canım ben çıkıyom yatcam malum sabah işe gitcem sizlerle konuşmayı özlemişim:)yarın görüşürüz öptüm iyi gecelerr
aynen bende söhbeti özlemişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben çıkıyom yatcam malum sabah işe gitcem sizlerle konuşmayı özlemişim:)yarın görüşürüz öptüm iyi gecelerr
iyi geceler canım yarın görüşürüz buraya takıl sıkılmazsın:)
sen baya uzaktaymışsın canım bende aslın da izmir için de değilim selçukta oturuyorum git gel yapıyorum senin gibi şu an 2 dr birden gidiyorum bide aydın da özle has dr var
benim de irenbe de dr Ahmet hoca muhteşem bi dr çok ilgili alakalı biricumartesi günü ufak bi kelenemem olmuştu acayip ilgilendi telefon da olmasına rağmen
saolsunlar gerçekten ılgılıler ama mesafeler işteburda bır ozel hastane var oraya gıdıyorum doktorun ıyı olduğunu solemışlerdi ama pek konuşkan değil yada benı hala emanet hasta olarak goruyo acıl felan gıttıgımız ıcın alışırız zamanla heralde :) pekde seçeneğim yok açıkçası ıdare etcez artık :
![]()
Mrh kızlar bende hamileyim Allahın izniyle
8. gün değerim 103
10. gün değerim 257
şuan 11. günümüzdeyiz. doktorum bana salıdan itibaren 12 gün say öyle gel keseya bakalım kalp atışını görürsek ne mutlu bize dedi
sizce kese için bu kadar beklemeye gerek varmı kaçıncı günlerde gördünüz keseyi , birde kan testini daha da tekrarlamama gerek var mı 1 kez daha yapmıyım diyorum
kızlar 12. değerim 628 çıktı
ikiz mi ki acaba
bidaha baktırmıcam, kese için 12 say gel dedıler..
yarın yaptıracam inşallah 12. hafta gel demişti doktor belki de haftaya yapılır tam bir fikrim yok...yarın raporumun son günü 1 aylık heyet almıştım 1 ay daha isticez bakalım verecekler mi?ben öğretmenim okulum biraz uzak hem de kendim araba kullanıyorum zor oluyor okulda da kaloriferler yanmıyomuş anlayacağın yarın rapor için gidecem...testi yaparlarsa aradan çıkmış olur...kaç kez üst üste heyet raporu alabiliyoruz bilgin var mı???
Cnmmm bnmm idrar enfeksiyonum 3+ kasiklarimda cokkk sancim oldu doktorrr 11.hftada antibiotige baslatti bniiii(??????
ne demek canım sen ve bebiş iyi olsun yeterHasretim ve Pilise çok teşekkür ederim arkadaşlar arkadaşlar.inşallah hayırlı haberler verebilirim buradasevgiler
kızlar 12. değerim 628 çıktı
ikiz mi ki acaba
bidaha baktırmıcam, kese için 12 say gel dedıler..
valla canım bende irenbeyi bir yada 2 aya kadar bırakırım canım git gel bir sürü masraf oluyo ayrıca kont 200 tl ee bide diğer dr ücreti de var fazla gelmeye başladı canım yakın da bebiş için alışverişe başlıcaz zaten ben irenbe de doğum falan düşünmüyorum onların özel çınarlı has. anlaşması varmış orda doğum yapılıyo o kadar seninle başka ilgilenen olmuyo yani
ben aydında ki dr da çok memnunm çok güler yüzlü anlayışlı biri ben sormadan o soruyo bana cevap veriyo beni yattığım yerden kaldırıyor ultrason sırasın da inş kısmetse doğumun da onunla yapıcam![]()
ne demek canım sen ve bebiş iyi olsun yeter
inşşş ikizdir canım rabim gönlüne göre versin
beni de kese için 12 sonra çağırmışlardı![]()
Masallah cnm buyuk ıhtımal ikiz haftaya baktır ıstersen alttan baktırırsan gorurler
sende haklısın canım dr kısıtlı olunca çaresizce elde olanlarla yetinmek zorundasınbende sureklı gıdemem acıl bır durum olduğunda uzun yol oluyo doğumuda sanırım burda kı ızan hastanesınde yaparım.. devletlede anlaşması var pek malıyetlı değil Allahtan.. bende bu ızandaki doktorumla bı ıletişim kurabilsem adam ılk acıl gıttım ıyıydı dun kontrole gıttım nerdeyse hıç konuşmadık keseyı gosterdı anlattı acıl işi varmış vınn uçtu gıttıbenı sureklı hastası olarak gormedı galıba bakalım bunda sonra nasıl olcaz .. pek seçeneğimde yok açıkçası el mahkumm ... şanslısın doktorunun kıymetını bıl :)
cnm keseyi gördüğün gün kalp atışı duydunuz mu peki,
ayyy yavrularım benimm, inşallah iki tanedirler![]()
sende haklısın canım dr kısıtlı olunca çaresizce elde olanlarla yetinmek zorundasınsende bu dr devam edeceğini söyle belki tavrı değişir nede olsa 9 ay seni takip edecek birbirinize güvemeniz gerek kuzum
sadece keseyi görmüştük canım o kadar kalp atışı için 2 hafta sonrasın gün vermişlerdiama tabi kalp sesini duyamasan da attığını görüyosun ekrandan o bile mutlu olmana yetiyo
benim ilk gördüğüm de susan tanesi kadar dı bebişiminşş ikisi de seninledir canım
![]()
Canım öle yapcam artık ıkı hafta sonra bır dahakı randevum bakalım neler yaşıcaz :)
saol cnm inşallah öyledir. alttan baktırınca görünürmüş evet dayanamazsam öyle yaparım artık![]()
ben de öğretnmenım. bır yıl ıcınde 40 gunluk rapor hakkı vardır. ben bes gun bes gun aldım. aıle hekımınden aldım sonra kadın doğumdan aldım. bes gun bes gun alınca 8 hafta yapıyor. bana mudurum hemen heyet alma 2013 tekı rapor hakkını bıtır dedı. oyle yaptım 40 gun rapor hakkım bıtınce heyet aldım.... heyetlerı 30 gun verıyorlar... o bıtınce gene heyet alacagım 30 gun..24 ocakta tam bıtecek bırıncı donemı kapatıyorum... subat ayında 2014 yılının 40 gunluk rapor hakkını alacagım. gene bes gun bes gun..... o da 8 hafta edıyor sonra zten dogum ıznım baslıyor keşke hemen heyet almayıp rapor haklarını bıtırseydın daha avantajlı olurdu. ben bu yıl eylulden berı hıc gıtmedım okula gıtmeyecegımde
2 senedir tedavilerle uğraştığım için benim bu seneki raporlarım da bitti zaten ardından 30 günlük heyet aldım bugün onun da süresi doldu tekrar bir 30 gün daha sağolsun doktorum verdi...peki bu heyet raporları maksimum kaç kez alınıyo bilgin varmı???bu arada bu beş gün beş gün rapor alma olayı kafama bayaaa yattı hafta sonları boşuna gidiyor.akıl edemedim iyi oldu söylediğin.
ben 1. sınıf sınıf okutuyorum aklım çocuklarda kaldı ama kendimi de düşüğnmek zorundayım yerime 5 aylık bir öğretmen giriyor ona da yazık oluyor ama napalım tedaviler beni çok yordu 4 deneme dile kolay...2. dönem başlamayı düşünüyorum.sen ne öğretmenisin???