2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

inşallah canm bende ısrar ettm bende var dıyınce vurdu prulotonu 3tane progestan ıc dedı gunde ve progestan amp verdı bana 50 lk sen baska ne kullandn hayatm

Takviye iğne dışında bişey kullanmadım. Hastanede de 2 serum verdiler. Ve kendimi yormadan rapor alıp yattım. Yanımda 1 ay kayınvalidem , 1 ay annem kaldı. Maydanoz, nane, adaçayı, nar yememek gerektiğini biliyorsundur sanırım.

yaa canm benm sennde benmgıbı hep sıkıntı rabbım bebısını sana bagıslasn benmde 6dusugm var ve bır erken dogmm ıkızlerımı bende kaybettm 24haftalık ondan cok korkuyorm bana ıgne vermedı doktor ben jel kullanıyorm bıde benm zorumla progestan 2tane gunde yeterlımı kı pıhtılaşmada var ocsapar kullanıyorm esterofemıde bu sefer kesmedı daha

allah razı olsun canm sen ne kullanmıstnn

Progestan iğne vurundum. 3 günde 1 canim. Yattım dinlendim. Bana doktor kasiklarfa şiddetli ağrı yoksa korkma dedi.

Takviye iğne dışında bişey kullanmadım. Hastanede de 2 serum verdiler. Ve kendimi yormadan rapor alıp yattım. Yanımda 1 ay kayınvalidem , 1 ay annem kaldı. Maydanoz, nane, adaçayı, nar yememek gerektiğini biliyorsundur sanırım.

bılıyorum canm kanamm dune göre azaldıı

Kızlar hepinize merhaba;
uzun zamandır yazamıyorum.pilise hasretim ayşegül nasılsınız?
19 haziranda öncesinde bir aksilik olmazsa doğumum olacak.artık iyice ağırlaştık.çok şükür az kaldı.bu son aya kadar hamilelik gerçekten çok güzel geçti.ama son ay biraz yoruyor insanı.şimdiye kadar 12 kilo aldım.sizlerin nasıl geçti?

yeni gelen arkadaşlara da sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar...

Kızlar hepinize merhaba;
19 haziranda öncesinde bir aksilik olmazsa doğumum olacak.artık iyice ağırlaştık.çok şükür az kaldı.bu son aya kadar hamilelik gerçekten çok güzel geçti.ama son ay biraz yoruyor insanı.şimdiye kadar 12 kilo aldım.sizlerin nasıl geçti?

Canım hayırlı, sağlıklı doğumlar şimdiden. SAT a göre doğumlarımız yakın ama bana doktorum hala tarih vermedi. Bu cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek. Bebeğim 1 hafta geriden geliyor, inşallah erken gelmez veya almazlar, suyum azalmazsa dayandığı kadar bekletmek istiyorum. Sana 10 gün öncesinden tarih vermiş. Bebişin kilosu nasıl . Bu arada ben de 12 kilo aldım.

selam kızlar uzun süredir giremiyordum nasılsınız? doktorum önümüzdeki hafta radyolojide fetal tarama usg ye gireceğimi söyledi tecrübeli arkadaşlar nedir bu bilen var mı ??????

Kızlar hepinize merhaba;

Hayirli ve kolay dogum olsun insaALLAH saglicakla kucagina al cennet kokulunu

selam kızlar uzun süredir giremiyordum nasılsınız? doktorum önümüzdeki hafta radyolojide fetal tarama usg ye gireceğimi söyledi tecrübeli arkadaşlar nedir bu bilen var mı ??????

Sanirim ayrintili ultrasona gireceksin canim.bebegin tum organlarini ayri ayri inceleyip bi sorun varmi diye degerlendiriyorlar.insaALLAH iyi sonuclar alirsin

Sanirim ayrintili ultrasona gireceksin canim.bebegin tum organlarini ayri ayri inceleyip bi sorun varmi diye degerlendiriyorlar.insaALLAH iyi sonuclar alirsin

sağol canım bende tahmin ettim ama yinede size sorayım dedim yani bu her gebelikte yapılan rutin bişey demi

Kizlar persembe gunu seker taramamiz var ve cok sekerli bisey yedigimde icim kalkiyor.icecegim glikozun etkisini azaltmak icin ne yapabilirim ?

Canım hayırlı, sağlıklı doğumlar şimdiden. SAT a göre doğumlarımız yakın ama bana doktorum hala tarih vermedi. Bu cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek. Bebeğim 1 hafta geriden geliyor, inşallah erken gelmez veya almazlar, suyum azalmazsa dayandığı kadar bekletmek istiyorum. Sana 10 gün öncesinden tarih vermiş. Bebişin kilosu nasıl . Bu arada ben de 12 kilo aldım.

teşekkür ederim canım sana da inşallah.sezeryan olacağı için önceden gün verdi doktorum.daha doğrusu 38. hafta istediğiniz gün olabilir dedi biz de 19 unu seçtik.2.500 den yukarıysa kilosu hiç korkma gayet normal ki daha düşük kilolular bile sapasağlam doğuyor....bizim bebek şuan 3150 olmuş.Allah yardımcımız olsun...

çok sağol arkadaşım hepimizinki sağlıcakla doğar inşallah...

teşekkür ederim canım sana da inşallah.sezeryan olacağı için önceden gün verdi doktorum.daha doğrusu 38. hafta istediğiniz gün olabilir dedi biz de 19 unu seçtik.2.500 den yukarıysa kilosu hiç korkma gayet normal ki daha düşük kilolular bile sapasağlam doğuyor....bizim bebek şuan 3150 olmuş.Allah yardımcımız olsun...

çok sağol arkadaşım hepimizinki sağlıcakla doğar inşallah...

Canim hayirli dogum olsun insallah....rabbim saglikla kucagina versin yavrunu....isim buldunuz mu...

Canim hayirli dogum olsun insallah....rabbim saglikla kucagina versin yavrunu....isim buldunuz mu...[/QUO

sağol arkadaşım hepimize hayırlı doğumlar...ismi ural olacak babası buldu ismini pek razı gelmedim ama çok ısrar etti olsun dedin sonunda...

Back
X