- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Kuşum memuriyetten atamasalarda yıldırma politikası uygularlar.. Sürerler en ücra köşeye "geçici hizmet" adı altında.. Hemşireysen paso nöbet kitlerler.. 8:02 de gelip mesaide göremezlerse tutanak tutarlar vs vs.. Eskisi gibi değil sistem yaa.. Memuru düşman gibi görüyo zaten yöneticilerimiz habire ezmeye çalışıyolaryaa ben de duydumda bu kadarını degil canımbenim annemde saglıkcı
Evciye çıkartabilirsek allahın izniyle rakı balık yapalım diye konuştuk zaten sevdicekle bebeğimOyy kiyamam ksmet olrsa gedklernde icersn karslikli :)
yahu ben içerken böyle oluyorum işte onume ne koysalar iiçerimUfffff ohaaa 1 şişe votkayı tek başına mı içtiiiiinManyak alkol komasına giricekmişin ıyyyy Votkanın ertesi günü çok pis oluyo yaa ben 1bardakla kafayı buluyodm, 2 bardakla pertim çıkıyodu.. 1şişeyi düşünemiyoruuyuym Onun sayesinde tiksindim bende kız Senin maşallahın var.. Eee trakya kızı oldğnu belli ediyosun yavruymmmm
ay ne bılım tatlm uzun zamandr hıc gelmedım neyse bulacaz artık sora sora :))
Aynen başkasına sinirleniyor ya da başka bir şeyden uzuyor söylüyorum farkına varmiyor
Hahaha oyle olur vala zor ckyrz bu siteden baglandk.d bende opyrm kuzum
geldim yehuuuYaaaa hatuna bak yaaaaaaaaa bastı havasınııııı artiiiizzbizde ezik ezik hastanelerde hasta alalım Offf ulen offf zalımsın dünyaa
Eneeeeem benzettin mi kız kendine çocuuuyahu ben içerken böyle oluyorum işte onume ne koysalar iiçerimoff ama varya tek kelimeyle berbattı ölüyorum sandım yemin ederim tribe girmiştim yaa yokk bidaha votka ıcmem zaten votkadan sogudum o gunden sonra ertesi sabah kalktım hala sarhostum ögleden sonra kendşme gelmiştim bi sürü karısım içirdiler şifa niyetine basım donuyodu midem bulanıyodu hala he ya traklyalıyıızzz gökhanda içmeyen adam benimle rakıyı sever oldu töbe töbe
Ayyyy bnim ev makinem gelmişşşşşşş hoşgeldin bebeğiiiiimmmmaynen tatlım eğer bildiğim yer olursa yardımcı olurum:)
Akılları başka yerde zaten ahh ahh bizede sabir etmek Düşüyor kuzum
Ahahahaaboneyiz aboneeee
Hoşgeldin yavrukuşşşşgeldim yehuuu
Ah kuşum beniiiiim.. ne bıktırması kız çakıcam gene sarı kellene bi taneBiz burda niçin varız? Birbirimize destek içinnnn Gel bi sarılalım kız
kuzum yazdıklarını okudum..cok zor biliyorum ama bak biz hic telefon kullanamıyoruz,beterin beteri var
hoşbulduk ben az civivlerime bakaayım kızlar oda savaş alanına döndü birbirlerini ıslak mendille siliyorlar şimdi deHoşgeldin yavrukuşşşş
İyiyim cicimmmm napiyimmm kızlarla konuşuyoruz öylee hoşgeldin fıstığıııımmm.. Sen napıosınnnn? Konuşabildin mi sevdiceğinle?Oyyyy bebişiiim benim ya sarılalım hihihihinapıyosunnnnn
Çok şükür kuzucuuum tabi halimize şükrediyorum ama bu görev işi beni korkuttu çok ondan böyleyim şekeriiiim sen nasılsın yoksun uzun zamandır yada denk gelemiyoruz
burdayım kuzucuğum sen nerdesn dger top,kte aradım seni buraya mı abonman olduneneeem nida da burda nerdesin sen kız
ivitEneeeeem benzettin mi kız kendine çocuuu
Oyyyy bebişiiim benim ya sarılalım hihihihinapıyosunnnnn
Çok şükür kuzucuuum tabi halimize şükrediyorum ama bu görev işi beni korkuttu çok ondan böyleyim şekeriiiim sen nasılsın yoksun uzun zamandır yada denk gelemiyoruz
ya kuzum bnde iyimiyim degilmiyim bilmiyorumOyyyy bebişiiim benim ya sarılalım hihihihinapıyosunnnnn
ya bizim aileler sıkıntıNe oldu kuzucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?