2014 Yarenleri! :)

bilmiyorum kafam çok karisti canim ya ..hayırlısı olsun
benim yakın bi arkadasımda o durumda kendisi alevi erkek arkadsı sunni 5 yıldır birlikteler cocuk askerde işte.. babası duymus mu ne demediğini bırakmamış kıza ölürüm de vermem seni sakın benden bekleme cesedimi çiğne öyle git falan filan.. cok üzülüyorum o kız için ah bu anne babalar..

Tatlim millete goremi hareket edilecek ya onlar km ki elalemn lafna baklck olursa oohoo hepmz insanz soncta ayrm yapmaya gerek.yok annesde millet artk ne diosa kadnda gina gelmstr o anda doyivermstr skma canini kuzum senin icn onemli olan sevdicegn sana zorlada bse uaptrcgni sanmyrm skma canini kuzum

Sağol canın koşuşturmaca iş çıkarttım kendime evde işten geliyorum evdeki işleri yapıyorum haftassonu ingilizce kursu derken kurudm kaldım Sen nasılsınnnn
Kuzum dikkat et kendinede kz yemeklerini cok ye dinc kal bari bu kadr.kostryn dikkat et kendne:) bende iyiym cok sukur tatlm

Kuzum dikkat et kendinede kz yemeklerini cok ye dinc kal bari bu kadr.kostryn dikkat et kendne:) bende iyiym cok sukur tatlm

Aman kuzu memnunum halimden iş çıkarttıkça kafam dağılıyorrr boş zaman buldukça kurmaya başlıyorum direk kötü düşüncelere yöneliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…