2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Cok sükür insallah degerlerin Kat Kat katlanir Allah tamamini erdirsin insallah 🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

saol ama benm ustune görmem hafıfleke gelır kesılırdı yaa bu hala gelıyor sen nasılsın canm

saol ama benm ustune görmem hafıfleke gelır kesılırdı yaa bu hala gelıyor sen nasılsın canm

Canim Bende hamile örendigim zaman lekem olmustu hata kirmizi renkte kanamam da olmusdu biraz doktora gittim normal olabilir olmiyabilirde demisti pis kan olabilir yane dinlen cok ayakta kalma bence doktorunu ara sor Ben Hemen aramistim sabahtan Gel dediler bügün yine lekem oldu hakimizda hayirlisi olsun insallah

canim bende hamile örendigim zaman lekem olmustu hata kirmizi renkte kanamam da olmusdu biraz doktora gittim normal olabilir olmiyabilirde demisti pis kan olabilir yane dinlen cok ayakta kalma bence doktorunu ara sor ben hemen aramistim sabahtan gel dediler bügün yine lekem oldu hakimizda hayirlisi olsun insallah

allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

gesendet von meinem iphone mit kadınlar Kulübü

yaa ilaç ne kullanıyon ne kadarlık suan canmm

Valla canim Ben cok dikat ediyorum Allah yardimcimiz olsun Allaha sükür olsun duyduk sende durumlar nasil yoksun

Evet canım inş. Bende duyarım annem deyim fırsat bulamıyorum evde yalnız olduğumda sürekli elimdeydi...sabahları midem bir garip oluyor yanma gibi sanki akşam çok yemek yemişim sabaha kötü oluyor midem ama çok şükür bulantım yok bir arkadaşı acile kaldırmış eşi mide bulantı sın dan...

Allah de ötesini bırak...

Evet canım inş. Bende duyarım annem deyim fırsat bulamıyorum evde yalnız olduğumda sürekli elimdeydi...sabahları midem bir garip oluyor yanma gibi sanki akşam çok yemek yemişim sabaha kötü oluyor midem ama çok şükür bulantım yok bir arkadaşı acile kaldırmış eşi mide bulantı sın dan...

Allah yardimcisi olsun o kötü iste bendede sadece sabahlari biraz mide yanmasi oluyor baskada birsey yok

Amin insallah sende duyarsin ve hamilegimiz sonunakadar gider insallah🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏🙏

Canim Ben yurtdisinda kaliyorum ve 5 farkli ilac bitane ine kulaniyorum ya sen

ben folıkASIT BENEXOLB12 CRİONE JEL ESTEROFEM PROGESTAN TABLET BIDE OCSAPAR KAN SULANDIRICI SEN

ben folıkASIT BENEXOLB12 CRİONE JEL ESTEROFEM PROGESTAN TABLET BIDE OCSAPAR KAN SULANDIRICI SEN

Progestan bende kulaniyorum altan bazi ilaclar farkli galiba tr ylen burasi hayirlisi olsun insallah

Allah yardimcisi olsun o kötü iste bendede sadece sabahlari biraz mide yanmasi oluyor baskada birsey yok

Amin insallah sende duyarsin ve hamilegimiz sonunakadar gider insallah🙏🙏🙏

Amin canım inş hakkımızda hayırlısı olsun mide bulantısı olmayınca karamsar düşünüyorum acaba kötü bişey mi var ama her insanın bünyesi farklıdır...

selam kızlarr ben geldımmmm bundan sonra hep beraber oluruz ınsallah valla test sonucuma aldm pozıtıf bgn8.gunm pazartesı asıl gnm tekrar yapacam ama benm bugun wcdw kahve akıntı gelıyor böyle olan varmııı

Canım lekelenme veya kanama durumunda mutlaka doktoruna haber ver ve yatıp, dinlen. Progestan fitilin az geliyor olabilir. Genelde bu durumlarda iğne veriyorlar. Çok kişide lekelenme duydum ama çoğunlukta hiçbişey olmuyor. Benim kanamaya dönüşmüştü ve acile kaldırılmıştım, kan sulandırıcıyı 2-3 gün kesip, 2 gece kalmıştım. İhmal etme, tedbirini al ama için rahat olsun.

tup bugun8. gunm 80 kusur

8. günde 80, büyük ihtimal ikizlerin geliyor :)

Amin canım inş hakkımızda hayırlısı olsun mide bulantısı olmayınca karamsar düşünüyorum acaba kötü bişey mi var ama her insanın bünyesi farklıdır...

