2014 Yarenleri! :)

günaydın canım ..ya sen iice paraonayak oldun ama yapma böyle şeyler birşey varsa neden arasın sorsun söyler sana arama beni falan die ..bak kendini iyice yıpratmaya başladın yazık kendine ama ..

günaydın canım ..ya sen iice paraonayak oldun ama yapma böyle şeyler birşey varsa neden arasın sorsun söyler sana arama beni falan die ..bak kendini iyice yıpratmaya başladın yazık kendine ama ..

Günaydın canım
Yok canım merak ettim sadece ki sormuştumda belkide unutmuştur bile yazdığımı malum bu ara her şeyi unutuyor
Canım sadece açıklama yapmasını bekledim hani açıktı şu yüzden ya da dün açamadım telefonu gibisinden

yok canım bak ben 1.5 ay tel konuşamdım aramadı hiç beni antalyadakken sonra urfaya gitti şimdi aramadı boş ver iyi olsunlar rahat olsunlarda geldiklerinde fırça kayarız kuzum artık ..

yok canım bak ben 1.5 ay tel konuşamdım aramadı hiç beni antalyadakken sonra urfaya gitti şimdi aramadı boş ver iyi olsunlar rahat olsunlarda geldiklerinde fırça kayarız kuzum artık ..

Canım bazen bana diyor bazen askerde olduğumu unutuyorsun herhalde sivilde değilim ben vs ahaha
Çocuk haklı ama napim üstüne düşüyorum
Bu arada neden 1 buçuk ay aramadı o ne öyle kafayı yemedin mi?

Kargo yollucam ya ne yollasam acaba

İyiym tatli hafta ortasi ne kadar iyi olunabilirse işte :)) sen nasilsinnn

bardağın dolu tarafını görelim haftasonuna az kaldı hihihi gerçi haftasonları da haftaiçinden hallice çok şükür bebeğim bugün iyi hissediyorum kendimi tabi bi terslik çıkmazsa

'' ayrabolu ya gittik ayran içtik ayrı kaldık beyaaaa '' derler bizim buralarda hiç ayrı kalırmıyız şekerimm günaydın nasılsın

Ahaha
İyi sayılırım ya yazdım gördün mü? 10 gibi telefonu açmış 1 saat falan açık kalmış işte 2 mesaj atmış sonra uyumuş Bende sinir oldum insan yazmaz mı açamadım telefonu vs vs gibisinden ühühü

bardağın dolu tarafını görelim haftasonuna az kaldı hihihi gerçi haftasonları da haftaiçinden hallice çok şükür bebeğim bugün iyi hissediyorum kendimi tabi bi terslik çıkmazsa

Sanki haftasonları sevdiceklerle buluşuyoruz hıhhh

üzerine düşmedim iyi olduğunu bildiğim için sık boğaz etmek istemdim canım...senide anlıyorum kzuuzm sabır diyelim :) ne göndermek istiyorsun yılbaşı için mi?

günaydın hasret çeken gızlar gurubu. ne zaman bitcek yaa

üzerine düşmedim iyi olduğunu bildiğim için sık boğaz etmek istemdim canım...senide anlıyorum kzuuzm sabır diyelim :) ne göndermek istiyorsun yılbaşı için mi?

Canım ben sık boğaz ederim valla. Yok canım benimkinin yılbaşı adeti yok maalesef
Ocakta yıldönümümüz var o yüzden. Ben diyorumki ihtiyacı olan şeyler yollim içliktir şudur budur gerçi yazınca komiğime gidiyor yaa ahaha
günaydın hasret çeken gızlar gurubu. ne zaman bitcek yaa

Günaydın canım Daha çoook var ühühü

demekki telefon açamama olayını senin kadar önemsemiyo, demekki işi var ve yoğun olduğundan açamamış şekeriiim bu kadar takılma önemli ve anlatılcak birşey olsa zaten yazardı,, mesajları da güzel yazmış herhalde ki bugün iyisin
buluşamıyoruz sevdiceklerle yaaahuu ben de onu diyorum ya haftasonları da haftaiçinden hallice

aaa canım mesajlar Allah'a çok şükür çok güzeller yiriiiiim

Aynen demekki müsait olamadı açamadı Ama neden 10la 11 arası hıhhhhh

Bana kargo için fikir verin sevdicekkkk sevinsin bana bağlansın ahahah bağlama büyüsü gibi oldu

evet canım en gzüelli içlik valla ankaranın kuru ayazında içini sıcak tutsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…