2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

çok teşekkür ederim :46: ben bir mol gebelik bir de kimyasal gebelik geçirdim öncesinde o yüzden biraz panik biriyim :52: hepimizin bebeğini korusun rabbim :nazar:

evet canım haklısın...bende dış gebelik geçirdim...bu 5.denemem...allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

ilk gün derken kaçıncı günündü? bir de yüksekten kastın kaç mesela :D çok soru sordum :1::1: ya aklım karıştı etrafımda duyduklarıma göre çok hızlı yükseliyo değerim iyi bişeydir umarım :D

5. Gun embriyosu
9. Gun betahcg 657
11.gun hcg 1176 çıktı canım bi daha da olcturmedim

Kizlarrrrrrrrr sürekliiiiiii uyumakkkk istiorummmm hiccccc bise yemekkk istemiorummmn sadeceeee tuzlu selerrr agziminnnnnnn tadiiiiiiii cokkkkkk amaaaaa cokkkkkkkk kötü oooooooooffffffffff yardimmmmmm

Kizlarrrrrrrrr sürekliiiiiii uyumakkkk istiorummmm hiccccc bise yemekkk istemiorummmn sadeceeee tuzlu selerrr agziminnnnnnn tadiiiiiiii cokkkkkk amaaaaa cokkkkkkkk kötü oooooooooffffffffff yardimmmmmm

canım bende de var o uyku hali...gözümü açamıyorum...sürekli uyumak istiyorum...şuanda mesela işteyim ....çok fenayım uykudan....

Ay öksürük geri geldi onunla uğraşıyorum yine, canim evden cikmak istemiyo gecen hafta 3-4 kez ise gittim bikac saat durup geldim yorgun hissediyorum sanki oyle tuhaf bi haldeyim :))

dikkat et kendine bende aynen öyleyim yorgunum uykusuzum sanki hep evde skılıyorum dışarı gidiyorum ordada hemen yoruluyorum eve gelmek istiyorum raporluyum işede gitmiyorum

bende öyleyim sürekli bir yorgunluk ve uykusuzluk hali bende bişi yemek istemiyorum yiyince de pişman oluyorum midem bulanıyor falan bir tuhaf oluyorum benimde bağırsaklarım çalışmıyor en çok o rahatsız ediyor beni

Back
X