Merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum ben bu süreçte bayağı zorlandım bünyem çok zorlandı sanırım psikolojim çok zayıf önce ilaçlı süreç sonra yumurta toplama döllenme beşinci güne gelme riski derken transfer bekleme çok şükür net olumlu sonuç suan 7+0 beşinci haftada iki damla kan exra iğneler her doktora gidişte yürek ağızda eşim tetikte ben tetikte çok şükür sıkıntı yok diyor doktorum ama tabi üç ay risk işe gidemiyorum rapor için hastane arama müdürümün durumunu netleştir demesi tüp doktorumun ilaçlar hakkında değişik yorumu diğer doktorun değişik yorumu tüp doktorum dün progesteron iğneyi kes günde 600 mg ağızdan 400 mg vajinadan yap dedi kalp atışımızı duymuştuk zaten bugün rapor için gittiğim doktor ben iğneyi hemen kesmeyi tavsiye etmiyorum haftada bir prolüton depot yap dedi ben çok panik bir insanım daral geldi arada kaldım acaba bir sorun mu gördü diyorum yani kızlar bundan ibaretim başınızı ağrıtırım içimi dökmek istedim Rabbim hepimize yardım etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağa almayı nasib etsin inşallahhhhhhhhhh
seni çok iyi anlıyorum..şimdı bakıyorumda en kolayı tedavi süreciymiş.benım kanama sorunum hala devam ediyor.gitmediğimız dr kalmadı gecen hafta üç gün hastanede yattım. artık nasıl hissedeceğimi ne yapacagımı şaşırdım.ben de doguma kadar rapor alıcam. bızı bızden baskası anlamıyor ..ınsan rahatta olamıyor..ben doğuma kadar yatacakmışım allahım ne olur herkese saglık sabır ver bana da... hastanede zıp zıp gezen hamılelerı görunce aglıyorum bu da benim kaderımmış. allahım saglıkla bebeklerımıze kavuşalım
Çok geçmiş olsun. İnşallah bizlerde diğer hamileler gibi hastalık değil hamilelik geçiririz. Ben de dün 40 gün heyet aldım. İnşallah devamını da alabilirim. Genelde yatıyorum ve inşallah o günleri Allah nasip etsin doğuma kadar çalışmak istemiyorum. Şuan tüp bebek ve kadın doğumcu takip ediyor. Ayrıca, guatr için endokronoloji doktorum var. Çok büyük olmasa da ilaçlar konusunda farklı düşünceler oluyor ama idare ediyorum. Tüm hamile arkadaşlara sağlıklı, vakitli, hayırlı doğumlar diliyorum.