2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum ben bu süreçte bayağı zorlandım bünyem çok zorlandı sanırım psikolojim çok zayıf önce ilaçlı süreç sonra yumurta toplama döllenme beşinci güne gelme riski derken transfer bekleme çok şükür net olumlu sonuç suan 7+0 beşinci haftada iki damla kan exra iğneler her doktora gidişte yürek ağızda eşim tetikte ben tetikte çok şükür sıkıntı yok diyor doktorum ama tabi üç ay risk işe gidemiyorum rapor için hastane arama müdürümün durumunu netleştir demesi tüp doktorumun ilaçlar hakkında değişik yorumu diğer doktorun değişik yorumu tüp doktorum dün progesteron iğneyi kes günde 600 mg ağızdan 400 mg vajinadan yap dedi kalp atışımızı duymuştuk zaten bugün rapor için gittiğim doktor ben iğneyi hemen kesmeyi tavsiye etmiyorum haftada bir prolüton depot yap dedi ben çok panik bir insanım daral geldi arada kaldım acaba bir sorun mu gördü diyorum yani kızlar bundan ibaretim başınızı ağrıtırım içimi dökmek istedim Rabbim hepimize yardım etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasib etsin inşallahhhhhhhhhh

seni çok iyi anlıyorum..şimdı bakıyorumda en kolayı tedavi süreciymiş.benım kanama sorunum hala devam ediyor.gitmediğimız dr kalmadı gecen hafta üç gün hastanede yattım. artık nasıl hissedeceğimi ne yapacagımı şaşırdım.ben de doguma kadar rapor alıcam. bızı bızden baskası anlamıyor ..ınsan rahatta olamıyor..ben doğuma kadar yatacakmışım allahım ne olur herkese saglık sabır ver bana da... hastanede zıp zıp gezen hamılelerı görunce aglıyorum bu da benim kaderımmış. allahım saglıkla bebeklerımıze kavuşalım

Çok geçmiş olsun. İnşallah bizlerde diğer hamileler gibi hastalık değil hamilelik geçiririz. Ben de dün 40 gün heyet aldım. İnşallah devamını da alabilirim. Genelde yatıyorum ve inşallah o günleri Allah nasip etsin doğuma kadar çalışmak istemiyorum. Şuan tüp bebek ve kadın doğumcu takip ediyor. Ayrıca, guatr için endokronoloji doktorum var. Çok büyük olmasa da ilaçlar konusunda farklı düşünceler oluyor ama idare ediyorum. Tüm hamile arkadaşlara sağlıklı, vakitli, hayırlı doğumlar diliyorum.

:nazar:bugün allahın izniyle bebişimi gördüm nasıl da hareket etmeye başlamış eli kolu oynuyodu :52::52::52::52:heyecandan kalbim duracaktı herşey çok güzel kalp atmı gelişimi :nazar:rabbim inşş kucağıma almayı nasip eder :16::16:

:nazar:bugün allahın izniyle bebişimi gördüm nasıl da hareket etmeye başlamış eli kolu oynuyodu :52::52::52::52:heyecandan kalbim duracaktı herşey çok güzel kalp atmı gelişimi :nazar:rabbim inşş kucağıma almayı nasip eder :16::16:

Kac haftalik oldu senin cnm????? Bn 9.haftadayim ama kasiklarima ani giren kiramplarim ve karin agrilarim oluo neden dir cnm sence????

canım gözün aydın...çok sevindim....maşallah.....bende dün iş dönüşü sancılandım çok fena.....hemen acile gittik....bende gördüm bebişimi.....çok şükür iyi...kalp atışını herşey yolundaydı çok şükür.....sizi kıskandım şekerim....doktora gideceğinizi duyduk.... :1::1::1:

ama şaka bir tarafa çok korktuk...sancım geçmeyince.....acayip bir ağrıydı adet sancısı desem değil...üşütme sancısı desem değil....anlamadım....acildeki doktor normal rahim büyüdükçe bu olur dedi...bende tüp bebek doktorumu aradım oda...normal dedi...ve endol fitil kullan bugün dedi...bende kullandım...şimdilik iyiyim çok şükür....arada çok hafif ağrım oluyor...dinleniyorum şimdi evdeyim.....

