- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
benim yakın bi arkadasımda o durumda kendisi alevi erkek arkadsı sunni 5 yıldır birlikteler cocuk askerde işte.. babası duymus mu ne demediğini bırakmamış kıza ölürüm de vermem seni sakın benden bekleme cesedimi çiğne öyle git falan filan.. cok üzülüyorum o kız için ah bu anne babalar..bilmiyorum kafam çok karisti canim ya ..hayırlısı olsun
unutmamıştır da unuttuğunu hissetmemi istiyordur her zamanki gibigeçmiş olsun kuzitomcana gelecegine mala gelsin bosver.. umarım enişte beyimiz unutmamıstırrr dogum gununu
bilmiyorum kafam çok karisti canim ya ..hayırlısı olsun
Haha deli kiz naslsn canimcimbilirim tabi bütünn geçtiği yerlerin yandığını hissediyorsun
bebeğim yazdım az yukarıda tekrar alıntı yaparım da telden giriyorum die yapamıyorumNoldu kuzum anlamdm ben ya okuyamadm k.bakma gec girdm die kotu bsey yoktr insallah basagim .s
umarim canım cok saol. .Hayırlısı canım hakkınızda sakin kafayla otur düşün ama bunu askerde değil gelince etraflıca ooturun konuşun halledilmeyecek bir durum yokk
Dur okuym kuzumbebeğim yazdım az yukarıda tekrar alıntı yaparım da telden giriyorum die yapamıyorum
tepki gösteren ETRAF mis canimm
Haha deli kiz naslsn canimcim
Tatlim millete goremi hareket edilecek ya onlar km ki elalemn lafna baklck olursa oohoo hepmz insanz soncta ayrm yapmaya gerek.yok annesde millet artk ne diosa kadnda gina gelmstr o anda doyivermstr skma canini kuzum senin icn onemli olan sevdicegn sana zorlada bse uaptrcgni sanmyrm skma canini kuzumkizlarr söyle anlatım hepinize. ..
askerimle konustuk uzun uzun..bna utana sıkıla mezhep değiştirir misin dedi (bn aleviyim,o sunni) bnde nasil oluyomus o ayni seye inanıyoruz neyini degistiricem dedim,annesi oyke bisden bahsetmis galiba bn kizincada belki yanlış anlamisimdir dedi garibim,olayi kurtarmak icin...ailem seni cok seviyor,cok sicak kanli diyolar ama annem çevreden gelicek tepkilere takılıyor onu düşünüyor dedi..cok üzüldüm
Kuzum dikkat et kendinede kz yemeklerini cok ye dinc kal bari bu kadr.kostryn dikkat et kendne:) bende iyiym cok sukur tatlmSağol canın koşuşturmaca iş çıkarttım kendime evde işten geliyorum evdeki işleri yapıyorum haftassonu ingilizce kursu derken kurudm kaldımSen nasılsınnnn
Kuzum dikkat et kendinede kz yemeklerini cok ye dinc kal bari bu kadr.kostryn dikkat et kendne:) bende iyiym cok sukur tatlm
Sevdiceğimi çıkartırsak o mutlulukla içebilirim damlammmHaha kuzu bence bira ic daha iyi kz ben bi yudum aldm felegm sasti rakida iy kokusuda tatida o grnc nasl icyolarsa kz iyy.d
Bende benim koca danamı yiriiiinmDeli etti beni yaaaa koca dana değil mi uyuz işte yerim onun tartışmasını bi arasın hele
INSALLAH kuzum ya kz tezkerelerini alsnlar beni sevdckte alsn bi siseyi devrrm be yetrki.hemen btsn.dSevdiceğimi çıkartırsak o mutlulukla içebilirim damlammmÇıksın allahın izniylee yaa çoook özzlediiiimmmm..
O zaman hep ugras sen bos kalma.kuzu.dAman kuzu memnunum halimden iş çıkarttıkça kafam dağılıyorrr boş zaman buldukça kurmaya başlıyorum direk kötü düşüncelere yöneliyorum
Bende benim koca danamı yiriiiinmsenide yirim kız sarı bomba Allam yi yi doymuyorum yaaaauu
Canımıniçiiii göksel enişte bi gelsin allahın izniyle ozaman konuşun bu meseleleri.. Şimdi zaten hasretsiniz birbirinize bide başka dertlerle boğuşmayın.. Gelince beraberce göğüs gerersiniz kuzucummmn..tepki gösteren ETRAF mis canimm
Bak yaaa bak yaaa aç karnına bana kaave içiricekKarnı mı açıkmışşşş bebişimiiinkarnını doyuramam ama bol köpüklü kahve bendennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?