ay valla az kaldi hee korkuyorum ben sezeryani beklerken normal dogurursam diye cok korkuyorum normaldenbenimde 28 haziran son gun gozukuyo ama 20 sine kadar dogururum diyorum herkese
![]()
Mrhaba canim nasilsin bende bu topige gectim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay valla az kaldi hee korkuyorum ben sezeryani beklerken normal dogurursam diye cok korkuyorum normaldenbenimde 28 haziran son gun gozukuyo ama 20 sine kadar dogururum diyorum herkese
![]()
Mrhaba canim nasilsin bende bu topige gectim
Hosgeldin canim masallahMerhaba kizlar bende umut tup bebekte tedavi gordum ve dun kalp atislarini duyduk cok guzeldi....
2014 un sonundada olsa sanirim 2014 annesi olacagim yani insallahhhhhh.
daha cok yeniyim dun aldim kan sonucumu 11. gun degerim 186 cikti..simdide kese ve kalp atisi icin heyecanlaniyorum:18::18::18:Allahin izniyle bi gorup duysaydimm, siz ne zamam gordunuz ve duydunuz??bana tavsiyeleriniz nelerdir, simdiden tesekkur ederim:)) Allah hepimize kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla sihhatlee
valal harikasin arkadasim 17 haftada 1 kilocuk masallah..demekki bulantilar cok zayiflatti seni..anca toparladin heralde..olsun bebis saglikli olsunda kilolar alinir verilir hic sorun degil..benim erken daha galiba bulantilar icin..ara ara hafifi oluyodu sanki gecen hafta bu hafta pek hissedemedim..
canım ben doktora gittigimde 6 haftaya girdin dedi ama normalde :26:transfer olalı 28 gün oldu doktora soracaktım komsum var o normal yoldan kaldı o nunda 6 hafta ama onda mide bulanması var ve bebegin kap atışını duydular biz nasıl hesap yapmamız gerekiyor sen sordunmu doktora benide bilgilendirirsen sevinirim :26:
kese.ye bakmak için randevu verdimi dr.unuz??sonraki kan testini ne zaman yapacaksınız..
Salata,meyve,ceviz ve tuzlu bademle gunum gecti.Dra soyleyince bebek saglikli masaALLAH,kilo almamanda iyi bisey son 3 ay su icsen yarayacak zaten dedi.ALLAH nasip ederse normal dogumu cok istiyorum cok kilo almazsan dogumunda kolay olur diyorlar hayirlisi
Canim drumuz sata gore hesap yapiyor.bende 6. Haftada gittigimde keseyi gordum 7. Haftada kalp atisini duydum.mide bulantisina gelince;hic yasamadan hamileligini tamamlayanini da gordum,doguma kadar bulantisi olup serum takilanida.bazi belirtiler kisiden kisiye degisiklik gosteriyor.insaALLAH hic bulantin olmadan saglikli bir hamilelik gecirirsin.gercekten cok zor her seferinde kasiliyorsun ve batiyor.
Kizlar bisey danisicam size benim goguslerim biraz buyudu bi kac gundurde kasinmaya başladı çatlama belirtisi olabilir mi acaba yaglanmaya baslamalimiyim zeytin yagi kullanan duymustum siz ne önerirsiniz
kızlar bende çalışıyorum ve çok yoruluyorum üstüne birde mide bulantılarım hat safhada ve sürekli uyumak istiyorum
Allahın izniyle şu 3 ayımı atlatırsam belki biraz rahatlarım![]()
aynen ama çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun ama zaman ilerleyip ağırlaşınca zor oluyor ben artık zorlanmaya başladım
ay ben dayanamiyorum artik calismaya maşallah sen guzel.idare ettin dun bugun evdeyim yarinda gitmem buyuk ihtimal hamileligin basinda uykusorunum yoktu ama simdi elimi kolumu kaldiramiyorum gece de burnum tikandi uyanip durdum
canlar Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.. bizde başladık tedaviye ama çalışırken nasıl olur acaba diye endişeliyim bende çalışıyorum transfer olduktan kaç gün sonra işe geri başladınız korkulacak bişey oluyormu transferden sonra :26::26::26:
boyun uzunmus canim ne guzel bende 65le hamile kaldim keske en azindan 60 olsaydim diyorum 52 kiloyla evlenmistim oysanapalim dogurunca veririm diye avutuyorum kendimi
canlar Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.. bizde başladık tedaviye ama çalışırken nasıl olur acaba diye endişeliyim bende çalışıyorum transfer olduktan kaç gün sonra işe geri başladınız korkulacak bişey oluyormu transferden sonra :26::26::26:
bulantılar için henüz çok erken canım genelde 6.haftada başlıyor benimkisi 5.haftada başladı benim bebişler ikiz olunca her belirtiyi erkenden yaşıyorumtesekkur ederim canim, Saglikla kucgina almani dilerim..belki erkendir benim icin bulantilar henuz 4+3..gerci bulanmayip saglikli bebisler dunyaya getorenlerde cok ama insan bi belirti ariyo isteoff bana cok gec verdi randevuyu 7+3 de gidicem ultrasona..biraz one aldirmaya calisicam..
canım benim iş yerim çok uzaktı o sebeple keseyi görene kadar raporluydum sonrasında da tayinim çıktı evime yakın bir yer olunca çalışmaya başladım
bulantılar için henüz çok erken canım genelde 6.haftada başlıyor benimkisi 5.haftada başladı benim bebişler ikiz olunca her belirtiyi erkenden yaşıyorum
sabırsızlanmanı çok iyi anlıyorum bir kalp atışını duysamda rahat etsem diyosun ama b sefer öteki kontrole odaklanıyorsun o da geçsin diye yani bu hep böyle gidicek bende aynı şeyleri hissediyorum
canım ben transferin 8.günü işe gittim hiçbir problem yaşamadım çok şükür ama bu aralar gidemiyorum mide bulantılarım yoğun olduğu için raporluyum inşallah çalışmanın bir zararı olduğunu düşünmüyorum düşük riski yoksa![]()
Tamam canlar sağolun bende transfer olduktan sonra nasil bi seyir izleyecek durumum ona göre izin alırım inşallah çalışmama engel olacak bi durum olmaz..