fıstığım neyin var?moralim cok bozuk kizlar
ya bizim aileler sıkıntı
yok canım oradaydım bu aralar bir kaç aksilikle cebelleştim de fazla giremedim o yüzden görmemişsindir...bende siz burdasınız diye buraya geldimburdayım kuzucuğum sen nerdesn dger top,kte aradım seni buraya mı abonman oldun
ssağol canısı gökhanda bi hafta oncesinden gönderdi hediyemi zatenyok canım oradaydım bu aralar bir kaç aksilikle cebelleştim de fazla giremedim o yüzden görmemişsindir...bende siz burdasınız diye buraya geldimiyi ki doğdun bu arada canıımm biraz erken ama gün bitti sayılır
benimki hiç birşey yapmadı hala lanssağol canısı gökhanda bi hafta oncesinden gönderdi hediyemi zatenşu smilea bayılıyorum ya hayırdır kuzum ne sıkıntısı neler oldu?
Öp civcivlerini benim içiiiiiinhoşbulduk ben az civivlerime bakaayım kızlar oda savaş alanına döndü birbirlerini ıslak mendille siliyorlar şimdi de
öperim canım :)Öp civcivlerini benim içiiiiiin
Demetimiz yokki pofuduğummmselam kızlarr kadro tamam galiba var mı eksik?
kizlarr söyle anlatım hepinize. ..
askerimle konustuk uzun uzun..bna utana sıkıla mezhep değiştirir misin dedi (bn aleviyim,o sunni) bnde nasil oluyomus o ayni seye inanıyoruz neyini degistiricem dedim,annesi oyke bisden bahsetmis galiba bn kizincada belki yanlış anlamisimdir dedi garibim,olayi kurtarmak icin...ailem seni cok seviyor,cok sicak kanli diyolar ama annem çevreden gelicek tepkilere takılıyor onu düşünüyor dedi..cok üzüldüm
İyiyim cicimmmm napiyimmm kızlarla konuşuyoruz öylee hoşgeldin fıstığıııımmm.. Sen napıosınnnn? Konuşabildin mi sevdiceğinle?
bnm anlamadigim kuzum neyi degistiricem ne farkımız var, ayni inanci paylaşıyoruz din degil ki bu degistirim,mezhep yani..cok kırıldım icim buz kesti bi anda.Kim ne derse desin düşünme canım annesi mutlu olucak diye sen inançlarından vazgeçemezsin ki bu öyle hadi değiştirdim deyince olacak bir şey değil... Anlamıyorum insanların bu takıntılarını. Bizim ailemizde alevi damadımızda var dine inanmayan kuzenlerimde... Ama geçinip gidiyoruz birbirimize saygımız var. Benim demem şu ki kim ne derse desin kendi inançlarından vazgeçme.. Tabiki sevdiğinle sizi çok çok etkileyen bir durum değilse
bnm anlamadigim kuzum neyi degistiricem ne farkımız var, ayni inanci paylaşıyoruz din degil ki bu degistirim,mezhep yani..cok kırıldım icim buz kesti bi anda.
Yeşimmmm haber var mı ne yaptınızzz
Allahııım yareppim yaaaa niye tartışıp duruyonuz kuşuuumHoşbulduk bebeğiiiim.. Babamla kardeşim bütün elektronik cihazlara el koyunca telden yazıyorum yanlışlık yaparsam kusuruma bakmayın hihihiikonuştuk azcık onda da tartıştık ya deli ediyor beni
Bebeğim telden giriyorum kusuruma bakma hatalı yazabilirim ihihih şimdiden söyliyimkonuştuk bugün tartışma günümüz ilk tartışmamızı yaşadık, gece cıkıcaklardı ama hala haber yok bekliyorum bebeğiiiiim
bizlik bi sıkıntı yok fistigim. .onun ailesi de cok seviyo bni ama iste etraf ne der..bnm annm ztn hic istemiyor,babam ne dicek belli değil. .cok bunalıyorum yoruldumÇok haklısın canım ama bak sevgilinin ailesi olarak söylemiyorum bizim ülkemiz genel olarak çok dar görüşlü. Etraf ne der diye düşüne düşüne kendi mutluluğumuzu gözardı eder olduk . Sevdiceğinle bir problem yoksa annesi ne demiş o demiş bu ne demiş diye hiiiç düşünme tatlım ikiniz zaten birbirinizin görüşlerine saygı duyarsınız
ya kuzum bnde iyimiyim degilmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?