2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

canimm allah yardimcin olsun insallah durdururlar biraz daha sabreder oglusun cok sasidrdim okuyunca haziran annelerinde dogum yapanlar var cok sukur bebbeklet saglikli korkma olur mu insallah vaktinde gelir mubarek gunde bol bol dua edicem bende sana guzel hayirli haberler ver bize insallah

Bizde çok şaşırdık canım çalışabilir raporu almaya gelmistik şoka uğradım resmen ama şükür şimdi daha iyiyiz biraz daha beklemeye karar verdi oglusum inşallah

kızlar kan testiyle hamile kaldıgınızı öğrendikten sonra crinone jelinizi ve estrofem tabletinizi bıraktınız mı??

Bizde çok şaşırdık canım çalışabilir raporu almaya gelmistik şoka uğradım resmen ama şükür şimdi daha iyiyiz biraz daha beklemeye karar verdi oglusum inşallah

ay caliscan mi peki hala daha yat dinlen bosver bende is gorememezlik raporu alcam bu cumartesi 32 bitecek insallah beklesin oglusun bakalim yaramazlik yapmasin:emir_bebek:

Canlarim hepinizden allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım çıktık hastaneden evimize geldik ilaç kullanacağım ve yatak istirahati bundan sonra bakalim hayırlısı olur inşallah az daha sabreder

Yok canım calismayacagim yaticam artık kalkmak yasak on beş gün daha dursa tamam inşallah

durur canim allahin izniyle haziran annelerini takip ediyorum bide arada ikiz annelerine bakiyorum inan kac kere hastaneye gidip gelen var dun bile bi arkadasimiz yazmisti ya burda 9 ay yat kalkma dediler son ay dogum olsun diye merdiven in cik dedi dr demisti allahin izniyle biz beraber dogurcaz beklicek senin oglusun benim kizimi :emir_bebek:

durur canim allahin izniyle haziran annelerini takip ediyorum bide arada ikiz annelerine bakiyorum inan kac kere hastaneye gidip gelen var dun bile bi arkadasimiz yazmisti ya burda 9 ay yat kalkma dediler son ay dogum olsun diye merdiven in cik dedi dr demisti allahin izniyle biz beraber dogurcaz beklicek senin oglusun benim kizimi :emir_bebek:

Inşallah canım akciğer gelişimi için iğne yaptılar on gün daha beklese hayirlisiyla yıllardır bekletti şimdi de artık yeter dedi galiba:)

Canlarim hepinizden allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım çıktık hastaneden evimize geldik ilaç kullanacağım ve yatak istirahati bundan sonra bakalim hayırlısı olur inşallah az daha sabreder

Canım merhaba...okuyunca gerçekten çok şaşırdım. Hemen sonraki sayfa ya atladım acaba yeni bir durum varmı diye. Çok şükür ki oğluşun da sende iyisin. Bundan sonraki günlerde rabbim bu mübarek günlerin hurmetine yüzüne gülsün. Inşallah herşey yolunda gidecek ve sağ salim kucağına alacaksın yavrunu. Geçmiş olsun Allah'a emanet olun. ..

Canım Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına sevindim eve geçmene

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X