2014 Yarenleri! :)

fınaller bnm bıldgm yılbasndan snra olmazmı kuzum:) bnmde nasl gıtsın ıste ıs guc kuzum :))
Hep öyle oluyodu bu yıl 29unda başlatıyokar ki yeni yıla ders çalışarak girelim. Gerçi olmasa da enes askerdeyken napcaksam askerin nasıl kuZum ?

Hep öyle oluyodu bu yıl 29unda başlatıyokar ki yeni yıla ders çalışarak girelim. Gerçi olmasa da enes askerdeyken napcaksam askerin nasıl kuZum ?
anladm kuzum ınsallah gecersn hepsını. kuzum ıydr herlde:) aramadı dha bılmyrm yanı.d senınkı nasl ıdr ınsallah

anladm kuzum ınsallah gecersn hepsını. kuzum ıydr herlde:) aramadı dha bılmyrm yanı.d senınkı nasl ıdr ınsallah
İnş.pek umut yok vizeleriö tam enesin askere gittiği zamana geldi çalışamadm çoğu kötü geldi toparlayablrsem toparlıcm iyidir inş.bnmki de aramadı bgn :)

aynen oyle gercı bn bastan berı alstm :) sorn etmedm hc cok sukur:)
Aynen senin pozitiflipine hayranım ben naşallah maşallah :) kız aklıma ne geldi bgn bi arkdşm dedki bn de bu asker grubunda birileriyle tnştm ordan whatsap grubu da yaptk biz de mi yapsak burdan hahahaha

Aynen senin pozitiflipine hayranım ben naşallah maşallah :) kız aklıma ne geldi bgn bi arkdşm dedki bn de bu asker grubunda birileriyle tnştm ordan whatsap grubu da yaptk biz de mi yapsak burdan hahahaha
Bu asker grubunda yazmşö pardon canım bi asker grubunda demek istedm :)

sagol kuzucum olmsuz dusunmek ıstemyrm cnku zamanm gecmz yksa canmda sklr:) olurr yarn kzlara dıyelm onaylarlarsa yapalm

sagol kuzucum olmsuz dusunmek ıstemyrm cnku zamanm gecmz yksa canmda sklr:) olurr yarn kzlara dıyelm onaylarlarsa yapalm
Öyletmiş cidden ben de artk olumlu bakıyorum yoksa zindan oluyo hayat.s aynen yarn kızlara diyelim bakalm oy birliğiyle :) kuzucm ben artk yataym sabah okul var sen de uyu iş var yorgn uykusuz kalma.s iyi geceler kuzum sevdiceğini gör inşallah rüyanda çok öptmmm :*

tamam kuzucum bnmde uykm geldı.d yarn fıkırlerını alırız :) optm bnde tatlm ıyı geceler ALLAH rahtlk versn sende sevdcgnı gorursn ruyanda INSALLAH :))

Günaydın herkeseeeeee

Yaa demiştim ya sevdiceğin telefonu kapalı diye 10 gibi açmış bende uyumuşum o ara. İki tane mesaj atmış ama telefon neden kapalı yazmamış yaaa. İnsan der açamadım dünden beri falan ya da şu yüzden geçen gece açıktı falan. Ama yohhhh hala meraktayım yaa o gece ve sabah neden açıktı telefon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…