- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Gündüz hîçbrimz yokuz gece kuşu gibi geliyoruz :))))aaaa aşk olsun uyurmuyuz hiççç :)
İçmediğim kullanmadğö ilaç bitkisel çözm kalmadı en son papatya çayı denedim o da bana mısın demedisorma kz bnde uyumak ıstıyorm ama malesf olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor
antıdepresan super uyutur ha hahaİçmediğim kullanmadğö ilaç bitkisel çözm kalmadı en son papatya çayı denedim o da bana mısın demedi
seviyorummm çokkkkk :) savaşıyorum zaten kuzum zor zamanlar geçti ayrıldık ama vazgeçmem sevgimden :)
AMİNNN :)bencede kuzum hadı hayrlısı olsun yaa INSALLAH barısrsnz bu vesıleyle:)
Cümlesinin inşallah kuzum kimi kıymet bilir kimi manyağa bağlar bana da manyak düştü kaderime razıyım ama :)En doğrusuda bu kuzum. ALLAHIM yardımcınız olsun ne diyeyim
Antidepresan da uyandırmıyo kuzum uyuşturulmş köpeğe dönüyorm .santıdepresan super uyutur ha hahauyursun kz gozumu kaptym bn smdı gıderm
aynen ya benim aklıma gece daha çok geliyo bide çalışan okuyan var ya :)Gündüz hîçbrimz yokuz gece kuşu gibi geliyoruz :))))
estfrllah kz verdıgı ornege bak delı.dAntidepresan da uyandırmıyo kuzum uyuşturulmş köpeğe dönüyorm .s
koptum bende yaaa :)estfrllah kz verdıgı ornege bak delı.d
Cümlesinin inşallah kuzum kimi kıymet bilir kimi manyağa bağlar bana da manyak düştü kaderime razıyım ama :)
Kuzum hemşireydin dmi sen ? Ay sana bişey sorsammmm :)estfrllah kz verdıgı ornege bak delı.d
Gndüz giriyorum ama sadce okuyorum yazınca yetişemem diye en iyisi akşam :)aynen ya benim aklıma gece daha çok geliyo bide çalışan okuyan var ya :)
sor tabı kız ayp edyon haKuzum hemşireydin dmi sen ? Ay sana bişey sorsammmm :)
aynen akşam 50 60 sayfa oluyo yaa hey maşallah ağzımız durmuyı :)Gndüz giriyorum ama sadce okuyorum yazınca yetişemem diye en iyisi akşam :)
Bnm aşkito kaç gndr aşırı öksürüyo.s bnde dedm ayaklarının altına viks sür kalın çorap git geçer. Ama pek etkisini görmemiş glb başka napabilir ? Revire gitmîyo o kdr önmli dğl diyo ama içten kuru öksürüyo. Sigaranın da çok etkiai var tabi amasor tabı kız ayp edyon ha
Ay bgn herkes enesi sordu sanki anlaşmşlar gibi. Enes ve şafak başka muhabbet yok sankiaynen akşam 50 60 sayfa oluyo yaa hey maşallah ağzımız durmuyı :)
hahaha ama sorsalar bi dert sormasalar da başka dert dimi :)Ay bgn herkes enesi sordu sanki anlaşmşlar gibi. Enes ve şafak başka muhabbet yok sanki
cnm ılac onerecektımde revıre gıdemıyor demek. atesı var mı varsa dedgn gıbı kaln gynsn corap ortsn kendını terlesn snra dus alsn ıyı gelır. vıks olsa orda o super ıyı gelır bogazna surup masaj yapark grpsede burnunu acar. lımonla sıcak su bal karısımı oda cok ıyı gelrde yemekhanede bulurmukı oda var. bde nye revıre goturmuyorlar kuzuBnm aşkito kaç gndr aşırı öksürüyo.s bnde dedm ayaklarının altına viks sür kalın çorap git geçer. Ama pek etkisini görmemiş glb başka napabilir ? Revire gitmîyo o kdr önmli dğl diyo ama içten kuru öksürüyo. Sigaranın da çok etkiai var tabi ama
Hangi ilaç kuzum bn yinede söyliyim ona. Götürmüyolar değil bnm akılsız sevglm gitmiyo önemli değil diyo ama tlfnda knşurken öksürüyo içim gidiyo ya .s elimden de bşy gelmiyocnm ılac onerecektımde revıre gıdemıyor demek. atesı var mı varsa dedgn gıbı kaln gynsn corap ortsn kendını terlesn snra dus alsn ıyı gelır. vıks olsa orda o super ıyı gelır bogazna surup masaj yapark grpsede burnunu acar. lımonla sıcak su bal karısımı oda cok ıyı gelrde yemekhanede bulurmukı oda var. bde nye revıre goturmuyorlar kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?