günaydın kızlar
Gunaydn canim m.etme musait olmamstrGünaydın canısılaaaar
Üff sevdicek dün hiç telefonu açmadı kapadıktan sonra yaa yani haber alamadım ühühü meraklıyım şu anda
günaydın canım içini ferah tut dua bol bol kuuzm
Hayran kaldm kuruntulara ne tur pskopatsn cozemedm dahaBugün yeni bir kuruntu kurma aşamasındayım
Sevdicek acaba benimle konuşmak istemiyor muTelefonu akşam açıyor bir kaç saat sonra uyuyor falan ühühü
Sonracıma neden sürekli vatzapa bakıyor uyardığım haldeYoksa başka biri mi var ona fotoğraf falan mı yolluyor sonra komikli ses falan
Gunaydin canim naslsngünaydın kızlar
Gunaydin sekerpare.dGünaydın küpşekerler.
Gunaydin canim naslsn
Gunaydn canim m.etme musait olmamstr
Hayran kaldm kuruntulara ne tur pskopatsn cozemedm daha
Bedmnde iyi diyelm iyi olsun kuzucum okudm.msjlrni dun arms bugn msj atms tedrgn olma artk bak iyi cok sukur ALLAH m korusin hepsni skma caniniiyi olmaya çalışıyorum canımcım sen nasılsın
iyi diyelim iyi olalım canım :)) hepinizi öpüyorum :) evi topluyorum :)Gunaydin sekerpare.d
Kz ben 2gundur konsmyrm ben smdi kuruntmu yapm yani .d.ahahaha napim yaaa bananeeeHala ses seda yok ühühü. Sevdicek biriyle mi kırıştırıyor acaba
Iyi baklm eline saglk:)iyi diyelim iyi olalım canım :)) hepinizi öpüyorum :) evi topluyorum :)
yoğundur nöbet falan yoruluyodur öyle düşünmeyin.Kz ben 2gundur konsmyrm ben smdi kuruntmu yapm yani .d.
Ben dusnmyrm ki cnm 1hafta aramasa bsey dusunmem beni bilirler yarenler.d amayoğundur nöbet falan yoruluyodur öyle düşünmeyin.
Bedmnde iyi diyelm iyi olsun kuzucum okudm.msjlrni dun arms bugn msj atms tedrgn olma artk bak iyi cok sukur ALLAH m korusin hepsni skma canini
Gunaydn demetim iyiym cok sukur seni sormaligunaydin canlarim nasilsiniz?
Ne demek kuzum tabi ilglncz bz bunun icn burdayz ALLAHm korusun askerini kuzumdaha gitmedi bebeğim o yüzden arayabildi, bakalım giderken haber verir herhalde telefonu yanına alamıcakmış, dua ediyorum şekerim siz de çok sağolun hepiniz ilgilendinizz bebişlerim beniiiim
allah iyilik versin guzelimm.. bende iyiyim iste ne olsun, kahvemi aldim bugun calismak istemiyo canim oyle ara ara size yazicam balimGunaydn demetim iyiym cok sukur seni sormali
allah yardimcisi olsun canim benim askerin sinira mi gidiyodu yanlis hatirlamiyorum demi?daha gitmedi bebeğim o yüzden arayabildi, bakalım giderken haber verir herhalde telefonu yanına alamıcakmış, dua ediyorum şekerim siz de çok sağolun hepiniz ilgilendinizz bebişlerim beniiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?