- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
AMIN INSALLAH senındemı sevdcek askerde?Allah kavuştursun, sağlıkla sıhhatle kavuşun hepiniz inşAllah..
Benimki temmuzda döndü, evlendik bile.. Akışta gördüm de sizi yazmak istedimAMIN INSALLAH senındemı sevdcek askerde?
AMIN INSALLAH tesekkur ederım. cok guzel bı duygu ama bız alstk cok sukur:)Asker yolu beklemek çok güzel birsey vr sabır gerektiriyor bende eşimi beklerken ondan çok şafak sayardim :) güzel aynı zamanda buruk bi duygu Allahım sevgilisi eşleri askerde olanlari sağ saglim kavustursun inşallah
hmm sevndm darısı bıze olsun INSALLAH :))Benimki temmuzda döndü, evlendik bile.. Akışta gördüm de sizi yazmak istedim)
Teşekkür ederim..İnşAllah hepinize nasip olsun:)hmm sevndm darısı bıze olsun INSALLAH :))
AMIN INSALLAH :))Teşekkür ederim..İnşAllah hepinize nasip olsun:)
KUZUMMM ALLAH YARDIMCISI OLSUN TÜM ASKERLERİMZİN. AĞLAMA GÖZ YAŞI GÖZ YAŞINI GETİRİR DERLER LÜTFEN SAKİN OLMAYA ÇALIŞ KALPTEN DİLE BİLİYORUM KOLAY DEĞİL AMA DENE BE KUZUM BAK BURAYA YAZ GEREKİRSE SABAHA KADAR KONUŞURUZ AMA AĞLAMA KUZUMMMBana bu gece uyku yok, sevdicek 4 5 gün sınırda görevde, nolur canlarım dua edin.. Ağla ağla tükendim
kız burdamydn :))KUZUMMM ALLAH YARDIMCISI OLSUN TÜM ASKERLERİMZİN. AĞLAMA GÖZ YAŞI GÖZ YAŞINI GETİRİR DERLER LÜTFEN SAKİN OLMAYA ÇALIŞ KALPTEN DİLE BİLİYORUM KOLAY DEĞİL AMA DENE BE KUZUM BAK BURAYA YAZ GEREKİRSE SABAHA KADAR KONUŞURUZ AMA AĞLAMA KUZUMMM
şimdi geldim yeşimimin yorumu gördüm sana yazacaktım ben de :) napıyon kuzummkız burdamydn :))
Evet güzel bi duygu hele sonunuda getirip uzerine hayatlarinizida birlesterince herşeye deger :)AMIN INSALLAH tesekkur ederım. cok guzel bı duygu ama bız alstk cok sukur:)
napım kuzum uyku tutmadı baknım dedm kmler var dıe :)şimdi geldim yeşimimin yorumu gördüm sana yazacaktım ben de :) napıyon kuzumm
aynen cnm ALLAH o gunlerıde nasıp etsın bızlere INSALLAH :))Evet güzel bi duygu hele sonunuda getirip uzerine hayatlarinizida birlesterince herşeye deger :)
yine mi kız iyice unuttuk uykuyu bu ne yaa vallaha perişanlık yaa :)napım kuzum uyku tutmadı baknım dedm kmler var dıe :)
uzun dönemmiydi ?Evet güzel bi duygu hele sonunuda getirip uzerine hayatlarinizida birlesterince herşeye deger :)
ederız tabı kuzum ya ben hergun edyorm tum askerlermz ıcn ztn ALLAHm korusun hepsını INSALLAH skma canını ALLAH yardımcıları olsunCanım benim Allah razı olsun Rabbim hepsini korusun
sorma bde ıse gıdyrm ben erken kalkyorm kalkasm gelmıo:))yine mi kız iyice unuttuk uykuyu bu ne yaa vallaha perişanlık yaa :)
Amin canım inşallahaynen cnm ALLAH o gunlerıde nasıp etsın bızlere INSALLAH :))
evet o var bide dimi yaa :) sen çalışıyon ona rağmen uykusuzluk yaa :)sorma bde ıse gıdyrm ben erken kalkyorm kalkasm gelmıo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?