2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Duymasin belki ama kesin minacik bi kalb atisini görürsün canim hayirlisiylan🙏🙏🙏

Sende sanci falan oluyormu
Nasil belirtilerin var senin

Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

sancım ara ara kasıklarımda oluyo canım yaaa geceleri uykumdan kaldırıyor bazen ağrı tedirgin oluyurum bende .senin nasıl peki?

selam kızlaaar. bugün mü yarın mı tuttu mu tutacak mı derken gebeliğin dörtte birini de bitirdim çok şükür. cuma günü ikili test yapılacak. inşallah güzel sonuçlar alırız. dualarınızı bekliyorum

sancım ara ara kasıklarımda oluyo canım yaaa geceleri uykumdan kaldırıyor bazen ağrı tedirgin oluyurum bende .senin nasıl peki?

Bende adet sancisi var asiri degil ama oda bebek büyüyormus ondan sancilar 4 veja 5 ayliga kadar sürüyormüs bulantim yok cok sükür senin bulantin varmi akintim var bide

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

yok canım spina bfida için kan alıyolar sanırım alfa feta protein diye bir hormona bakıyolar ordan çıkıyor canım o testte 16 haftalıkken yapıldı. onun dışında ultrason ile devamlı bakılıyo zaten ama bu kan testini de yaptı bana. 22 haftada da renkli doopler ultrasona girdim orda bütün organlarına bakıyolar canım kalp, beyin, böbrekler bir de bebeğe giden kan akışına bakıyolar normal mi diye canım.

tamam canim ben doktorumu SIKISTIRIRIM olmadi 16 haftada:) bu spina bfida icin..20. haftada detayli ultrason yapilacak dedi heralde orda bakar organlara ay cok heyecanliii:)

Bende adet sancisi var asiri degil ama oda bebek büyüyormus ondan sancilar 4 veja 5 ayliga kadar sürüyormüs bulantim yok cok sükür senin bulantin varmi akintim var bide

aman kötü bir şey olmasında.bendede bulantı yok şimdilik çok şükür

selam kızlarr ben geldımmmm bundan sonra hep beraber oluruz ınsallah valla test sonucuma aldm pozıtıf bgn8.gunm pazartesı asıl gnm tekrar yapacam ama benm bugun wcdw kahve akıntı gelıyor böyle olan varmııı

amin canımmm inşallah hep güzel ilerlesin cümlesinin de bizim de inşallah.Hayırlısıyla kalp atışlarını duysaydım yarın .

Amin canim hep beraber insallah insan öyle bi heycanlaniyorki bana kalsa Ben hergün dr giderim valla
Sende duyarsin yarin bebisinin minacik kalbini insallah

selam kızlarr ben geldımmmm bundan sonra hep beraber oluruz ınsallah valla test sonucuma aldm pozıtıf bgn8.gunm pazartesı asıl gnm tekrar yapacam ama benm bugun wcdw kahve akıntı gelıyor böyle olan varmııı

Gözün aydin canim insallah hep beraber saglikli bi hamilelik geceririz bendede olmustu kafana cok takma pis kan olabilir ama dinlen cok ayakta durma senin kan degerin nekadar tüp mü yoksa normal gebelik mi

Sagol canim Allah razi olsun 6.5 haftada sen kac haftaliksin canim

Hayırlı olsun canım sanorım kalp atışını duydun aman dikkat et yorma kendini gerçi sen yormuyorsun Rabbim hakkımızda hayırlısı nı nasip etsin 🙏 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

Hayırlı olsun canım sanorım kalp atışını duydun aman dikkat et yorma kendini gerçi sen yormuyorsun Rabbim hakkımızda hayırlısı nı nasip etsin 🙏 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

Valla canim Ben cok dikat ediyorum Allah yardimcimiz olsun Allaha sükür olsun duyduk sende durumlar nasil yoksun

Gözün aydin canim insallah hep beraber saglikli bi hamilelik geceririz bendede olmustu kafana cok takma pis kan olabilir ama dinlen cok ayakta durma senin kan degerin nekadar tüp mü yoksa normal gebelik mi

tup bugun8. gunm 80 kusur

Back
X