2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Ya bende de daha oncedende vardi ama acimiyodu ne zaman hamile kaldim bi anda acimaya basladi aman dikkat et sende bi basladi mi bi daha gecmiyo agrisi

sana da gecmış olsun cnm... sabahları ac karnına ılık su ve kayısı kurusu ve ıncır kurusu ye. ben hem yatmadan önce hem uyanınca yıyorum. bol sıvı tuket. demır hapını portakal suyu ıcıp ustune demır hapını alınca kabızlık yapmadıgını gordum. cunku demır ılacını c vıtamını ıceren seylerle alın dıye okudum c vıtamını demırın cabuk emılmesını saglıyor. demır ılacını sut gıbı proteın ıceren seylerı tuketmeden 3 saat once ya da 3 saat sonra iç... yoksa demır emılmez..kayısı kompostosu ıyı gelıyor kabızlıga.

evet aslında haklısın....ama nedense geçmiyor gibi....

birde ben yarın muziplik yapmayı düşünüyorum....gebelik takibimi yapan doktorum yarın acilde nöbetçiymiş....bir baheneyle gitmeyi düşünüyorum....hem bebiğimi de görmüş olurum... :52:
bak sen ya karnım ağrıyo diye git canım bahane bile hazır :9::9::9::9::9:bebiş belki annesini özlemiştir :16:
Kizlar ya hemeroid sıkıntısi cekiyorum ne yaptiysam ise yaramiyo bi de demir hapina basladim sanirim o da beni kabiz yapiyo dr sagolsun bi krem verdi ama bi ise yaramiyo

ah canım ya bende o illetle uğraşıyorum senelerdir daha evlenmeden önce geçtiğimiz yaz ramazan ayından sonra diğeri çıktı beni perişan etti ağrısı bi yandan kaşınması bi yandan :36:kabızlık hep vardı şimdi hamilelikten beri daha da arttı ama yine 2 güne bir tuvalete çıkmaya çalışıyorum :30:ben genel cehraha gittiğim de baharatlı acılı şeylerden uzak dur demişti bilhassa sucuk :30:

Kizlar ya hemeroid sıkıntısi cekiyorum ne yaptiysam ise yaramiyo bi de demir hapina basladim sanirim o da beni kabiz yapiyo dr sagolsun bi krem verdi ama bi ise yaramiyo

ben de yaşıyorum bu aralar her sabah wc ye çıkmadan önce pamuğa zeytinyağı döküp sürüyorum güzel yumuşatıyor ben de işe yaradı hem de doğal dene istersen geçmiş olsun...

Oyle yapiyorum canim yaa hatta doktor form caylarinda icebilirsin dedi insallah ise yarar allahin izniyle hersey guzel olur bende evde oturuyorum butun gun hatta alisik olmayinca sıkılırsin diyolardi ama yok iyi geldi bana :))

Bende hemorait yok ama bu gidisle olacak kabizlik sorunu var cok fena bende de oda sikintiya sokuyor

Ay nerdeyse herkeste oluyo demekki bu sorun insallah gecer diyorum bugun baya fenaydim :))) form cayi filan da ictim kayisili bakalim ise yarayacak mi

sana da gecmış olsun cnm... sabahları ac karnına ılık su ve kayısı kurusu ve ıncır kurusu ye. ben hem yatmadan önce hem uyanınca yıyorum. bol sıvı tuket. demır hapını portakal suyu ıcıp ustune demır hapını alınca kabızlık yapmadıgını gordum. cunku demır ılacını c vıtamını ıceren seylerle alın dıye okudum c vıtamını demırın cabuk emılmesını saglıyor. demır ılacını sut gıbı proteın ıceren seylerı tuketmeden 3 saat once ya da 3 saat sonra iç... yoksa demır emılmez..kayısı kompostosu ıyı gelıyor kabızlıga.
Yarin portakal suyuyla deneyeyim bi canim sagol bana da dr kahvaltidan once icme hapi miden agrir dedi kahvaltidan 2 saat sonra ic dedi

kızlar çooooook kötüyüm 5 güdür hastanede yatıodum.çok fazla kanamm oldu we şu an düşük tehlikem war nolur dua edin we birer ayetel kürsi okuyun çok kötüyğmmm:((((((((((((((((

kızlar çooooook kötüyüm 5 güdür hastanede yatıodum.çok fazla kanamm oldu we şu an düşük tehlikem war nolur dua edin we birer ayetel kürsi okuyun çok kötüyğmmm:((((((((((((((((

14. haftada değilmisin bu ne kanaması böyle yaaa cinsiyeti de belli olmuştu senin sanırım kızdı çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun senin için dua edeceğim umarım herşey yoluna girer....

14. haftada değilmisin bu ne kanaması böyle yaaa cinsiyeti de belli olmuştu senin sanırım kızdı çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun senin için dua edeceğim umarım herşey yoluna girer....

bizde anlamadık canım bir günde 3 üniteye yakın kan kaybettm çok zor ya kaybetmektenn çok korkuyorm

bizde anlamadık canım bir günde 3 üniteye yakın kan kaybettm çok zor ya kaybetmektenn çok korkuyorm

daha önce hiç olmuşmuydu peki kanaman...çok zor biliyorum ama çok da üzme kendini moral çok önemli biliyorsun bol bol dinlen allah korusun sizi...

canım allahım şifanı versın benımde 14 .ve 16. haftadada yogun kanamam olmuştu. hastanede yattım.ayetel kursıyı okudum ..stres yapıp aglayıp bebegı asagı ıtme..kanama sebebın ne...drlar ne dıyor...ben de korkmaya basladım şimdi

canım allahım şifanı versın benımde 14 .ve 16. haftadada yogun kanamam olmuştu. hastanede yattım.ayetel kursıyı okudum ..stres yapıp aglayıp bebegı asagı ıtme..kanama sebebın ne...drlar ne dıyor...ben de korkmaya basladım şimdi

sebebi bilinmio canım yani hiç bişi demedi.bakalım ewde yatıorm kanamam kahwerengiye döndü budün ama daha kanama alanım warmış:((((((

sebebi bilinmio canım yani hiç bişi demedi.bakalım ewde yatıorm kanamam kahwerengiye döndü budün ama daha kanama alanım warmış:((((((

valla cnm ıkı saattır aklım sendeydı ve ben de korktum ya benımkıde olursa her ıkı haftada oluyor..ben eylulden berı yatıyorum.. kahverengıye donmusse korkma... kanama alanı oluşmussa ara sıra kanaman tekrarlayabılır..bende de kanama alanı vardı. yok oldu ama gene kanama oldu bu seferde bebek buyudukce rahme baskı yapıyor dendı drum yatacaksın... progestanını arttırsınlar ve mutlaka proluton depotu vurdur ben hala bunları kullanıyorum.. allah kanaması olanların yrdımcısı olsun...mutlaka rısklı gebelık uzmanına gıt..

Seni en iyi bizler anlarız cnm okurken gozlerım doldu duanı okurken tuylerım diken dıken oldu. Benımde gecen cuma pıhtılı kırmızı kanamam oldu nasıl agladım kaybettim dıye cok sukur suan durdu adak ada ,nazar dualarını oku allahım melegını hayırlısı ıle sana bağışlasın inşallah

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bebeğini sana bağışlasın inşş kuzum bol bol yat dinlen:25: rabbime dua et inşş bebeğin seni bırakmaz allah şifanı versin....ayetel kürsiyi okudum canım rabbim kabul etsin bebeğine uzun ömürler versin :31:

Back
X