kz gece gelp konustm ya sızle alskanlık yaptı bde gececı oldgmda hastanede uykusuz kalyorz sabaha kadr alıskınm yanı.devet o var bide dimi yaa :) sen çalışıyon ona rağmen uykusuzluk yaa :)
Evet canım uzun dönemliydiuzun dönemmiydi ?
bende de var ya sabahın köründe kalkacak da olsam uyumuyorum elimde değil şimdi de sabahtan beri telde gözüm inatla uyumuyom resmen :)kz gece gelp konustm ya sızle alskanlık yaptı bde gececı oldgmda hastanede uykusuz kalyorz sabaha kadr alıskınm yanı.d
bitti sanırım öyle gözüküyo ne güzel darısı bize inşallahh :) gerçi aramız yok ama bitince barışırız belki hem :)Evet canım uzun dönemliydi
seslıye al cnm telını duymasanda ararsn ztn:)bende de var ya sabahın köründe kalkacak da olsam uyumuyorum elimde değil şimdi de sabahtan beri telde gözüm inatla uyumuyom resmen :)
2011de bitti evet bu sene eylülde de evlendik. Oluyo canım o piskolojiyle ayrılık darginlik oluyo ama geçiyo Inşallah barisirsinizbitti sanırım öyle gözüküyo ne güzel darısı bize inşallahh :) gerçi aramız yok ama bitince barışırız belki hem :)
yok öyle yaptım zaten de :) ararmı nasip aramazsa me saj atcam upuzunn :)seslıye al cnm telını duymasanda ararsn ztn:)
aaa maşallah Allah tamamına erdirsinnnn :) bende zaten son 5 ayı yaşanmamış saydımm :)2011de bitti evet bu sene eylülde de evlendik. Oluyo canım o piskolojiyle ayrılık darginlik oluyo ama geçiyo Inşallah barisirsiniz
aaa maşallah Allah tamamına erdirsinnnn :) bende zaten son 5 ayı yaşanmamış saydımm :)
msj atcksn laf sokmadan at ama:)yok öyle yaptım zaten de :) ararmı nasip aramazsa me saj atcam upuzunn :)
seviyorummm çokkkkk :) savaşıyorum zaten kuzum zor zamanlar geçti ayrıldık ama vazgeçmem sevgimden :)Amin canım teşekkür ederim :) iyi yapmışsın sana çok rol düşüyor zaten bu süreçte. Seviyosan savascaksın
yokk laf sokarmıyım kız hiççç aşkım o benimm :) diycem ki sevdiğim kurduğumuz hayallerimiz için bize bi şans ver bana elini ver birlikte aşalım barışma şerefine yanına geleyimm falan filannn :)msj atcksn laf sokmadan at ama:)
uyku tutmuyor duhacım :)Kuzucuklarre uyumadınız mı halaaa ? Ben de kimse yok diye girmedim hç :)
ıyı aferımyokk laf sokarmıyım kız hiççç aşkım o benimm :) diycem ki sevdiğim kurduğumuz hayallerimiz için bize bi şans ver bana elini ver birlikte aşalım barışma şerefine yanına geleyimm falan filannn :)
aaaa aşk olsun uyurmuyuz hiççç :)Kuzucuklarre uyumadınız mı halaaa ? Ben de kimse yok diye girmedim hç :)
ah merve ah diyesim geliyo ama susuyorummm :) aynen kuzu şimdi atarsam sabahı edemem biliyorum o yüzden yarın öğle vakti uygundur :)ıyı aferımyarın yaz boyle msj kuzu
bencede kuzum hadı hayrlısı olsun yaa INSALLAH barısrsnz bu vesıleyle:)ah merve ah diyesim geliyo ama susuyorummm :) aynen kuzu şimdi atarsam sabahı edemem biliyorum o yüzden yarın öğle vakti uygundur :)
Off aynen yaa. . Yıllardır uyku problemi çekiyorm bi ara düzeldi gibi oldu snra yine gittiuyku tutmuyor duhacım :)
sorma kz bnde uyumak ıstıyorm ama malesf olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyorOff aynen yaa. . Yıllardır uyku problemi çekiyorm bi ara düzeldi gibi oldu snra yine gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?