2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Cnmmm kac haftalik oldun sen?? Cok uzuldum adina rabbimmm en hayirlisini nasip etsin, ultrasondami doktor farketti bebeginin devam etmedigini cnm??? Sen bisey hissetmismiydinn????
10. Haftadayim ben biseyhissetmedim kontrole gittigimdr gordu doktor digerinde bisey yok allaha şükür

nerelerdesin canım hiç uğradığın yok inşş bebişin de sende iyisindir :34::34:

iyi akşamlar kızlar bugün öğrendimki bebişlerimizden biri bizi bırakıp gitmiş nasip böyleymiş inşallah öteki bebeşim sağlıkla dünyaya gelir, hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler :))

Hayırlısı olsun arkadaşım üzme kendini ki bebeğin daha iyi olsun...Allah sana ve bebeğine sağlık versin...

neyin var canım yediğin bişey mi dokundu acaba :44:

gördüm canım çok şükür herşey yolunda ense kalınlığına da baktı çok iyi çıktı gelişimi de çok iyiymiymiş hatta bana bebeğini neyle beslendin bu kadar iyi olmuş dedi:nazar::nazar:çok şükür rabbime 4 boyutlu ultrason da gördüm yavrumu elini kolunu oynatıyodu mücizevi bi duydu rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş :52::52:

canım nasl beslendin çok merak ediyorum anlatırsan çok sewinirim

iyi akşamlar kızlar bugün öğrendimki bebişlerimizden biri bizi bırakıp gitmiş nasip böyleymiş inşallah öteki bebeşim sağlıkla dünyaya gelir, hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler :))

canım çok üzüldüm....rabbim diğer bebişini korusun....sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah....cümlemizinkiyle beraber inşallah...allahım sen bebeklerimizi koru...onları bizden ayırma hayırlısıyla ne olur.... :nazar:

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar uzuldum tabi birazcik ama hayırlısı boyleymis allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin insallah

canım nasl beslendin çok merak ediyorum anlatırsan çok sewinirim
valla canım aslında özel bişey yapmıyprum ama beslenmeme çok dikkat ediyorum yumurtamı sütümü balığımı hiç eksik etmiyorum hazır gıdalardan hiç yemiyorum kuzum her akşam meyvem var :34::34:
canım evde internetim yok arızalı o yüzden giremiyorum iyiyiz şükür siz nasılsınız

anladım canım kuzum iyi olmanıza çok sevindim inşş en yakın zaman da arıza giderilir :16::16:bizlerde iyiyiz çok şükür canım bebişleri büyütmeye devam allahın izniyle :21::21::21:

valla canım aslında özel bişey yapmıyprum ama beslenmeme çok dikkat ediyorum yumurtamı sütümü balığımı hiç eksik etmiyorum hazır gıdalardan hiç yemiyorum kuzum her akşam meyvem var :34::34:

anladım canım kuzum iyi olmanıza çok sevindim inşş en yakın zaman da arıza giderilir :16::16:bizlerde iyiyiz çok şükür canım bebişleri büyütmeye devam allahın izniyle :21::21::21:

döndüm bugün aranıza arıza yapıldı:)

sağol canım benim ben hala inanamıyorum bu günleri gördüğüm için çok şükür rabbime :16::16:
valla canım her sabah yumurtam var her akşam ballı sütüm meyvem var hafta da 1 yada 2 kez balık yiyorum raf ömrü uzun bütün ürünlerden uzak duruyorum hazır katkı maddeli hiç bişey yemiyorum kuzum :34:herşey bebişim için :52:

ah canım benim bende seni çok merak ettim kuzum inşş iyisindir herşey yolundadır bitanem rabbim inşş yine sana nasip eder gülüm sabret inşş bir gün yine olacak allahın izniyle :16:
neler yapıyosun canım başladın mı yine tedavine hayırlısyla :34:

yok canım baslamadm istemiyoruz şuan hazır degiliz tatlım daha

Bnm cok sık olmaya basladiii cnmmm
valla canım dr bana bıçak saplanması gibi ağrın olacak hiç korkma demişti ama çok nadir oluyo bende :26:bi dr danış kuzum :44:
yok canım baslamadm istemiyoruz şuan hazır degiliz tatlım daha

tabi bitanem en iyisini siz bilirisniz:34:rabbim inşş en uygun bi zaman da nasip eder yavrunuzu hayırlısıyla kuzum :16::16:dualarım seninle:38:

valla canım dr bana bıçak saplanması gibi ağrın olacak hiç korkma demişti ama çok nadir oluyo bende :26:bi dr danış kuzum :44:

tabi bitanem en iyisini siz bilirisniz:34:rabbim inşş en uygun bi zaman da nasip eder yavrunuzu hayırlısıyla kuzum :16::16:dualarım seninle:38:

Cnm aradim doktorumu bna idrar yolu enfeksiyonundan olabilir dedi bndede vardi enfeksiyon bi dha idrar testi yaptiricm ona gore antibiotige baslicam muhtemelen bu durumda olan varmi arkadaslarrr?????????????

Back
X