2014 Yarenleri! :)

maşallah nazar değmesin kuzucuuum sen karar vermemişmiydin zaten ay bi yerinde dur kararsız

maşallah nazar değmesin kuzucuuum sen karar vermemişmiydin zaten ay bi yerinde dur kararsız

Amin canım
Ben çok kararsızım bir de sabırsızım Çocuğa posta yolluyorum sanki bana posta gelecek gibi heyecanlanıyorum

Sen söyle söyle ne olsun

Yaaa üfffff başkaaa O değilde ben bunları yollucam desem adam bana güler ne donu aşkım ya der ahahah

niye don giymiyor mu insanlar ya tövbe tövbee ihtiyaç kızım valla benim sevdicek hediyelerden çok ihtiyaçlarını göndermemi ister tabiii doğumgünüsünden hariç yıldönümünde don olur yani

niye don giymiyor mu insanlar ya tövbe tövbee ihtiyaç kızım valla benim sevdicek hediyelerden çok ihtiyaçlarını göndermemi ister tabiii doğumgünüsünden hariç yıldönümünde don olur yani

Ahahaha Allah senin cezanı vermesin yaa yıldönümünde don oluyorda doğumgününde don olmuyor mu Ne ima ediyorsun kızım sen içine edilesi bir ilişki mi bu yani

Ahahaha Allah senin cezanı vermesin yaa yıldönümünde don oluyorda doğumgününde don olmuyor mu Ne ima ediyorsun kızım sen içine edilesi bir ilişki mi bu yani

bence '' senin donunu bile düşünürüm nice mutlu yıllara sevgilim '' anlamı taşıyor

ama bebiiişşkom biz ayrıyken siz yanyanaydınızzz onu napıcaz kuşuuum çıldırtma beniiii napıyon annem sen nerdesin sabahtan beriii
Napiyim kuşum yaa hastanedeyim öyle çalışıyorm.. Sabah hastanın teki biraz canımı sıktı ay çıkıyo arada böyle uyuz dengesizler yaa Şimdi iyiyim allaha şükür sen napan be yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…