2014 Yarenleri! :)

Bebğimmm airbag yaptım çorabı telefn zarar görmesin diye Hihihihihi
ayy allah korusun kuşum en iyisini yapmışın hiç bakma bile pislik şeyler yaa kim yaptıysaa kellesine kellesine vurucan

Bebiş sen vitiligolu muydun?

Bebğimmm airbag yaptım çorabı telefn zarar görmesin diye Hihihihihi
ayy allah korusun kuşum en iyisini yapmışın hiç bakma bile pislik şeyler yaa kim yaptıysaa kellesine kellesine vurucan

ben telefonu kutusuyla yolladım ya ahahah çok abartmışım dimi korktum kuzucuum ya ofisin olduğu yer site hani buralarda pek öyle şeyler olmaz güvenlikli ama inşaatlar var yeni yapılan acepp onlardan mıydı ay tırstım

İnşaatlardandır kuzucum yaa tenha olur zaten inşaatlar allahııım sen yeşimi koru yareppim Amin

Sev beni yişim öp beni yeşim Yi beni yişim Kıyamam ki ben sana yaaa Tedavi fln görüyomusun fıstığım?

bebişiiim benim ,, 9 yaşımdan beri vitiligo hastasıyım canımcım, tedavi ooo ne tedaviler gördüm ilaçlar bitkisel ilaçlar ailem yurtdışından ilaçlar getittirdi kimi dedi güneşten korun kimi bi ilaç verdi cıbıl cıbıl güneşlen dedi ,, canıma tak etti bende bıraktım herşeyi, çok şükür hastalığımda ilerleme olmadı belirli yerlerde var ,, mesela çok canımı sıkan bir olay olursa yani bir üzüntü yaşarsam birden bi yerimde leke çıkıyor çok garip

Stres tetikliyodur bebeğim yaa.. Rabbim bundan kötü etmesin kuşum beterin beteri vardır sonuçta Ohhh buarada bnm mesai finişşşş eve didiyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…