kızlar bende dün kontrole gittim...herşey yolunda dedi doktor....bebeğimde 42 cm...kilosu 2 kg olmuş...maşallah....![]()

Bizde çok şaşırdık canım normal kontrole gelmistik erken gelmeye karar verdi pasamiz ama inşallah vazgeçer
Yok canım calismayacagim yaticam artık kalkmak yasak on beş gün daha dursa tamam inşallah
Canlarim hepinizden allah razı olsun tek tek alıntı yapamadım çıktık hastaneden evimize geldik ilaç kullanacağım ve yatak istirahati bundan sonra bakalim hayırlısı olur inşallah az daha sabreder
Inşallah canım akciğer gelişimi için iğne yaptılar on gün daha beklese hayirlisiyla yıllardır bekletti şimdi de artık yeter dedi galiba:)
Ayşegül canım inan okurken inanamadım ama çok şükür ki oğluşun biraz daha beklemeye karar vermiş inşş öyle de olur kuzum hiç stres sıkıntı yapma bol bol yat dinlen rabim ne zaman derse o zaman doğacak allahın izniyle sağlıklı sıhatli olsun da gerisi önemli değil
bana dr 2 hafta önce ciğer geliştirici iğne yaptı çok şükür şimdilik herşey yolunda hayırlı haberlerini bekliyorum canım allaha emanet olun16: :