:
bugün hemşireyle konuşurken herşey yolunda sakın panik stres yapma dedi zaten aksi bi durum olsaydı dr bu kadar uzun süreli çağırmazdı dedi

Kizlaar allaha sukur kontrole gittim bebislerimin ikisi de benimle cok mutluyum kalp atisi duymadik bi daha ki cumartesi tekrar gidecem kalp atisi duymaya

gözün aydın canım, inş kalp atışlarını da duyarsın...

slm arkadaşlar ben de tüp bebek yaptırdım bu gün 3. günüm ama hiç ağrım yok boş gibi hissediyorum kendimi acaba erken mi belirti arıyorum sanki tutunma ağrısı hemen olmalıymış gibi geliyor kafama takmıyordum ama bu sitede herkes ağrı çektiğini yazınca korktum :(

canım benim de hiç belirtim yoktu, hatta herkes belirtisini yazdıkça canım sıkılıyordu. tutmadığını düşünerek balkonda 25 kiloluk bişey vardı onu bile kaldırdım yani, ama elh şuan 8.haftamızdayız...

aynen canım korku hiç bitmeyecek kucağımıza alıncaya kadar canım :18:ben de az önce hemşireyi aradım kont biraz geri çekmek için bana bilerek o kadar uzun tarih vermişler bebek daha küçük olduğu için 5 de gitsem bile yine duyulmazmış yine sabırla 11 bekleyeceğim rabbim inş o sesi duymayı nasip eder :25::25:

canımsın biz 6+3 ken alttan muayenede duyduk, bugün de 7+2 yim karından duyduk elh, bazı testler yaptılar pazartesi alıcam sonuçları...ben tüp bebek doktorumun dışında bi doktora gittim bugün, sen de başka bi doktora görün istersen...

Saol baska dr gozuktum oda aynisini soyledi. Amin ins olur bidaha

Bende sok oldum duydugumda kontrol amacli gttik ama nasip degilmis olusunu gorduk baska doktrlarada gozuktum ama sonuc ayni bugun aldi dr.

Amin canm ins artik umudum kalmadi

çok geçmiş olsun canım, Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda...

canım bende 157 ve 52 kiloyla hamile kaldım :16::16:valla ben hiç yemek yiyemiyorum çünkü hiç iştahım yok ama ileri de nasıl olur bilemem :9::9:

bende de iştahsızlık ve hafif mide bulantısı var, etli yemekler yiyemiyorum canım...

gözün aydın canım, inş kalp atışlarını da duyarsın...

canım benim de hiç belirtim yoktu, hatta herkes belirtisini yazdıkça canım sıkılıyordu. tutmadığını düşünerek balkonda 25 kiloluk bişey vardı onu bile kaldırdım yani, ama elh şuan 8.haftamızdayız...

canımsın biz 6+3 ken alttan muayenede duyduk, bugün de 7+2 yim karından duyduk elh, bazı testler yaptılar pazartesi alıcam sonuçları...ben tüp bebek doktorumun dışında bi doktora gittim bugün, sen de başka bi doktora görün istersen...

çok geçmiş olsun canım, Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda...

bende de iştahsızlık ve hafif mide bulantısı var, etli yemekler yiyemiyorum canım...

bende başka bi dr gidecem canım çünkü çok merak ediyorum inş rabbim duymak nasip olur :25:salı günü kısmetse başka birine giderim bende :26:

bende hala iştahsızlık var canım ama çok şükür ne mide bulantım nede yiyeceklere karşı tiksinmem var :56:

Back
X