Kac haftalik oldu senin cnm????? Bn 9.haftadayim ama kasiklarima ani giren kiramplarim ve karin agrilarim oluo neden dir cnm sence????

canım ben 8+3 deyim....benim öyle sancılarım oluyor....özellikle dün çok fena oldum...dayanamadım...acile gittik...acildeki doktor ultrasyonda baktı.....irşey bebekte gayet sağlıklı görünüyor dedi....kalp atışınıda duyduk çok şükür.....:nazar: bu aralar olur dedi....rahim büyümek istedikçe olur dedi...bende eve geldim tüp bebek doktorumu aradım...oda normal dedi...endol fitil kullan bugün dedi...kullandım...şimdi daha iyiyim....ama ara ara azda olsa yine oluyor sancı...evdeyim dinleniyorum....doktorum bol bol dinlen dedi....sende öyle yap canım....dinlen bol bol....

canım ben 8+3 deyim....benim öyle sancılarım oluyor....özellikle dün çok fena oldum...dayanamadım...acile gittik...acildeki doktor ultrasyonda baktı.....irşey bebekte gayet sağlıklı görünüyor dedi....kalp atışınıda duyduk çok şükür.....:nazar: bu aralar olur dedi....rahim büyümek istedikçe olur dedi...bende eve geldim tüp bebek doktorumu aradım...oda normal dedi...endol fitil kullan bugün dedi...kullandım...şimdi daha iyiyim....ama ara ara azda olsa yine oluyor sancı...evdeyim dinleniyorum....doktorum bol bol dinlen dedi....sende öyle yap canım....dinlen bol bol....

canım ben 8+3 deyim....benim öyle sancılarım oluyor....özellikle dün çok fena oldum...dayanamadım...acile gittik...acildeki doktor ultrasyonda baktı.....herşey bebekte gayet sağlıklı görünüyor dedi....kalp atışınıda duyduk çok şükür.....:nazar: bu aralar olur dedi....rahim büyümek istedikçe olur dedi...bende eve geldim tüp bebek doktorumu aradım...oda normal dedi...endol fitil kullan bugün dedi...kullandım...şimdi daha iyiyim....ama ara ara azda olsa yine oluyor sancı...evdeyim dinleniyorum....doktorum bol bol dinlen dedi....sende öyle yap canım....dinlen bol bol....

:nazar::nazar:gözün aydın canım, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş...
seninle aramızda 1 gün var. gelişimleri aynı sayılır. kaç cm olmuş seninki canım...bi de ne gibi belirtiler yaşıyorsun?

benim 7-8. haftalarda çok mide bulantim oldu geçen hafta aniden kesildi...bi de akıntı gibi beyaz mat renkte zar gibi bi kaç gün parça geldi...mide bulantısı da kesilince çok korktum kalp atışı falan durdu diye...korkudan doktora da gidemedim. cumartesi kontrole gidicem.. inş herşey yolundadır...bugünlerde ara sıra mide bulantısı oluyo ama bakalım nedir ne değildir...

ben 10+2 canım :nazar:o ağrılar normal canım bende de oluyo hala devam ediyo rahim büyüdükçe baskı yapıyomuş hiç endişelenme :16::16:
:nazar::nazar:gözün aydın canım, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş...
seninle aramızda 1 gün var. gelişimleri aynı sayılır. kaç cm olmuş seninki canım...bi de ne gibi belirtiler yaşıyorsun?

benim 7-8. haftalarda çok mide bulantim oldu geçen hafta aniden kesildi...bi de akıntı gibi beyaz mat renkte zar gibi bi kaç gün parça geldi...mide bulantısı da kesilince çok korktum kalp atışı falan durdu diye...korkudan doktora da gidemedim. cumartesi kontrole gidicem.. inş herşey yolundadır...bugünlerde ara sıra mide bulantısı oluyo ama bakalım nedir ne değildir...

