Teşekkürler amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş...
Allah de ötesini bırak...
amiiiin canım inşşş rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen herkeze nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş...
bir avuç kömür için bir ömür verenler mekanları cennet olsun yaralı kardeşlerimize rabbim şifalar versin....
kızlar estrofem ve crinone jel kullanıyormusunuz? ne kadar kullanıyorsunuz ve ne zamana kadar kullanacaksınız?
ben estrofem 2mg tableti sabah 2, akşam 2 alıyorum
crinone jelide sabah akşam kullanıyorum
estrofemin gebelerde fetüs anomalılerine neden oldugu yazılmış başka bir sayfada doğrumu?
içime kurt düştü şimdi:18:
Canım bende kullanıyorum transferden beri başladım kese bakmaya gidene kadar kullanıcam ama estrofem sabah akşam 1 tane jel de her sabah... kişiden kişiye değişebilir ilaç kullanım dozları muhakkak doktorun bir bildiği vardır ...takma kafana...
estrofemi sabah 1 akşam 1 hepmi buşekilde aldın
ben transferden sonra hep sabah 2 akşam 2 aldım halada öyle alıyorum :18:
doktorum yurtdışında oldugu için hemşiresi bu şekilde kullanmaya devam etmemi istedi
bir avuç kömür için bir ömür verenler mekanları cennet olsun yaralı kardeşlerimize rabbim şifalar versin....
doktorum yurtdışında oldugu için hemşiresi bu şekilde kullanmaya devam etmemi istedi
Evet canım ben devamlı o şekilde aldım hapları.. hemşire ye de doktor söylemiştir kendi kafasına göre yönlendirme seni sanırım ...
kızlar estrofem ve crinone jel kullanıyormusunuz? ne kadar kullanıyorsunuz ve ne zamana kadar kullanacaksınız?
ben estrofem 2mg tableti sabah 2, akşam 2 alıyorum
crinone jelide sabah akşam kullanıyorum
estrofemin gebelerde fetüs anomalılerine neden oldugu yazılmış başka bir sayfada doğrumu?
içime kurt düştü şimdi:18:
doktorumla görüştüm
kalp atışını duyunca bıraktıracakmış estrofemi
selam annişler nasılsınız denk gelemiyoruz hiç
gunaydin canim evet cok zaman oldu burda konusamadik haziran annelerinden takip ediyorum senidaha. iyisin sanırım tabi yatmaya devam bende dun korktum sanki kasiklarim agriyo gibi geldi
bi de biz hala kontrole 4 haftada 1 gidiyoruz hatta 5 jafta sonrada gelsen olur dedi dr sonra dogum tarihi verecek heralde artik iyice agirlastim geceleri saga sola bile zor dönüyorum
gunaydin canim evet cok zaman oldu burda konusamadik haziran annelerinden takip ediyorum senidaha. iyisin sanırım tabi yatmaya devam bende dun korktum sanki kasiklarim agriyo gibi geldi
bi de biz hala kontrole 4 haftada 1 gidiyoruz hatta 5 jafta sonrada gelsen olur dedi dr sonra dogum tarihi verecek heralde artik iyice agirlastim geceleri saga sola bile zor dönüyorum
Maşallah canım sanırım doğumuna az kaldı kaç aylıksın ? ben daha yeniyim keseyi görmek için sabırsızlanıyırum:)
sagol canim herkese kolay dogum olsun insallahCanim oncelikle rabbim hayirli saglikli evlatlar versin sanada kolay dogum nasip etsin...peki normal mi olucak yoksa sezaryan mi olucak...
Daha iyiyim canım şükürler olsun ben iki hafta da bir gidiyorum bende dönerken cok zorlanıyorum valla
allah yardimcin olsun canim beklemek cok zor 8. ayi doldurmak uzereyim hem cok az kalmis hem de cok uzun zaman varmis gibi geliyo karisik hallerdeyim
sagol canim herkese kolay dogum olsun insallah
sezeryan olacak doktor tup bebek oldugu icin riske atmayalim dedi bende israr etmedim normal olsun diye korkuyorum normal dogumdan yapamam gibi geliyo sanci cekmekten filan cok korkuyorum
cok sukur canim korkuttu bizi senin ufaklik ama meger saka yapmisdogumdan sonra napacam korkusu aldi beni annem ananeme bakiyo gelemicek galiba kayinvalidemle ablam var ama onlarinda sonucta kendi evleri esleri bi de ramazana denk gelecek acayip gozumde buyuyo allah yardimcimiz olsun rabbim kolaylik versin insallah