Napiyim kuşum yaa hastanedeyim öyle çalışıyorm.. Sabah hastanın teki biraz canımı sıktı ay çıkıyo arada böyle uyuz dengesizler yaaŞimdi iyiyim allaha şükür sen napan be yaa?
Çalışıyorum ben tatlım napiim yaaSen naparsın?
ohhh süper süper maşallah kuzucuuum nazar değmesin totonu kaşı dilini ısıradama cevap vermedin bak merakk etti aradı
Seninki daha zor bebişim yaa kafa patlamacaep gene trakyalı beyaaa ahahah şekerim benimm sen de bizden oldunay arada çıkıyor dengesizler bebişiiim, bizim de yıl sonu ya evraklarla boğuşuyorum rakamlar rakamlar çalışüüüüz beya
Sağol hayatııımnapayım ya gazetede bu aralar işler durgun kzuzum ...öyle takılıyorum valla kolay geslsin canım benim..
Ben geçen kargo gönderirken kargocu içinde ne var diye sorduydu ben kem küm ettiydim.. Snra o da şöyle bi poşete baktıydıMaşallah ihihi
Eveeet sevindim yaaaa. Sevindiğime göre kargoya don koymam lazım ahaha
Maşallah ihihi
Eveeet sevindim yaaaa. Sevindiğime göre kargoya don koymam lazım ahaha
Seninki daha zor bebişim yaa kafa patlamacaVaala çok seviorum trakyalıları bende trakyalı olup çıkçem ama özümde Ege kızıyım akideş
Ben geçen kargo gönderirken kargocu içinde ne var diye sorduydu ben kem küm ettiydim.. Snra o da şöyle bi poşete baktıydıGüzel sar sarmala kuzu sevdiğinin donunu göstertme ellere
Sapına kadar AYDINLIYIZ bebeğimben de ege kızlarına bayılırım tatlı mı tatlı olurlarizmirli kızları sevmedim ama hihihi ne yalan söyliyiiim eniştemiz nereli
Ben geçen kargo gönderirken kargocu içinde ne var diye sorduydu ben kem küm ettiydim.. Snra o da şöyle bi poşete baktıydıGüzel sar sarmala kuzu sevdiğinin donunu göstertme ellere
amma çok dondan konuştuk yaaa
Kız torbayı bağlamamışım üstten açık gibi duruyodu kalktı bakıverdiii sinir oldm utandııımmmahahah ben kargoma baktırtmadım bile,, baksalarr oooo bol malzeme çıkardı kargoculara
Sağol hayatııımBizim işleri bi durgunlaştırmıyolar yaaawww full hasta full hasta Allahım sağlık versin hepsinede gelmesinler
Doğru söylüyon kız hiç hasta olmayıncada çok sıkıcı olur işo zaman iş olmaz bebeğim :)
Sapına kadar AYDINLIYIZ bebeğimEniştede Aydınlıııııı Bende sevmiyom kız izmir gızlarını
Doğru söylüyon kız hiç hasta olmayıncada çok sıkıcı olur işKararında olsun işteee ne çok olsn ne az Çok yoğun günlerde inanki bileklerim acayip ağrıyooo tendonlarım çok zayıf benim
Kız torbayı bağlamamışım üstten açık gibi duruyodu kalktı bakıverdiii sinir oldm utandııımmmKurabiye var işte yaaa söylemek zorundamıyıııım? Çorabın içine sarılıp sarmalanan cep telefonu var Gıcık adam gördü hepsini
Bugün donla bozduk kafayıDondan başka fikir verende yok ya püüü sizee
Kız ben heşmire diiliiiiimmmhihihihi aydınlılarrrr yesinler sizibiz de toğaaatlıyız aşkitom öyle diyor bi iticilik var sanki izmir kızların da yaa çözemedim
benim de bileklerim çok ağrıyor tendonlarım mı zayıf hemşire hanımcıııığııım
Kız ben heşmire diiliiiiimmmFizyoterapi teknkeriym Muhtemeln seninde zayıftır tendonların kuşum fotodan belli narin bi kızceğizsin sen Bileklerinde narindir en küçük zorlamada ağrıyodur hemencik Bnm öyle çünküüüü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?