- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İyiyim bende bebeğimmmm yattımm uyumak üzereyimCanimmmayni guzelim.. Alistim duruma artik sadece bekliyorum kuzum.. Sen nasilsn denizimmmm
nasılsın bebeğim?Hosbulduuk pofudugummm
İyiym canmm yatmaya hazirlaniyordum telefonu birakip yatabilirsem tabiya gelip gidiyorlar onlar da regl döneminde napsınlar
fıstık hoşgeldin
merhaba kuzu hoşgeldiin
kuzum nasılsıın?
ben de sevdicek arıcak diye bekliyorum kös kös ya benim de uyumam lazım da beceremiyorumİyiym canmm yatmaya hazirlaniyordum telefonu birakip yatabilirsem tabiSen nasilsinnn
Aynennnn öyle fıstığıııııımmm hep destek tammm desteeekİnşallahhh kuzucuuum hepimiz görelim sevdiceklerimizi sevdicekler de bizi görsün tabiiii hihihiİyiki varsınız canlarımmm benim hep destek tam destek
Bende uzandim yaticam birazdan tatlim.. Size ii geceler demeden yatmiyim dedimİyiyim bende bebeğimmmm yattımm uyumak üzereyim
Iyiyim canim sagol sen nasilsin guzelimnasılsın bebeğim?
Aynennnn öyle fıstığıııııımmm hep destek tammm desteeekEl bîrliğiyle dualarımızı ettik mi tamamdır o iş Öpüyorm seni kuşummmm
Demetim beniiiiiiim mm.. İyi geceler bitanemmmmm yarın görüşürüz inşallaahBende uzandim yaticam birazdan tatlim.. Size ii geceler demeden yatmiyim dedim
Iyiyim canim sagol sen nasilsin guzelim
iyiyim bebeğim ben de çok şükürBende uzandim yaticam birazdan tatlim.. Size ii geceler demeden yatmiyim dedim
Iyiyim canim sagol sen nasilsin guzelim
tamamdır fıstığım hadi öpüyorumm iyi uykularrrKızlaaaaar ben yattımmm uyuycam artııık gözlerim kapanıyo çünküüü.. Çok çok öpüyorum hepînizi iyi geceler fıstıklaaarrr..
iyiyim kuzumm yaaa tez yazıyorum kafa binbeşyüz :) sen nasılsın :)Mervecimmmmmm hoşgeldin kuzum nasılsın?
Iyi geceler canim denizim gorusuruz insallah balimDemetim beniiiiiiim mm.. İyi geceler bitanemmmmm yarın görüşürüz inşallaah
Hadi gozun aydin canimVeee nidagökhan plakalara düşeeer
Sagol tatlımHadi gozun aydin canim
inşallah bizimkide öyle olur balim..sevdicegim kiyamam napsin o da üzülüyor tabiki ama biz sevgimizin arkasındayiz.Benim annem de ilk duyduğunda kesinlikle olmazzzz dedi ağlaya ağlaya babama gittim söyledim, babam anneme kızdı, ne düşünerek olmaz dedin sen diye.. Ümidini kaybetme kuzucuuum arkanızda duran olacaktır, hayırlısıyla aileleri tanıştırabilseniz belki herkesteki bu önyargı biticek :) sevdiceğin destek mi canım o ne diyor
inşallah bitanemmm cok tsk ederim ..simdilik pek yapicak bişey yok ztn balim haklisin.Söylemede zaten bebeğimmm.. Şimdi hiç sırası değil bu mevzuları konuşmanın.. Bi gelsin allahın izniyle ozmn derince konuşursunuz.. O orda yaban ellerde sen burda yalnız başına.. Boşu boşuna üzülmeyin.. Destekolun birbirinize.. Rabbim bi şekilde yoluna koyar, su akar yolunu bulur kuşum beniiiim
insallah canimmm bnm cok saolKuzum benm olumlu dusun ALLAH hayrlisini nasp etsn insallah hersey gonlundeki gbi olur sorun uasamazsn hic bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?