bizlik bi sıkıntı yok fistigim. .onun ailesi de cok seviyo bni ama iste etraf ne der..bnm annm ztn hic istemiyoru,babam ne dicek belli değil. .cok bunalıyorum yoruldum
oyle bunaldim ki yesim anlatamamBebeğimm konuşmak istersen dinlerim çünkü bizde öyleyiz,, ben sunni sevdicek alevi, hiç sıkma canını aşılmıcak konular değil, tüm akrabalarını tanıdım ettim hiç fark görmedim aramızda
Haha kuzu bence bira ic daha iyi kz ben bi yudum aldm felegm sasti rakida iy kokusuda tatida o grnc nasl icyolarsa kz iyy.dEvciye çıkartabilirsek allahın izniyle rakı balık yapalım diye konuştuk zaten sevdicekle bebeğimTabii o rakı içer ben şalgam suyu Enem içsem mi ki bende kız? Ama çok iirenç kokuyo yaaa
Aynen kuzum sen nasl oldun iysndr umarm disin nasl olduaynen tatlım eğer bildiğim yer olursa yardımcı olurum:)
Akılları başka yerde zaten ahh ahh bizede sabir etmek Düşüyor kuzum
Ahahahaaboneyiz aboneeee
asker cocuga o soylenir mi hic ya ..yavrum utana sıkıla zor söyledi bna..en çokta buna üzüldümİşte kuzum başımıza ne geliyosa bu etraf ne der korkusundan geliyor. Ah canım ya sen istiyorum dedikten sonra ne diyeceklerki sen bunu hiç düşünme bence eminim onlarda senin mutluluğunu istiyorlardır. En başta her anne baba zorlar bunları düşünüp canını sıkma şimdiden iyi güzel şeyler düşün
Kuşum benim yaaa kıyamam ben sanakizlarr söyle anlatım hepinize. ..
askerimle konustuk uzun uzun..bna utana sıkıla mezhep değiştirir misin dedi (bn aleviyim,o sunni) bnde nasil oluyomus o ayni seye inanıyoruz neyini degistiricem dedim,annesi oyke bisden bahsetmis galiba bn kizincada belki yanlış anlamisimdir dedi garibim,olayi kurtarmak icin...ailem seni cok seviyor,cok sicak kanli diyolar ama annem çevreden gelicek tepkilere takılıyor onu düşünüyor dedi..cok üzüldüm
Allahııım yareppim yaaaa niye tartışıp duruyonuz kuşuuumÇocuk orda ne hallerdedir kimbilir.. senide çok iyi anlıyorum psikolojin iyice yıprandı artık ama bizim daha güçlü olmamız lazımki onlara güç verebilelim Biz şanslı kızlarızki burda birbirimize destek oluyoruz ama sevdiceklerimiz orda binbir çeşit insanla uğraşıyooolaarr.. Hadi ilk aradığıda ona onu çooook sevdiğini söyleeeee onu çooook özlediğini söyleee Yapmayon böyle kuşuuummm aaaa sarı kellene fururum bak bi taneeee
Haha kuzu bence bira ic daha iyi kz ben bi yudum aldm felegm sasti rakida iy kokusuda tatida o grnc nasl icyolarsa kz iyy.d
Kız Allah seni neetmesin giderayak tartışmasınıda yapmış içinde kalmamış hadi
Gel sen bzm burdan ic b8 bogma gor tadini o dehset iste:))AAAAaaaa rakıya laf yok bizim Trakyamısın en birinci içkisiBak canım istedi şimdi
bnde onu anlamıyorum ki neyimiz farklı ki neyi degistiricem..hala öyle cok seviyo bizimkiler seni annemin tek korkusu etraf ne der..bu kdr mi önemli ya etrafin ne düşündüğü..bida gitmem o eweKuşum benim yaaa kıyamam ben sanaBen hiç bişi anlamadım din kardeşi değilmiyiz biz? Sen neyi değiştiricen? Sabır be kuzuuuummm onun aileside senin ailende sindirene kadar biraz daha zaman gerekli.. Tlf doğru düzgün iletişim kurulamıyoki.. Belki askerin yanlış anladı sanada yanlış aktardı? Daha haftasonu kayınvalidene gittin sen yaa hem sen hem askerin hemde askerinin ailesi çok mutluydunuz.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah başakcımmm
asker cocuga o soylenir mi hic ya ..yavrum utana sıkıla zor söyledi bna..en çokta buna üzüldüm
Noldu kuzum anlamdm ben ya okuyamadm k.bakma gec girdm die kotu bsey yoktr insallah basagim .sbnde onu anlamıyorum ki neyimiz farklı ki neyi degistiricem..hala öyle cok seviyo bizimkiler seni annemin tek korkusu etraf ne der..bu kdr mi önemli ya etrafin ne düşündüğü..bida gitmem o ewe
oyle bunaldim ki yesim anlatamamseviyolar ediyolar ama hep bi ama var..mezhep değiştirir mi ne demk ya o kdr kırıldım ki anlatamam
Gel sen bzm burdan ic b8 bogma gor tadini o dehset iste:))
Ee bogmanin tadinida bilrsn o halde .d.dA aaa ayıp ettin her çeşit her desenini bilirim ben rakının
bilmiyorum kafam çok karisti canim ya ..hayırlısı olsunDoğru diyorsun canım biraz düşüncesizce davranmışlar ama olsun sen kimseye bakma sevdiceğinle mutluysan gerisi zamanla çözülür
geçmiş olsun kuzitombenimki hiç birşey yapmadı hala lanunuttu mu ki acaba canım sıkıntı dediysek öyle büyük şeyler değil lavabo borusu patladı su bastı evi falan
bilirim tabi bütünn geçtiği yerlerin yandığını hissediyorsunEe bogmanin tadinida bilrsn o halde .d.d
tepki gösteren ETRAF mis canimmFark yokki bebeğim gerçekten öyle büyük farklar yok, sevdicek yeri gelir cemevine gider yeri gelir camiye gider namazını kılar orucunu tutar mesela, tepki gösteren kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?