2014 Yarenleri! :)

Napiyim kuşum yaa hastanedeyim öyle çalışıyorm.. Sabah hastanın teki biraz canımı sıktı ay çıkıyo arada böyle uyuz dengesizler yaa Şimdi iyiyim allaha şükür sen napan be yaa?

ep gene trakyalı beyaaa ahahah şekerim benimm sen de bizden oldun ay arada çıkıyor dengesizler bebişiiim, bizim de yıl sonu ya evraklarla boğuşuyorum rakamlar rakamlar çalışüüüüz beya

ep gene trakyalı beyaaa ahahah şekerim benimm sen de bizden oldun ay arada çıkıyor dengesizler bebişiiim, bizim de yıl sonu ya evraklarla boğuşuyorum rakamlar rakamlar çalışüüüüz beya
Seninki daha zor bebişim yaa kafa patlamaca Vaala çok seviorum trakyalıları bende trakyalı olup çıkçem ama özümde Ege kızıyım akideş

Maşallah ihihi
Eveeet sevindim yaaaa. Sevindiğime göre kargoya don koymam lazım ahaha
Ben geçen kargo gönderirken kargocu içinde ne var diye sorduydu ben kem küm ettiydim.. Snra o da şöyle bi poşete baktıydı Güzel sar sarmala kuzu sevdiğinin donunu göstertme ellere

Seninki daha zor bebişim yaa kafa patlamaca Vaala çok seviorum trakyalıları bende trakyalı olup çıkçem ama özümde Ege kızıyım akideş

ben de ege kızlarına bayılırım tatlı mı tatlı olurlar izmirli kızları sevmedim ama hihihi ne yalan söyliyiiim eniştemiz nereli

ahahah ben kargoma baktırtmadım bile,, baksalarr oooo bol malzeme çıkardı kargoculara
Kız torbayı bağlamamışım üstten açık gibi duruyodu kalktı bakıverdiii sinir oldm utandııımmm Kurabiye var işte yaaa söylemek zorundamıyıııım? Çorabın içine sarılıp sarmalanan cep telefonu var Gıcık adam gördü hepsini

Sapına kadar AYDINLIYIZ bebeğim Eniştede Aydınlıııııı Bende sevmiyom kız izmir gızlarını

hihihihi aydınlılarrrr yesinler sizi biz de toğaaatlıyız aşkitom öyle diyor bi iticilik var sanki izmir kızların da yaa çözemedim

Doğru söylüyon kız hiç hasta olmayıncada çok sıkıcı olur iş Kararında olsun işteee ne çok olsn ne az Çok yoğun günlerde inanki bileklerim acayip ağrıyooo tendonlarım çok zayıf benim

benim de bileklerim çok ağrıyor tendonlarım mı zayıf hemşire hanımcıııığııım

aşkitomun donlarını atletlerini içliklerini göstermek zorundamıyımmm aaaaa vurucaksın kafasına kafasına ben bilmem kaç kiloluk koli gönderdiğim için kız tenezzül edip bakmadı bile işime yaradı baksa dicektim hayırdır bacıııım çorap arası telefon ay sevdim bunu

Kız ben heşmire diiliiiiimmm Fizyoterapi teknkeriym Muhtemeln seninde zayıftır tendonların kuşum fotodan belli narin bi kızceğizsin sen Bileklerinde narindir en küçük zorlamada ağrıyodur hemencik Bnm öyle çünküüüü..

hem de ne ince kuşuuum ya saatleri bile kısaltıyorum hep, genetik ama, annem de kiloludur ama kolları bacakları incedir hihihi ben anlamıyorum tekniker falan kuzucuuum ya hemşire yaptım seni işte çok ağrıyolar hep ağrıyolarrr ahhh tendonlarım zayıffff, pigmentlerim ölüüü ben nasıl yaşıyorum ya

o değilde kızlar dün akşam ofisten çıktım eve gidiyorum ( ofisle otobüs durağı arası karanlık ve tenha ) otobüs durağına yürürken,, görmedim kim yaptı ama biri lazer ışıklar varya ondan tuttu önüme ay çok korktum yaa ama hiç aldırış etmedim görmemiş gibi devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…