2014 Yarenleri! :)

Ayyy saat ksç olmuş bizde mi yatsk kuzumm :) yarn iş ve okul var
aynen kuzum senı beklıyorm bende tek kalma dıe bencde uyuyalm :) gecmıs olsun askerın ıcn tekrar INSALLAH ıglesır en kısa zamanda kuzum. kendıne dıkkat et ıyı geceler ALLAH rahatlk versın ruyanda sevdıcegını gor opuldun cok :)

Ayy canım bnmm düşünceli arkadaşm :) amin inşallah kuzum. İyi geceler sen de aşkitonu görd sarıl sıkı sıkı :) öptümm

Günaydın canısılaaaar
Üff sevdicek dün hiç telefonu açmadı kapadıktan sonra yaa yani haber alamadım ühühü meraklıyım şu anda

GÜNAYDINN CANLARIM nasılsınız bakalım :)
ben iyim dün akşam canım watsaptan mesaj göndemiş ..urfaya gitmişti çok tedirgindim ..içime su serpti valla yrim iyi demiş komutanları kısa dönemlere nöbet ve eğitim yok demiş ..(ağzı yerim o komutanın ) içeri alacaklarmış yazı falan sanırım merak etmeyin beni demiş .Allhım sen dualarımı kabul ettin çok şükür hamdolsun bu günümüze ..İnşallah tüm askerimizi kanadında saklar korursun Allahım ...

Allah razı olsun bebeğim, çok farklı bir his gerçekten Rabbim herkesin yardımcısı olsun

gözler şiş, ruh gibiyim neyseki bütün gece konuştuk sabah da yazmış içim rahatladı biraz, durumun tuhaflığı onun beni teselli ediyor olması, hiç korkusu yok mu ya
sen nasılsın bebeğiim
İyiyim allaha şükür bebeğim yaa.. Hastanedeyim bende çalışıyorm.. Maşallah diyelim kuzucum nazar değmesin Allaha emanetler bebeğim korkmanın ağlamanın hiç bişeye çaresi yokki..dua etmek lazım allahın izniyle..

kolay gelsin bebeğiiiim, öyle çok haklısın cicim inşallah bu da geçicek

Bugün yeni bir kuruntu kurma aşamasındayım

Sevdicek acaba benimle konuşmak istemiyor mu Telefonu akşam açıyor bir kaç saat sonra uyuyor falan ühühü

Sonracıma neden sürekli vatzapa bakıyor uyardığım halde Yoksa başka biri mi var ona fotoğraf falan mı yolluyor sonra komikli ses falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…