aaa canım mesajlar Allah'a çok şükür çok güzeller yiriiiiim
Aynen demekki müsait olamadı açamadıAma neden 10la 11 arası hıhhhhh
Bana kargo için fikir verin sevdicekkkk sevinsin bana bağlansın ahahah bağlama büyüsü gibi oldu
maşallah nazar değmesin kuzucuuumsen karar vermemişmiydin zaten ay bi yerinde dur kararsız
Amin canım
Ben çok kararsızım bir de sabırsızımÇocuğa posta yolluyorum sanki bana posta gelecek gibi heyecanlanıyorum
Sen söyle söyle ne olsun
içlik don atlet
Aman aman kaşi bi yerlerini aksilik cikmasinbardağın dolu tarafını görelim haftasonuna az kaldı hihihigerçi haftasonları da haftaiçinden hallice çok şükür bebeğim bugün iyi hissediyorum kendimi tabi bi terslik çıkmazsa
Yaaa üfffff başkaaaO değilde ben bunları yollucam desem adam bana güler ne donu aşkım ya der ahahah
Aman aman kaşi bi yerlerini aksilik cikmasin
niye don giymiyor mu insanlar ya tövbe tövbee ihtiyaç kızımvalla benim sevdicek hediyelerden çok ihtiyaçlarını göndermemi ister tabiii doğumgünüsünden hariç yıldönümünde don olur yani
Ahahaha Allah senin cezanı vermesin yaa yıldönümünde don oluyorda doğumgününde don olmuyor muNe ima ediyorsun kızım sen içine edilesi bir ilişki mi bu yani
totomu kaşıdım dilimi de ısırdımo değilde az kaldı kuzucuum sizin ya ocak ayına giriyoruz kısmetse
EVet kuzum ya az kaldi şaka gibi geliyor şuan az kaldi resmenzaman daraldikca iyice devreler yaniyir
bence '' senin donunu bile düşünürüm nice mutlu yıllara sevgilim '' anlamı taşıyor
Ahaha öyle bir notta mı yazsam acaba ahahah
bence yazma o anlasın
O anlamaz ahaha
Sevdicek aradı şimdi oleeey mutluyum nazar değmesin ihihih
Yeşimciiiimmmm bizim 10ayımız var bebeğiiiiim biz napalıııımbizim daha 7 ay varzamanı düşünürsem ben kafayı kırıyorum yaa
Yeşimciiiimmmm bizim 10ayımız var bebeğiiiiim biz napalıııım
Napiyim kuşum yaa hastanedeyim öyle çalışıyorm.. Sabah hastanın teki biraz canımı sıktı ay çıkıyo arada böyle uyuz dengesizler yaaama bebiiişşkom biz ayrıyken siz yanyanaydınızzz onu napıcaz kuşuuum çıldırtma beniiiinapıyon annem sen nerdesin sabahtan beriii
Çalışıyorum ben tatlım napiim yaaselam kızlar naparsınzı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?