2014 tup bebekle hamis anneler burada toplanalim

Arkadaşlar ben salı günü doğum yaptim şükür ikimizde iyiyiz darısı sizlere dünyanın en güzel duygusuymus gerçekten

Ay canım benim. Maşallah maşallah kuzucuguna ve sana. Hadi bakalım hamilelikte bitti artık daha güzel mis kokulu yavrun la güzel günler başladı.
Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Buarada seninde bobrekte sıkıntı vardı oğluşunun (umarım yanlış hatırlamıyorum) şuanda ne durumda.
Ve doğumun normal mi sezeryan mı.
Müsait olunca yazarsan sevinirim. ..
Allaha emanetsiniz ;)

Son düzenleme:
Buradaki güzel doğum yazılarını okudukça biraz daha umutlarım büyüyor inşallah bizlerde doğum Haberlerimiz yazariz

Ayy insallah dogumun hemencik olur cok sanci olmadan kucagina aliverirsin

Allah yardimcin olsun cani. Bir avazda derler ya insallah saglikla al bebegini iyice icine cek kokusunu bizim yerimize

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, analı-babalı büyüsün inşallah...

n
rabbim yardımcın olsun belkide almışındır mis kokulunu kucağına rabbim sağlıkla kavuştursun yavruna durumunu bize hber ver ne güzel yaaa darısı başımaa:)

canım ALLAH bi avazda kolay bi doğum nasip etsin

hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah sizler mutlu sona yaklaştınız darısı bizlere artık:16:

Allah bir avazda kurtarsın hayırlı sağlıklı doğum olsun:16:

ay canım sanırım doğum yapmışsındır allah analı babalı büyütsün inşallah canım uzun ömürler versin..sağlıkla büyüt...

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Ayın 16 sında normal doğum yaptım bi mucizeyle :16::16::16: suyum geldi ama rahim geride ve açılma yeterli olmadığı için doktorum ümitsiz konuşarak ertesi günü sezeryana alacağını söyledi.Gece 12 ye kadar ara ara sancılarla devam etti, sonrasında suni sancı verildi.Nihayetinde gece 3:10 da kızımı kucağıma aldım doktorum ucu ucuna yetişti doğuma:16::16: doktor, ebe ve hemşilereler çok şaşırdılar, rahim gerideydi ve açılma 2 cm idi nasıl açılma oldu da çocuk doğdu diye...sabah olduğunda odaya sürekli çalışanlar gelerek gece okuduğumuz duaların neler olduğunu sordular...Size tavsiyem siz de bol bol sancı esnasında YA ŞAFİ ismini okuyun ve yanınızdakiler inşikak suresi ve felak nas surelerini bol bol okusun... çok güzel bi duyguymuş, gelip gidip izliyorum cennet kokulumu:16::16::16:Rabbim isteyen herkese tattırsın inş...Doğumu yaklaşan herkesin Allahım yar ve yardımcısı olsun...

Arkadaşlar ben salı günü doğum yaptim şükür ikimizde iyiyiz darısı sizlere dünyanın en güzel duygusuymus gerçekten

Canım hayırlı olsun bebişin:16::16: Normal mi yoksa sezeryanlamı yaptın doğumu?
pazartesi olsaydı doğumun karşılaşırdık hastanede

Merhaba arkadaşlar ilk kan testi sonucum 213 inşallah yarın ikiye katlamış olarak aranıza katılacağım.Yalnız bir sorum var bugün hafif şiddetli bel ve kasık sancısı çekiyorum korkumdan 2 saattir yatıyorum ve nerdeyse geçti ancak ara ara yokluyor.Sizce kötü bişey mi? :((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy insallah dogumun hemencik olur cok sanci olmadan kucagina aliverirsin

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Ayın 16 sında normal doğum yaptım bi mucizeyle :16::16::16: suyum geldi ama rahim geride ve açılma yeterli olmadığı için doktorum ümitsiz konuşarak ertesi günü sezeryana alacağını söyledi.Gece 12 ye kadar ara ara sancılarla devam etti, sonrasında suni sancı verildi.Nihayetinde gece 3:10 da kızımı kucağıma aldım doktorum ucu ucuna yetişti doğuma:16::16: doktor, ebe ve hemşilereler çok şaşırdılar, rahim gerideydi ve açılma 2 cm idi nasıl açılma oldu da çocuk doğdu diye...sabah olduğunda odaya sürekli çalışanlar gelerek gece okuduğumuz duaların neler olduğunu sordular...Size tavsiyem siz de bol bol sancı esnasında YA ŞAFİ ismini okuyun ve yanınızdakiler inşikak suresi ve felak nas surelerini bol bol okusun... çok güzel bi duyguymuş, gelip gidip izliyorum cennet kokulumu:16::16::16:Rabbim isteyen herkese tattırsın inş...Doğumu yaklaşan herkesin Allahım yar ve yardımcısı olsun...

Canım hayırlı olsun bebişin:16::16: Normal mi yoksa sezeryanlamı yaptın doğumu?
pazartesi olsaydı doğumun karşılaşırdık hastanede

Canim sezeryan oldu aslında karsilasmisiz bende pazartesi akşamı hastaneye yattım doğum olduğunu duydum aklıma da gelmistin senmisin gerçekten

Ay canım benim. Maşallah maşallah kuzucuguna ve sana. Hadi bakalım hamilelikte bitti artık daha güzel mis kokulu yavrun la güzel günler başladı.
Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Buarada seninde bobrekte sıkıntı vardı oğluşunun (umarım yanlış hatırlamıyorum) şuanda ne durumda.
Ve doğumun normal mi sezeryan mı.
Müsait olunca yazarsan sevinirim. ..
Allaha emanetsiniz ;)

Sağolasın canım Allah razı olsundoğru hatirladin canım daha bakilmadi bobregine carsamba kontrolumuz var o zaman bakacaklar

Canim sezeryan oldu aslında karsilasmisiz bende pazartesi akşamı hastaneye yattım doğum olduğunu duydum aklıma da gelmistin senmisin gerçekten

canım ben pazartesi akşam 6 da taburcu oldum, yani doğum pazar gecesi oldu...karşılaşsak güzel olurdu.neyse hayırlısı 1 gün arayla aldık bebişlerimizi kucağımıza:21::21:
kilosu boyu nasıl? bizim ki biraz zayıf doğdu ve sonrasında kilo kaybetti, şimdi biraz toparlamış, ama sarılık oldu maalesef...

canım ben pazartesi akşam 6 da taburcu oldum, yani doğum pazar gecesi oldu...karşılaşsak güzel olurdu.neyse hayırlısı 1 gün araylolmayız bebişlerimizi kucağımıza:21::21:
kilosu boyu nasıl? bizim ki biraz zayıf doğdu ve sonrasında kilo kaybetti, şimdi biraz toparlamış, ama sarılık oldu maalesef...

Çok iyi olurdu bizimde yarın kontrolumuz var üç kilo doğdu ama toparlanmaya başladık sanki:)sarılık benim de kabusum oldu da şükür olmadik bundan so rada olmayiz emiyor mu bebişin

Back
X