36. haftamdayım, bir kere bile ne mide bulantısı ne kusmam oldu. Annem ve ablamda da hiç olmamış. Genetik sanırım. Ama bir süre kokuya hassasiyet ve hazımsızlık olmuştu, o da geçti.

Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

Yok kiz aklina kötü birsey getirme herkesde mide bulantisi olcak diye birsey yok Benim annem hic bi hamileginde mide bulantisi olmamis bende anneme cekmisim herhalde ☺️☺️sevinmemiz lazim

canım lekelenme veya kanama durumunda mutlaka doktoruna haber ver ve yatıp, dinlen. Progestan fitilin az geliyor olabilir. Genelde bu durumlarda iğne veriyorlar. çok kişide lekelenme duydum ama çoğunlukta hiçbişey olmuyor. Benim kanamaya dönüşmüştü ve acile kaldırılmıştım, kan sulandırıcıyı 2-3 gün kesip, 2 gece kalmıştım. Ihmal etme, tedbirini al ama için rahat olsun.

8. Günde 80, büyük ihtimal ikizlerin geliyor :)

36. Haftamdayım, bir kere bile ne mide bulantısı ne kusmam oldu. Annem ve ablamda da hiç olmamış. Genetik sanırım. Ama bir süre kokuya hassasiyet ve hazımsızlık olmuştu, o da geçti.

Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

çokk saol canmmm tesekkurlerr allah sennde bebısını korusun

bende bugun idrar testi yaptim maleseffffffffffffffff:5: yine olmadi sanirim
carsamba kan tahlilim var umudum bitti nasip
bundan sonraki takibim nasil olacak bilemiyorum baska nereye hangi bölüme gidilir bunuda bilemiyorum
doktoruma kalsa normal yollarla denememizi söylüyor hicbir sorunumuz yokmus 3 asilama 1 tüp 1 dondurulmus hepside negatif:5:

bundan sonraki takibim nasil olacak bilemiyorum baska nereye hangi bölüme gidilir bunuda bilemiyorum
doktoruma kalsa normal yollarla denememizi söylüyor hicbir sorunumuz yokmus 3 asilama 1 tüp 1 dondurulmus hepside negatif:5:

Canım kanda çıktığı halde hala idrarda pozitifi göremeyen insanlar oluyor. Ayrıca embriyonun kaç günlük olduğu da önemli. Transfer gününü saymadan 9.10.günü gördüysen kan tahlili yaptır, azda olsa çıkar. Kanda çıkmayan bir değer idrarda görünemez zaten. İnşallah bebeğin seninledir.

6. gundr idrarda negatif 8. gundr kanda pozitifi gordum nasip insallah kanda pozitif cikar

Biz de çoook tedaviden sonra kavuştuk..inş senin de pozitiftir...erken mi yaptın..ben kan testi yaptırdığım gün idrar da yaptım idrarda çıkmamıştı..o erken çıkanların ikiz üçüz ...hormon değeri yüksek olduğu için çıkıyor...hayırlısı olsun dur bakalım üzme kendini..

kizlar bugun 13+4 haftalik ultrasonA gore ense kalingimiz olculdu bugun 2.16mm sizce nasil ya sizlerinki ne kadar di lutfn cevap verin

Ben de 2,5 diye biliyorum..dr bana öyle demişti..senin normal bence...hem o ikili testleri boşver önemli olan 5. Ayda yapılan detaylı usg..inş onlarda sorun çıkmazz

Ben de 2,5 diye biliyorum..dr bana öyle demişti..senin normal bence...hem o ikili testleri boşver önemli olan 5. Ayda yapılan detaylı usg..inş onlarda sorun çıkmazz

insallah canim detayli ultrasonda organlarina mi bakiyor canim senin nasil cikti insan genede korkuyor hayirlisiyla rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayida nasip eder insallah

Back
X