- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Eneeeem trakya kızları bir bir gösteriyo kendiniiiiRakıya ıyyy diyen kiiimkonuyu kaçırdım
Ben diyorm nolcak dovecnmiRakıya ıyyy diyen kiiimkonuyu kaçırdım
Allaaahhhııııım o günleri görünce naparız damlam yaaaaINSALLAH kuzum ya kz tezkerelerini alsnlar beni sevdckte alsn bi siseyi devrrm be yetrki.hemen btsn.d
314 benim denizm seninki ilk geldcek kiz.d ayy hemen gelsn kuzu kalp krizi gecrmem insallah inanamam kz bttgne haha.dAllaaahhhııııım o günleri görünce naparız damlam yaaaaUuuuuuf önümüzde 312gün var daha beeee
bnm annm istemiyor ztn bn bizimkiler sorun sadece saniyodum..ama gokselin annesinin aklında da etraf ne der korkusu varmis..Onların cevresi mi canım, kaldı mı böyle seyler ya valla sinir oluyorum.. Annene söyledin mi, baban daha bilmiyor dimi
Eğer anne babalar arkanızda olursa herkesin ağzını kapatırlar bebeğiiiim yapma böyle üzme kendini
O günler gelsinde sen yine çılgın bi süpriz hazırlarsın boncukgözüm314 benim denizm seninki ilk geldcek kiz.d ayy hemen gelsn kuzu kalp krizi gecrmem insallah inanamam kz bttgne haha.d
üzüldüm ya o kdr evlerine gittim,sofraları na oturdum saygi duymalari gerekirdi inancima..degistr demeleri değilTatlim millete goremi hareket edilecek ya onlar km ki elalemn lafna baklck olursa oohoo hepmz insanz soncta ayrm yapmaya gerek.yok annesde millet artk ne diosa kadnda gina gelmstr o anda doyivermstr skma canini kuzum senin icn onemli olan sevdicegn sana zorlada bse uaptrcgni sanmyrm skma canini kuzum
Kuzum kadn seni sevms zaten sende haklsn millet oyle hep deynce kadona demek en son kendide dayanamams ama oda zamanla anlck ksmt olrsa yuzyuze halledersnz sevdcgnle kuzucum insallah skma caniniüzüldüm ya o kdr evlerine gittim,sofraları na oturdum saygi duymalari gerekirdi inancima..degistr demeleri değil
icim sıkıldı valla denizim ya ona bisi demedim yinedeCanımıniçiiii göksel enişte bi gelsin allahın izniyle ozaman konuşun bu meseleleri.. Şimdi zaten hasretsiniz birbirinize bide başka dertlerle boğuşmayın.. Gelince beraberce göğüs gerersiniz kuzucummmn..
pek umudum yok ama inşallah canımKuzum kadn seni sevms zaten sende haklsn millet oyle hep deynce kadona demek en son kendide dayanamams ama oda zamanla anlck ksmt olrsa yuzyuze halledersnz sevdcgnle kuzucum insallah skma canini
kuzum o geldgnde ben artk suprz beklsrm kz hep bnmi yapacm kz geldgnde artk ke di yapsn dmi ama odun olmaz insallah o kadr denizim.d insallah hepsi suprz yapar bze geldklernde kzz .dO günler gelsinde sen yine çılgın bi süpriz hazırlarsın boncukgözüm
Kuzum benm olumlu dusun ALLAH hayrlisini nasp etsn insallah hersey gonlundeki gbi olur sorun uasamazsn hic bu konuyla ilgilipek umudum yok ama inşallah canım
Eneeeem trakya kızları bir bir gösteriyo kendiniiiiBendim bebeğim yaaa iirenç kokuyo ama napiiiim ıyyyy
Söylemede zaten bebeğimmm.. Şimdi hiç sırası değil bu mevzuları konuşmanın.. Bi gelsin allahın izniyle ozmn derince konuşursunuz.. O orda yaban ellerde sen burda yalnız başına.. Boşu boşuna üzülmeyin.. Destekolun birbirinize.. Rabbim bi şekilde yoluna koyar, su akar yolunu bulur kuşum beniiiimicim sıkıldı valla denizim ya ona bisi demedim yinede
Eneeeeem ne güzel olurdu kıııııızz koca danalarımızın şerefineeetrakya kızıyızzz beyaaaaakokusu tuhaf gelebilir bebeğiiiim ama gel misafirim ol birlikte içeliiim
Ben diyorm nolcak dovecnmibogma yi sevrm bitek
Şuan çoook aşırı romantiğiiiz çoook aşşırıııı düşünceliyiz bebeğim inşallah geldiğindede böyle süreer giderkuzum o geldgnde ben artk suprz beklsrm kz hep bnmi yapacm kz geldgnde artk ke di yapsn dmi ama odun olmaz insallah o kadr denizim.d insallah hepsi suprz yapar bze geldklernde kzz .d
bnm annm istemiyor ztn bn bizimkiler sorun sadece saniyodum..ama gokselin annesinin aklında da etraf ne der korkusu varmis..
Eneeeeem ne güzel olurdu kıııııızz koca danalarımızın şerefineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?