amiiiiin canım benim rabbim hepimize nasip etsin inşş hayırlı doğumlar göstersin :16::16:
başta popoya 34.60mm kuzum :16:valla canım bende çok şükür ne mide bulantısı nede aşermem oldu çok iyi geçiyo yalnız bi kaç gündür belim ağrıyo o kadar :31:inşş canım senin de kont çok iyi geçer herşey yolundadır :34::34:

canım gözün aydın...çok sevindim....maşallah.....bende dün iş dönüşü sancılandım çok fena.....hemen acile gittik....bende gördüm bebişimi.....çok şükür iyi...kalp atışını herşey yolundaydı çok şükür.....sizi kıskandım şekerim....doktora gideceğinizi duyduk.... :1::1::1:

ama şaka bir tarafa çok korktuk...sancım geçmeyince.....acayip bir ağrıydı adet sancısı desem değil...üşütme sancısı desem değil....anlamadım....acildeki doktor normal rahim büyüdükçe bu olur dedi...bende tüp bebek doktorumu aradım oda...normal dedi...ve endol fitil kullan bugün dedi...bende kullandım...şimdilik iyiyim çok şükür....arada çok hafif ağrım oluyor...dinleniyorum şimdi evdeyim.....

sağol bitanem çok şükür gördüm salı günü kısmetse bidaha görücem :21::21::21::21::21:senin için de geçmiş olsun canım ama hep böyle önemsiz ağrılar olsun inş bu vesileyle bebişi de gördün :52::52::52:dayanamdım dimi salıya kadar :1::1:bana günler zor geçiyo dr gitmek için sabırsızlanıyorum çok :52::52:
aynısını bana da dedi canım o ağrılar rahim büyüdüğü içinmiş çok şükür herşey normal dedi :16:

kızlar dün dr bebişim için bana göre erkek dedi :52::52::52::52::52:daha net değil ama rabbim ne nasip ederse eli ayağı düzgün olsun da kız erkek farketmez :21::21::21:

kızlar dün dr bebişim için bana göre erkek dedi :52::52::52::52::52:daha net değil ama rabbim ne nasip ederse eli ayağı düzgün olsun da kız erkek farketmez :21::21::21:
Aayy çok sevindim dedigin gibi kiz erkek farketmez saglikli olsunlarda hergun acaba hala icimde kalpleri atiyo mu diye dusunuyorum dr a gidene kadar cildirmicam insallah

Aayy çok sevindim dedigin gibi kiz erkek farketmez saglikli olsunlarda hergun acaba hala icimde kalpleri atiyo mu diye dusunuyorum dr a gidene kadar cildirmicam insallah

aynen canım rabbim neyi nasip ettiyse öyle olacak :16::16:bende öyleyim canım dr gidene kadar içim içimi yiyo dediğin gibi kalbi atıyo mu herşey yolunda mı doğana kadar galiba hep böyle olacak :30::30:

Kizlarrrr en son doktora 8haftalikken gttim bna 1ay sonra goruselim dediiiiiii sizceeee cokkkkkk uzun degilmiiiiii????? Bebegimmmm ne durumdaaaa cokkk merakkkkk ediorummmmmm kizlar siz n kdrrr surede doktora gdiosunuz?????

Kizlarrrr en son doktora 8haftalikken gttim bna 1ay sonra goruselim dediiiiiii sizceeee cokkkkkk uzun degilmiiiiii????? Bebegimmmm ne durumdaaaa cokkk merakkkkk ediorummmmmm kizlar siz n kdrrr surede doktora gdiosunuz?????
Bbende 8. Hafta gittim 3 hafta sonra gel dedi surekli ultrasona girmek iyi degil diyolar heralde ondan

Ben haftada bir gidiyorum 15 günde bir ücret ödüyoyorum ... Benimki özel hastane belki ondandır...3 aydan sonra 15 günde bir gidecez.

Canım ben 4,5- 6,5- 9- 12. Haftalar çağırdı sonra da 1 ay arayla cagirdi..pazartesi randevum var..sanırım bi sure boyle ay ay gidecek..

Back
X