Kocaaaa danam gitmemiş kızlarrr çok şükür içim rahatladı, sınıra yine gidecek ama göreve çıkmamış hepinizden Allah razı olsun canlarım benimmmm
Ayyy oh be kuzucuuuummmmmKocaaaa danam gitmemiş kızlarrr çok şükür içim rahatladı, sınıra yine gidecek ama göreve çıkmamış hepinizden Allah razı olsun canlarım benimmmm
Neden keyifsizdin kuzucum? Ben yattım öyle yattığım yerden hem buraya giriyorm hem tv izliyorumya napıyosunuz bakiyim ben keyifsizdim biraz gelemedim bir türlü napıyosunuz bakiyim geldim geldim gittim ama bu sefer gerçekten geldim
Aaaa canım süper bi haber buu gözünüz aydın kuşummm
Ayyy oh be kuzucuuuummmmmBu gece rahat bi uyku çek bakalım dün geceden uykusuzsun zatennn Allah hepimizden razı olsn inşallaaaahhhh bebeğimmm
bakma sen bana gelip gidiyorlar benim keçiler aradaNeden keyifsizdin kuzucum? Ben yattım öyle yattığım yerden hem buraya giriyorm hem tv izliyorumSen napıosuuuun?
Yeşimiin gözün aydın fıstığımm hadi çok sevindimmmKuzucuuuum çok sağol hep destek verdin, çok şükür gerçekten rahatladım onun yatakta yatacağını bilmek, çok şükür ya anlatamam duygularımı
sende kuzummm :)hayırlısı olsun canım benim
amin bebeğim çok sağol gerçekteniyiki varsınız
Kuşum beniiiiim kıyamamki ben sana hiiiiçKuzucuuuum çok sağol hep destek verdin, çok şükür gerçekten rahatladım onun yatakta yatacağını bilmek, çok şükür ya anlatamam duygularımı
Belli kuzu belli gelmiş gitmiş senin keçilerbakma sen bana gelip gidiyorlar benim keçiler aradaoturuyorum boş boş
Yeşimiin gözün aydın fıstığımm hadi çok sevindimmm
Mervecimmmmmm hoşgeldin kuzum nasılsın?sende kuzummm :)
Canim nasil sevindim yaa gozunuz aydin canim :)Kocaaaa danam gitmemiş kızlarrr çok şükür içim rahatladı, sınıra yine gidecek ama göreve çıkmamış hepinizden Allah razı olsun canlarım benimmmm
Demetiiiiim tam içimden seni geçiriyoduuuuum.. Nasılsın fıstığıııımCanim nasil sevindim yaa gozunuz aydin canim :)
Canimmm yaaa gercekten cok sevindim sizin adiniza :) Şimdi sakinleş ve guzel huzurlu bir uyku çek bakalim canimm haydiii doggru yatğa ruyanda sevdiğini görmeyeyesmceyhn .!.:Canımcımmm çok teşekkür ederim çok şükür Rabbim e.. Ruh gibi geziyordum dün geceden beri şimdi bir oh çektim,, siz de hep destek oldunuz ödeyemem hakkınızı bebişleriiiimm
CanimmmDemetiiiiim tam içimden seni geçiriyoduuuuum.. Nasılsın fıstığıııım
Kuşum beniiiiim kıyamamki ben sana hiiiiçÇoook şükür bitanem çoook şükür bugün ikinizde rahatça yatıcaksınız.. İnşallah rüyalarınızda da birbirinizi görürsünüüüzzzz
ya gelip gidiyorlar onlar da regl döneminde napsınlarBelli kuzu belli gelmiş gitmiş senin keçiler
fıstık hoşgeldinCanim nasil sevindim yaa gozunuz aydin canim :)
merhaba kuzu hoşgeldiinKızlarr merhabaa
kuzum nasılsıın?Canimmm yaaa gercekten cok sevindim sizin adiniza :) Şimdi sakinleş ve guzel huzurlu bir uyku çek bakalim canimm haydiii doggru yatğa ruyanda sevdiğini görmeye
Canim nasil sevindim yaa gozunuz aydin canim :)
Hosbulduuk pofudugummmya gelip gidiyorlar onlar da regl döneminde napsınlar
fıstık hoşgeldin
merhaba kuzu hoşgeldiin
kuzum nasılsıın?
Canimmm yaaa gercekten cok sevindim sizin adiniza :) Şimdi sakinleş ve guzel huzurlu bir uyku çek bakalim canimm haydiii doggru yatğa ruyanda sevdiğini görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?