2014 Yarenleri! :)

Kocaaaa danam gitmemiş kızlarrr çok şükür içim rahatladı, sınıra yine gidecek ama göreve çıkmamış hepinizden Allah razı olsun canlarım benimmmm
Ayyy oh be kuzucuuuummmmm Bu gece rahat bi uyku çek bakalım dün geceden uykusuzsun zatennn Allah hepimizden razı olsn inşallaaaahhhh bebeğimmm

Ayyy oh be kuzucuuuummmmm Bu gece rahat bi uyku çek bakalım dün geceden uykusuzsun zatennn Allah hepimizden razı olsn inşallaaaahhhh bebeğimmm

Kuzucuuuum çok sağol hep destek verdin, çok şükür gerçekten rahatladım onun yatakta yatacağını bilmek, çok şükür ya anlatamam duygularımı

Neden keyifsizdin kuzucum? Ben yattım öyle yattığım yerden hem buraya giriyorm hem tv izliyorum Sen napıosuuuun?
bakma sen bana gelip gidiyorlar benim keçiler arada oturuyorum boş boş
Kuzucuuuum çok sağol hep destek verdin, çok şükür gerçekten rahatladım onun yatakta yatacağını bilmek, çok şükür ya anlatamam duygularımı
Yeşimiin gözün aydın fıstığımm hadi çok sevindimmm

Kuşum beniiiiim kıyamamki ben sana hiiiiç Çoook şükür bitanem çoook şükür bugün ikinizde rahatça yatıcaksınız.. İnşallah rüyalarınızda da birbirinizi görürsünüüüzzzz

yesmceyhn .!.:
Canımcımmm çok teşekkür ederim çok şükür Rabbim e.. Ruh gibi geziyordum dün geceden beri şimdi bir oh çektim,, siz de hep destek oldunuz ödeyemem hakkınızı bebişleriiiimm
Canimmm yaaa gercekten cok sevindim sizin adiniza :) Şimdi sakinleş ve guzel huzurlu bir uyku çek bakalim canimm haydiii doggru yatğa ruyanda sevdiğini görmeye

Kuşum beniiiiim kıyamamki ben sana hiiiiç Çoook şükür bitanem çoook şükür bugün ikinizde rahatça yatıcaksınız.. İnşallah rüyalarınızda da birbirinizi görürsünüüüzzzz

İnşallahhh kuzucuuum hepimiz görelim sevdiceklerimizi sevdicekler de bizi görsün tabiiii hihihi İyiki varsınız canlarımmm benim hep destek tam destek

Belli kuzu belli gelmiş gitmiş senin keçiler
ya gelip gidiyorlar onlar da regl döneminde napsınlar
Canim nasil sevindim yaa gozunuz aydin canim :)
fıstık hoşgeldin
Kızlarr merhabaa
merhaba kuzu hoşgeldiin

Canimmm yaaa gercekten cok sevindim sizin adiniza :) Şimdi sakinleş ve guzel huzurlu bir uyku çek bakalim canimm haydiii doggru yatğa ruyanda sevdiğini görmeye
kuzum nasılsıın?

Canımm inşallah inşallah el ele görelim hep rüyalarımızda, ne kadar teşekkür etsem az..insanın kendini anlayan yanında yamacında hissettiren ama hiç görmediği arkadaşları olması çok başkaymışşş sizi çok sevdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…