Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyuyamı kaldın uğramıyosun buraya:)
sıkıcı demek bence az kalır canım bugün neredeyse eşimi 10 dk ya gördüm yada görmedim geldi üzerini değişti nöbete gitti sabah allahın izniyle gelecekEvet seninki gercekten skiciymis
54 kilo çok ideal bak kıskandım şimdi seni ben de bir zamanlar bu kilodaydım tedaviler stres derken kilo aldım...64.5 la başladım hamileliğe şuan 66.5 oldum.kilo konusunda biraz hassasım spor yapmayı da seviyorum doğumdan sonra veririz inşallah...
ikinci üç aya girdik biraz daha rahat geçiyormuş evde otur otur gün bitmiyor düşük tehlikesi de bayaa bir azaldı diyor doktorum yürüyüş yapmaya başlayabiliriz...80 sayısı korkunç geliyor((
havalar çok soğuk yürüyüş falan hak getire mecbur olmasam hiç çıkmıcam dışarı
Benim bu sabah kahverengi lekelenmem var yaa haftaya gidecektik doktora aradim bugune randevu aldim bakalim ne dicek hem bisey yoktur diyorum diger kese yuzunden kahverengi leke olabilir demislerdi hem de tirsiyorum bebisimize bisey olmasin diye
bende hamileyim çok şükür değerim 550,63 çıktı... aranızda eylül ekim topiğinden tanıdığım hamişler var...13gün sonra kese görmeye gidicez Allah nasip ederse... şu kalçadan vurdurduğum progestandan ne zaman kurtulucam ya mos mor oldu kıçım
yinede bebişiçin değer ikizmi acaba tek mi çok merak ediyorum...![]()
bende hamileyim çok şükür değerim 550,63 çıktı... aranızda eylül ekim topiğinden tanıdığım hamişler var...13gün sonra kese görmeye gidicez Allah nasip ederse... şu kalçadan vurdurduğum progestandan ne zaman kurtulucam ya mos mor oldu kıçım
Benim bu sabah kahverengi lekelenmem var yaa haftaya gidecektik doktora aradim bugune randevu aldim bakalim ne dicek hem bisey yoktur diyorum diger kese yuzunden kahverengi leke olabilir demislerdi hem de tirsiyorum bebisimize bisey olmasin diye
yaaa kızlar bende bugün bir akıntı var...koyu sarı renkte....çok yoğun rahatsız edici...sizlerde de oluyormu???ben jeli bırakalı 3 gün oldu...bu akıntı bugün başladı anlamadım....
birimiz derdi bitiyor birimizinki başlıyor çok geçmiş olsun kokulu bir akıntıysa enfeksiyon olabilir doktoruna danış istersen...
Hayirlu olsun canim ignelerden kurtulursun insallah bi an evvel cok zor bende kullandim 10 haftaya kadar hala yerleri aciyo
ayyyy hoşgeldin aramıza tatlım çok sevindim, hayırlı mübarek olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inş...kaçıncı gün değerin bu? 2 transfer mi olmuştu?
hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla gelsin bebişlerin...