2014 Yarenleri! :)

bizlik bi sıkıntı yok fistigim. .onun ailesi de cok seviyo bni ama iste etraf ne der..bnm annm ztn hic istemiyoru,babam ne dicek belli değil. .cok bunalıyorum yoruldum

İşte kuzum başımıza ne geliyosa bu etraf ne der korkusundan geliyor. Ah canım ya sen istiyorum dedikten sonra ne diyeceklerki sen bunu hiç düşünme bence eminim onlarda senin mutluluğunu istiyorlardır. En başta her anne baba zorlar bunları düşünüp canını sıkma şimdiden iyi güzel şeyler düşün

Bebeğimm konuşmak istersen dinlerim çünkü bizde öyleyiz,, ben sunni sevdicek alevi, hiç sıkma canını aşılmıcak konular değil, tüm akrabalarını tanıdım ettim hiç fark görmedim aramızda
oyle bunaldim ki yesim anlatamam seviyolar ediyolar ama hep bi ama var..mezhep değiştirir mi ne demk ya o kdr kırıldım ki anlatamam

Evciye çıkartabilirsek allahın izniyle rakı balık yapalım diye konuştuk zaten sevdicekle bebeğim Tabii o rakı içer ben şalgam suyu Enem içsem mi ki bende kız? Ama çok iirenç kokuyo yaaa
Haha kuzu bence bira ic daha iyi kz ben bi yudum aldm felegm sasti rakida iy kokusuda tatida o grnc nasl icyolarsa kz iyy.d

asker cocuga o soylenir mi hic ya ..yavrum utana sıkıla zor söyledi bna..en çokta buna üzüldüm

Kuşum benim yaaa kıyamam ben sana Ben hiç bişi anlamadım din kardeşi değilmiyiz biz? Sen neyi değiştiricen? Sabır be kuzuuuummm onun aileside senin ailende sindirene kadar biraz daha zaman gerekli.. Tlf doğru düzgün iletişim kurulamıyoki.. Belki askerin yanlış anladı sanada yanlış aktardı? Daha haftasonu kayınvalidene gittin sen yaa hem sen hem askerin hemde askerinin ailesi çok mutluydunuz.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah başakcımmm

O uzatıyor bebişiiiiim bu seferki konumuzda niye ailelerimize herşeyi yansıtıyormuşuz kendi aramızda çözelimmiş, ben de katılıyorum buna ama paylaşılması gereken konular da var,, stresli olduğu için bana sarıyor ama yumuşatıcam onu, kaç gün konuşamıcaz küs mü kalalım seni yeriiiim şekeriiiiim

bnde onu anlamıyorum ki neyimiz farklı ki neyi degistiricem..hala öyle cok seviyo bizimkiler seni annemin tek korkusu etraf ne der..bu kdr mi önemli ya etrafin ne düşündüğü..bida gitmem o ewe

bnde onu anlamıyorum ki neyimiz farklı ki neyi degistiricem..hala öyle cok seviyo bizimkiler seni annemin tek korkusu etraf ne der..bu kdr mi önemli ya etrafin ne düşündüğü..bida gitmem o ewe
Noldu kuzum anlamdm ben ya okuyamadm k.bakma gec girdm die kotu bsey yoktr insallah basagim .s

oyle bunaldim ki yesim anlatamam seviyolar ediyolar ama hep bi ama var..mezhep değiştirir mi ne demk ya o kdr kırıldım ki anlatamam

Fark yokki bebeğim gerçekten öyle büyük farklar yok, sevdicek yeri gelir cemevine gider yeri gelir camiye gider namazını kılar orucunu tutar mesela, tepki gösteren kim

benimki hiç birşey yapmadı hala lan unuttu mu ki acaba canım sıkıntı dediysek öyle büyük şeyler değil lavabo borusu patladı su bastı evi falan
geçmiş olsun kuzitom cana gelecegine mala gelsin bosver.. umarım enişte beyimiz unutmamıstırrr dogum gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…