Ben varm tabki bebeğim :)hayret gececı kmse yk bu defa:) netm bozk dıe gıremıyorm devmlı.s
yazmaynca sandm yoksun kuzu:)Ben varm tabki bebeğim :)
Finallerim başlıcak haftaya onlarıj özetlerini çıkarıyorm bgnden beri yedm kafayı gram da anlamıyorum boş boş yazıyorm :) sen nasılsın nasıl gdyo kuzumyazmaynca sandm yoksun kuzu:)
fınaller bnm bıldgm yılbasndan snra olmazmı kuzum:) bnmde nasl gıtsın ıste ıs guc kuzum :))Finallerim başlıcak haftaya onlarıj özetlerini çıkarıyorm bgnden beri yedm kafayı gram da anlamıyorum boş boş yazıyorm :) sen nasılsın nasıl gdyo kuzum
Hep öyle oluyodu bu yıl 29unda başlatıyokar ki yeni yıla ders çalışarak girelim. Gerçi olmasa da enes askerdeyken napcaksamfınaller bnm bıldgm yılbasndan snra olmazmı kuzum:) bnmde nasl gıtsın ıste ıs guc kuzum :))
anladm kuzum ınsallah gecersn hepsını. kuzum ıydr herlde:) aramadı dha bılmyrm yanı.d senınkı nasl ıdr ınsallahHep öyle oluyodu bu yıl 29unda başlatıyokar ki yeni yıla ders çalışarak girelim. Gerçi olmasa da enes askerdeyken napcaksamaskerin nasıl kuZum ?
İnş.pek umut yokanladm kuzum ınsallah gecersn hepsını. kuzum ıydr herlde:) aramadı dha bılmyrm yanı.d senınkı nasl ıdr ınsallah
hayrlsı kuzum ıı cals buna barı ıyılerdır ıns.dİnş.pek umut yokvizeleriö tam enesin askere gittiği zamana geldi çalışamadm çoğu kötü geldi toparlayablrsem toparlıcm iyidir inş.bnmki de aramadı bgn :)
Alıştık glb kuzum askerliğe :) ilk zamnlar olsaydı öldürmştm kendmi şimdi diyorm işi vardr müsait olamamıştr fln :)hayrlsı kuzum ıı cals buna barı ıyılerdır ıns.d
aynen oyle gercı bn bastan berı alstm :) sorn etmedm hc cok sukur:)Alıştık glb kuzum askerliğe :) ilk zamnlar olsaydı öldürmştm kendmi şimdi diyorm işi vardr müsait olamamıştr fln :)
Aynen senin pozitiflipine hayranım ben naşallah maşallah :) kız aklıma ne geldi bgn bi arkdşm dedki bn de bu asker grubunda birileriyle tnştm ordan whatsap grubu da yaptkaynen oyle gercı bn bastan berı alstm :) sorn etmedm hc cok sukur:)
Bu asker grubunda yazmşö pardon canım bi asker grubunda demek istedm :)Aynen senin pozitiflipine hayranım ben naşallah maşallah :) kız aklıma ne geldi bgn bi arkdşm dedki bn de bu asker grubunda birileriyle tnştm ordan whatsap grubu da yaptkbiz de mi yapsak burdan hahahaha
sagol kuzucum olmsuz dusunmek ıstemyrm cnku zamanm gecmz yksa canmda sklr:) olurr yarn kzlara dıyelm onaylarlarsa yapalmAynen senin pozitiflipine hayranım ben naşallah maşallah :) kız aklıma ne geldi bgn bi arkdşm dedki bn de bu asker grubunda birileriyle tnştm ordan whatsap grubu da yaptkbiz de mi yapsak burdan hahahaha
Öyletmiş cidden ben de artk olumlu bakıyorum yoksa zindan oluyo hayat.s aynen yarn kızlara diyelim bakalm oy birliğiyle :) kuzucm ben artk yataym sabah okul var sen de uyu iş var yorgn uykusuz kalma.s iyi geceler kuzum sevdiceğini gör inşallah rüyanda çok öptmmm :*sagol kuzucum olmsuz dusunmek ıstemyrm cnku zamanm gecmz yksa canmda sklr:) olurr yarn kzlara dıyelm onaylarlarsa yapalm
tamam kuzucum bnmde uykm geldı.d yarn fıkırlerını alırız :) optm bnde tatlm ıyı geceler ALLAH rahtlk versn sende sevdcgnı gorursn ruyanda INSALLAH :))Öyletmiş cidden ben de artk olumlu bakıyorum yoksa zindan oluyo hayat.s aynen yarn kızlara diyelim bakalm oy birliğiyle :) kuzucm ben artk yataym sabah okul var sen de uyu iş var yorgn uykusuz kalma.s iyi geceler kuzum sevdiceğini gör inşallah rüyanda çok öptmmm :*
yesmceyhn bebeğim gozunaydin goreve cikmamis askerin çok sevindim..Allahim hepsini korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?