2014 Yarenleri! :)

İnşallahhh kuzucuuum hepimiz görelim sevdiceklerimizi sevdicekler de bizi görsün tabiiii hihihi İyiki varsınız canlarımmm benim hep destek tam destek
Aynennnn öyle fıstığıııııımmm hep destek tammm desteeek El bîrliğiyle dualarımızı ettik mi tamamdır o iş Öpüyorm seni kuşummmm

Aynennnn öyle fıstığıııııımmm hep destek tammm desteeek El bîrliğiyle dualarımızı ettik mi tamamdır o iş Öpüyorm seni kuşummmm

Bende seni öptümmmm kuzucuuum, artık uyku moduna geçiyorum ben de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım bebeklerim benimmmm iyi gecelerrr tatlı tatlı rüyalarrrr

inşallah bizimkide öyle olur balim..sevdicegim kiyamam napsin o da üzülüyor tabiki ama biz sevgimizin arkasındayiz.

inşallah bitanemmm cok tsk ederim ..simdilik pek yapicak bişey yok ztn balim haklisin.
Kuzum benm olumlu dusun ALLAH hayrlisini nasp etsn insallah hersey gonlundeki gbi olur sorun uasamazsn hic bu konuyla ilgili
insallah canimmm bnm cok saol

bebeklerim canim sıkkın diye ciktim simdi yatmadan bi bakim diye gelmistim...sizi cok seviyorum iyi ki varsınız ıyı geceler kalbi güzel arkadaşlarım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…