2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Evet seninki gercekten skiciymis
sıkıcı demek bence az kalır canım bugün neredeyse eşimi 10 dk ya gördüm yada görmedim geldi üzerini değişti nöbete gitti sabah allahın izniyle gelecek :23::23::23:
54 kilo çok ideal bak kıskandım şimdi seni ben de bir zamanlar bu kilodaydım tedaviler stres derken kilo aldım...64.5 la başladım hamileliğe şuan 66.5 oldum.kilo konusunda biraz hassasım spor yapmayı da seviyorum doğumdan sonra veririz inşallah...

Aynen bende 65 le hamileyim 2 kilo aldim bile insallah 80 i gecmem diyorum :))[/QUOTE]
kıskanmayın canım sizde doğumdan sonra inşş çar çabuk verirsiniz bakalım ben toplam ne kadar alacağım 6. aydan sonra çok fazla kilo alınıyomuş dikkat etmek gerek :52::52::52:
ikinci üç aya girdik biraz daha rahat geçiyormuş evde otur otur gün bitmiyor düşük tehlikesi de bayaa bir azaldı diyor doktorum yürüyüş yapmaya başlayabiliriz...80 sayısı korkunç geliyor:(((

havalar çok soğuk yürüyüş falan hak getire mecbur olmasam hiç çıkmıcam dışarı[/QUOTE]
evet canım 2. döneme girdik düşük riski %1 oranına düşmüş geçti o riskli dönemler tabi yine tedbiri elden bırakmamak gerekiyor :1::1:
bende bu kıştan ve soğuktan çok sıkıldım hiç dışlarıya çıkamıyorum yürümek ne mümkün dışarısı resmen buzzzzzzzzz :52::52:
havalar çok soğuk yürüyüş falan hak getire mecbur olmasam hiç çıkmıcam dışarı

Doğru haklısın bu soğukta yürüyüş de olmaz.az önce lekelenmelerim oldu 4 haftadır iyi gidiyordu korktum şimdi.yürüyüş benim neyime.şimdi uzanıyorum umarım geçer.siz de dikkat edin kendinize...[/QUOTE]

sen yinede çok dikkat et canım allah korusun :34:valla bende pazara bile artık eşim gidiyo genel de marketi de hallediyor bana bi iş kalmadı ben evde süs çiçeği gibi oturuyorum :9::9::9::9::9:

ayşegülllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll geldin mi canımmmmm :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Benim bu sabah kahverengi lekelenmem var yaa haftaya gidecektik doktora aradim bugune randevu aldim bakalim ne dicek hem bisey yoktur diyorum diger kese yuzunden kahverengi leke olabilir demislerdi hem de tirsiyorum bebisimize bisey olmasin diye

Benim bu sabah kahverengi lekelenmem var yaa haftaya gidecektik doktora aradim bugune randevu aldim bakalim ne dicek hem bisey yoktur diyorum diger kese yuzunden kahverengi leke olabilir demislerdi hem de tirsiyorum bebisimize bisey olmasin diye

canım aklına kötü şeyler getirme...iyi şeyler düşün...güzel haberlerini bekliyoruz canım...

bende hamileyim çok şükür değerim 550,63 çıktı... aranızda eylül ekim topiğinden tanıdığım hamişler var...13gün sonra kese görmeye gidicez Allah nasip ederse... şu kalçadan vurdurduğum progestandan ne zaman kurtulucam ya mos mor oldu kıçım:50::50::50::50::50:
yinede bebişiçin değer ikizmi acaba tek mi çok merak ediyorum...:16::16::16::16::16::16:

bende hamileyim çok şükür değerim 550,63 çıktı... aranızda eylül ekim topiğinden tanıdığım hamişler var...13gün sonra kese görmeye gidicez Allah nasip ederse... şu kalçadan vurdurduğum progestandan ne zaman kurtulucam ya mos mor oldu kıçım:50::50::50::50::50:
yinede bebişiçin değer ikizmi acaba tek mi çok merak ediyorum...:16::16::16::16::16::16:

Cnm evet hatırladım senı :1: hayırlı olsun çok sevındım. kaçıncı gün değerin bu=?
masallah çok güzel çıkmış değerin:nazar:
benımde mosmor oldular maalesef, yatakta yana bıle dönemiyorum:25:

Bnmmm guselmiiiiii guselllll arkadasimmmmm bizimmmm topigimizeee hosmuuuu hosgelmissss ynii gusellll annecikkk......

Hayirlu olsun canim ignelerden kurtulursun insallah bi an evvel cok zor bende kullandim 10 haftaya kadar hala yerleri aciyo

benim de dün kırmızı lekelenmelerim olmuştu.sabah gittik doktora herşey yolunda dedi çok şükür bebişin kalbini dinletti rahatladık.az önce komşum burdaydı onun da oluyormuş kahverengi lekelenmeri kaç kere oldu hatırlamıyorum dedi.2 tane kızı var bal gibi.senin de iyi olcak inşallah...

yaaa kızlar bende bugün bir akıntı var...koyu sarı renkte....çok yoğun rahatsız edici...sizlerde de oluyormu???ben jeli bırakalı 3 gün oldu...bu akıntı bugün başladı anlamadım....

:nazar::nazar::nazar:ayyyy hoşgeldin aramıza tatlım çok sevindim, hayırlı mübarek olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inş...kaçıncı gün değerin bu? 2 transfer mi olmuştu?

hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla gelsin bebişlerin...

yaaa kızlar bende bugün bir akıntı var...koyu sarı renkte....çok yoğun rahatsız edici...sizlerde de oluyormu???ben jeli bırakalı 3 gün oldu...bu akıntı bugün başladı anlamadım....

birimiz derdi bitiyor birimizinki başlıyor çok geçmiş olsun kokulu bir akıntıysa enfeksiyon olabilir doktoruna danış istersen...

birimiz derdi bitiyor birimizinki başlıyor çok geçmiş olsun kokulu bir akıntıysa enfeksiyon olabilir doktoruna danış istersen...

değil mi canım yaaa....valla hiçbirimizin derdi bitmiyor....20 sine kontrolüm var...o zamana kadar sorun olmazsa beklerim o zaman söylerim doktoruma....

:nazar::nazar::nazar:ayyyy hoşgeldin aramıza tatlım çok sevindim, hayırlı mübarek olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inş...kaçıncı gün değerin bu? 2 transfer mi olmuştu?

canımmmmm benimmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun 12.gün değerim 550.63 evet 2 embriyo tatlımmm doktor 15 gün sonra gel dedi ama 13 gün kaldı gitmeme çookkk heycanlıyım inanırmısın hala inanamıyorum eşim gitmiş bebek tulumu almış çok komik ya

Son düzenleme:
Back
X