2014 Yarenleri! :)

bnm annm istemiyor ztn bn bizimkiler sorun sadece saniyodum..ama gokselin annesinin aklında da etraf ne der korkusu varmis..

üzüldüm ya o kdr evlerine gittim,sofraları na oturdum saygi duymalari gerekirdi inancima..degistr demeleri değil

üzüldüm ya o kdr evlerine gittim,sofraları na oturdum saygi duymalari gerekirdi inancima..degistr demeleri değil
Kuzum kadn seni sevms zaten sende haklsn millet oyle hep deynce kadona demek en son kendide dayanamams ama oda zamanla anlck ksmt olrsa yuzyuze halledersnz sevdcgnle kuzucum insallah skma canini

Canımıniçiiii göksel enişte bi gelsin allahın izniyle ozaman konuşun bu meseleleri.. Şimdi zaten hasretsiniz birbirinize bide başka dertlerle boğuşmayın.. Gelince beraberce göğüs gerersiniz kuzucummmn..
icim sıkıldı valla denizim ya ona bisi demedim yinede

icim sıkıldı valla denizim ya ona bisi demedim yinede
Söylemede zaten bebeğimmm.. Şimdi hiç sırası değil bu mevzuları konuşmanın.. Bi gelsin allahın izniyle ozmn derince konuşursunuz.. O orda yaban ellerde sen burda yalnız başına.. Boşu boşuna üzülmeyin.. Destekolun birbirinize.. Rabbim bi şekilde yoluna koyar, su akar yolunu bulur kuşum beniiiim

kuzum o geldgnde ben artk suprz beklsrm kz hep bnmi yapacm kz geldgnde artk ke di yapsn dmi ama odun olmaz insallah o kadr denizim.d insallah hepsi suprz yapar bze geldklernde kzz .d
Şuan çoook aşırı romantiğiiiz çoook aşşırıııı düşünceliyiz bebeğim inşallah geldiğindede böyle süreer gider Çok sevdim ben bu askerliği ayol

bnm annm istemiyor ztn bn bizimkiler sorun sadece saniyodum..ama gokselin annesinin aklında da etraf ne der korkusu varmis..

Benim annem de ilk duyduğunda kesinlikle olmazzzz dedi ağlaya ağlaya babama gittim söyledim, babam anneme kızdı, ne düşünerek olmaz dedin sen diye.. Ümidini kaybetme kuzucuuum arkanızda duran olacaktır, hayırlısıyla aileleri tanıştırabilseniz belki herkesteki bu önyargı biticek :) sevdiceğin destek mi canım o ne diyor

ya napıyosunuz bakiyim ben keyifsizdim biraz gelemedim bir türlü napıyosunuz bakiyim geldim geldim gittim ama bu sefer gerçekten geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…