- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ay sormasınlar ya snra şafağı duyan dalga geçiyohahaha ama sorsalar bi dert sormasalar da başka dert dimi :)
aman çok biliyolarrr onlarrr :) Allahım ya onların tuzu kuru şu an :)Ay sormasınlar ya snra şafağı duyan dalga geçiyoadam mı öldürdünüz,müebbet mi yediniz,bu askerlik biter mii bee diye diye sinirlerimi bozuyolar
TYLOLHOT bunu ıstetsın kuzum zararıda yok sıcak suyun ıcıne dokup ıcsın bseyı kalmaz ınsHangi ilaç kuzum bn yinede söyliyim ona. Götürmüyolar değil bnm akılsız sevglm gitmiyo önemli değil diyo ama tlfnda knşurken öksürüyo içim gidiyo ya .s elimden de bşy gelmiyo
sende ıkna et kuzum benm ıcn gıt de bunlarda tam karalar baglams haaAy sormasınlar ya snra şafağı duyan dalga geçiyoadam mı öldürdünüz,müebbet mi yediniz,bu askerlik biter mii bee diye diye sinirlerimi bozuyolar
Millete cvp vermekten yoruldum mervecm valla :)aman çok biliyolarrr onlarrr :) Allahım ya onların tuzu kuru şu an :)
kuzu destekçi bulamazsın ki mümkün değil o yüzden oralı olma saymıyorum de ben öyle yapıyodum hala da aynı moddayım :)Millete cvp vermekten yoruldum mervecm valla :)
TYLOLHOT bunu ıstetsın kuzum zararıda yok sıcak suyun ıcıne dokup ıcsın bseyı kalmaz ıns
Çok sağol kuzummm benm yaaa maşallah hem çok iyi hemşire abla :) hem çok iyi yoldaş,güzel gözlü güEl yürekli kısçe :) kaale almıyorum çoğunu ama kimisi abartıyo artk salklarsende ıkna et kuzum benm ıcn gıt de bunlarda tam karalar baglams haa
Bende saymıyorum artl ondan benden daha iyi bliyo :)kuzu destekçi bulamazsın ki mümkün değil o yüzden oralı olma saymıyorum de ben öyle yapıyodum hala da aynı moddayım :)
sorma kz bnm akrbalrda soruo sızene yanı sızeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)) dedm valla szn baska konusack konunz ykmu hahahAy bgn herkes enesi sordu sanki anlaşmşlar gibi. Enes ve şafak başka muhabbet yok sanki
boşver kuzum burası var bize yeter :)Bende saymıyorum artl ondan benden daha iyi bliyo :)
nedemek kuzucum yaa hep yanınzdaym unutma :) meraklarndan soruyolar kz nolcak baska kaflrna vuracnÇok sağol kuzummm benm yaaa maşallah hem çok iyi hemşire abla :) hem çok iyi yoldaş,güzel gözlü güEl yürekli kısçe :) kaale almıyorum çoğunu ama kimisi abartıyo artk salklar
Aynen vallasorma kz bnm akrbalrda soruo sızene yanı sızeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)) dedm valla szn baska konusack konunz ykmu hahah
yok kz annene syle :)) mıllet cok meraklı kuzum ya oyle boyle degl :))Aynen vallaanneme bile şafağı söylemiyoeum
Elbet gidicek olanlar var aha bnm aşkitom gelmş olunca ben de aynılarını yapıcamnedemek kuzucum yaa hep yanınzdaym unutma :) meraklarndan soruyolar kz nolcak baska kaflrna vuracn
ben kaçar kızlar yavaştannn iyi geceler tatlı rüyalar kimi görecenizi iyi biliyonuz çok öptümmmmAynen vallaanneme bile şafağı söylemiyoeum
kuzum bızı bızden baska kmse anlamaz bosa dememısler yasayan ceken bılır onlara gore hava hosElbet gidicek olanlar var aha bnm aşkitom gelmş olunca ben de aynılarını yapıcam
ben kaçar kızlar yavaştannn iyi geceler tatlı rüyalar kimi görecenizi iyi biliyonuz çok öptümmmmyok kz annene syle :)) mıllet cok meraklı kuzum ya oyle boyle degl :))
Kız annem de bu sefer öğütveriyo o da batıyo zaman snrayok kz annene syle :)) mıllet cok meraklı kuzum ya oyle boyle degl :))
:)) ıyı geceler kuzu sende kımı gorecgnı ıyı bılyon opuldun :))ben kaçar kızlar yavaştannn iyi geceler tatlı rüyalar kimi görecenizi iyi biliyonuz çok öptümmmm
bu anneler de cok fena ıyı dalgalarnı gecıyor bzleKız annem de bu sefer öğütveriyo o da batıyo zaman snraannem de babamı beklemiş askerdeyken hem de evlilermii bn de varmışım annem şmdi dalga geçiyo sevdiğin îki adamı da askerde bekledm ne gurur verici diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?