2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Kizlar persembe gunu seker taramamiz var ve cok sekerli bisey yedigimde icim kalkiyor.icecegim glikozun etkisini azaltmak icin ne yapabilirim ?
Hastanede glikozla suyu karistirirken limon koymuslardi icine ben bol sekerli limonata niyetine ictim sende yaninda bi limon gotur onlar koymazsa ya rica edersin yada caktirmadan sen koyarsin:1:

Kızlar hepinize merhaba;
uzun zamandır yazamıyorum.pilise hasretim ayşegül nasılsınız?
19 haziranda öncesinde bir aksilik olmazsa doğumum olacak.artık iyice ağırlaştık.çok şükür az kaldı.bu son aya kadar hamilelik gerçekten çok güzel geçti.ama son ay biraz yoruyor insanı.şimdiye kadar 12 kilo aldım.sizlerin nasıl geçti?

yeni gelen arkadaşlara da sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar...

Ay cok sukur sonuna geldik canim hasretim 4 haziranda dogum yapacakti aysegul normal dogum istiyo bildigim kadariyla o bekler sanirim malum normaller biraz daha gec oluyo bende artik haftada 1 gidicem cumartesileri gecen cumartesi bu bebek erkenci dedi ama tarih vetmedi bu cumartesi verir insallah bizim bebis biraz tombik:37: son kontrolde 3300 gr di

Ne heyecanlidir kimbilir ALLAHim bu guzel duygulari bize ve tum istyenlere yasat

Ishalin en iyi cozumu muz canim ama fazlada yeme bu seferde kabiz olursun

sagol tatlim gunde 2-3 muz patates falan yiyorum ama ishal yine devam gibi, galiba hamilelerde laktoz a karsi bir hassasiyet oluyormus simdi laktozsuz sut denicem bakalim..

Ay cok sukur sonuna geldik canim hasretim 4 haziranda dogum yapacakti aysegul normal dogum istiyo bildigim kadariyla o bekler sanirim malum normaller biraz daha gec oluyo bende artik haftada 1 gidicem cumartesileri gecen cumartesi bu bebek erkenci dedi ama tarih vetmedi bu cumartesi verir insallah bizim bebis biraz tombik:37: son kontrolde 3300 gr di

Maşallah bebişine!Allah sağlıkla kavuştursun sizi.

He yazmayi unutmusum nerdeyse 17 kilo aldim 65 kiloyla basladim 82 oldum ana kiz masallahimiz var yani:52:

oh oh maşallah 64.5 la başladım 76.5 kiloyum ben de.bu aralar midem kıyılıyor çok acıkıyorum akşam 9 a kadar azar azar yiyorum.9 da son.sonrasında yersem midem yanıyor ağzıma geliyor.ha bir de öğlen uykusu var 1 haftadır.

pazar günü kasık ve bel ağrım oldu gün boyu gece ikiye kadar uyutmadı.sonra doğru hastaneye.nst ve muayene oldum.serum taktılar.azar azar sdancılarım başlamış.1 hafta bir ilaç kullanıcam.sen de var mı ağrı sızı...

Selam kızlar ne güzel doğum vakti gelmiş bazı arkadaşların. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Ya aramızda bebeginde böbrek büyümesi yaşayan biri varmiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Ben bugün kontrolden geldim ve 2 kilo olmuş oğluşum vr 44 cm boyunda. Gelişimi iyi dedi doktorum ama bobreginin birinde büyüme varmış önemli değil takip edicez dedi. Ne yapacağım bilmiyorum zaten benim de yapabileceğim birşey yok gibi. ..ama sıkıldı işte canım bir kere.
Böyle bir sorun yaşayan varmiydi?
Allaha emanet olun. ..

Merhaba canim seker yuklemesinde ictigin su cok tatli bir su degil rahatsiz edicegini sanmiyorum...

InsaALLAH etkilemez yoksa isimiz var

Hastanede glikozla suyu karistirirken limon koymuslardi icine ben bol sekerli limonata niyetine ictim sende yaninda bi limon gotur onlar koymazsa ya rica edersin yada caktirmadan sen koyarsin:1:

Tesekkurler giderken yanimda gotureyim bari ne olur ne olmaz.bi parca tatli bile tansiyonumu tetiklemeye yetiyor allak bullak oluyorum

Kizlar persembe gunu seker taramamiz var ve cok sekerli bisey yedigimde icim kalkiyor.icecegim glikozun etkisini azaltmak icin ne yapabilirim ?

Bana doktorum yanında 1 limon getir dedi. Laboratuvardaki bayana verdim, sağolsun hazırlayıp kendi verdi. Tadı gayet güzeldi :)

:52::52:veee senelerdir sabırla bi umutla beklediğim gün nihayet bugün saat 1 de doğuma giriyorum allahın izniyle kızımı canımın içini kucağıma alacağım kavuşacağız artık :16::16::16:

duanızı eksik etmeyin rabbim isteyen herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşşş :16::16:

:52::52:veee senelerdir sabırla bi umutla beklediğim gün nihayet bugün saat 1 de doğuma giriyorum allahın izniyle kızımı canımın içini kucağıma alacağım kavuşacağız artık :16::16::16:

duanızı eksik etmeyin rabbim isteyen herkeze bu günleri göstersin yaşatsın inşşş :16::16:

Hayırlı doğumlar canim Allahım yardimcin olsun :) dualarimiz seninle :)

Selam kızlar ne güzel doğum vakti gelmiş bazı arkadaşların. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Ya aramızda bebeginde böbrek büyümesi yaşayan biri varmiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Ben bugün kontrolden geldim ve 2 kilo olmuş oğluşum vr 44 cm boyunda. Gelişimi iyi dedi doktorum ama bobreginin birinde büyüme varmış önemli değil takip edicez dedi. Ne yapacağım bilmiyorum zaten benim de yapabileceğim birşey yok gibi. ..ama sıkıldı işte canım bir kere.
Böyle bir sorun yaşayan varmiydi?
Allaha emanet olun. ..

Canim gunaydin insallah bi sorun yoktur aysegulun oglunda vardi canim, bi de baska bi arkadasim demistiki cogu erkek bebeklerde doktor diyomus bobrekte boyle bişey sonra geciyomus kendiliginden sanirim onunda oglu var çünkü ona da demisler bak seninde erkek aysegulunde erkek demek bieaz da olsa dogruluk payi var icini ferah tut

Canim aglamak istiyorum rabbime sukurler olsun bebeginlesindir sen simdi tadini cikar bizlere de sen dua et ne olur

Ay heyecandan dun yazdin sandim bugunmus niye bi gun erken diyorum kendi kendime rabbim yarsimcin olsun canim kolaycacik bebegine kavus insallah

Canim gunaydin insallah bi sorun yoktur aysegulun oglunda vardi canim, bi de baska bi arkadasim demistiki cogu erkek bebeklerde doktor diyomus bobrekte boyle bişey sonra geciyomus kendiliginden sanirim onunda oglu var çünkü ona da demisler bak seninde erkek aysegulunde erkek demek bieaz da olsa dogruluk payi var icini ferah tut

Günaydın canım. Aslında pek takılmamaya çalışıyorum ama keşke olmasa da demeden edemiyorum.doktor takip edicez onemli degil dedi ama ana yuregi iste ;)
rabbim bizleri evlatlarimizla sınamasın
.teker teker hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. ...

Back
X