2014 Yarenleri! :)

yaa ben de duydumda bu kadarını degil canım benim annemde saglıkcı
Kuşum memuriyetten atamasalarda yıldırma politikası uygularlar.. Sürerler en ücra köşeye "geçici hizmet" adı altında.. Hemşireysen paso nöbet kitlerler.. 8:02 de gelip mesaide göremezlerse tutanak tutarlar vs vs.. Eskisi gibi değil sistem yaa.. Memuru düşman gibi görüyo zaten yöneticilerimiz habire ezmeye çalışıyolar

yahu ben içerken böyle oluyorum işte onume ne koysalar iiçerim off ama varya tek kelimeyle berbattı ölüyorum sandım yemin ederim tribe girmiştim yaa yokk bidaha votka ıcmem zaten votkadan sogudum o gunden sonra ertesi sabah kalktım hala sarhostum ögleden sonra kendşme gelmiştim bi sürü karısım içirdiler şifa niyetine basım donuyodu midem bulanıyodu hala he ya traklyalıyıızzz gökhanda içmeyen adam benimle rakıyı sever oldu töbe töbe

ay ne bılım tatlm uzun zamandr hıc gelmedım neyse bulacaz artık sora sora :))

aynen tatlım eğer bildiğim yer olursa yardımcı olurum:)

Aynen başkasına sinirleniyor ya da başka bir şeyden uzuyor söylüyorum farkına varmiyor

Akılları başka yerde zaten ahh ahh bizede sabir etmek Düşüyor kuzum

Hahaha oyle olur vala zor ckyrz bu siteden baglandk.d bende opyrm kuzum

Ahahaha aboneyiz aboneeee

Eneeeeem benzettin mi kız kendine çocuuu

Ah kuşum beniiiiim.. ne bıktırması kız çakıcam gene sarı kellene bi tane Biz burda niçin varız? Birbirimize destek içinnnn Gel bi sarılalım kız

Oyyyy bebişiiim benim ya sarılalım hihihihi napıyosunnnnn

kuzum yazdıklarını okudum..cok zor biliyorum ama bak biz hic telefon kullanamıyoruz,beterin beteri var

Çok şükür kuzucuuum tabi halimize şükrediyorum ama bu görev işi beni korkuttu çok ondan böyleyim şekeriiiim sen nasılsın yoksun uzun zamandır yada denk gelemiyoruz

İyiyim cicimmmm napiyimmm kızlarla konuşuyoruz öylee hoşgeldin fıstığıııımmm.. Sen napıosınnnn? Konuşabildin mi sevdiceğinle?

Yeşimmmm haber var mı ne yaptınızzz

ya kuzum bnde iyimiyim degilmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…