- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Bebğimmm airbag yaptım çorabı telefn zarar görmesin diyeaşkitomun donlarını atletlerini içliklerini göstermek zorundamıyımmm aaaaa vurucaksın kafasına kafasınaben bilmem kaç kiloluk koli gönderdiğim için kız tenezzül edip bakmadı bile işime yaradı baksa dicektim hayırdır bacıııım çorap arası telefon ay sevdim bunu
ayy allah korusun kuşum en iyisini yapmışın hiç bakma bile pislik şeyler yaa kim yaptıysaa kellesine kellesine vurucano değilde kızlar dün akşam ofisten çıktım eve gidiyorum ( ofisle otobüs durağı arası karanlık ve tenha ) otobüs durağına yürürken,, görmedim kim yaptı ama biri lazer ışıklar varya ondan tuttu önüme ay çok korktum yaa ama hiç aldırış etmedim görmemiş gibi devam ettim
Bebiş sen vitiligolu muydun?hem de ne ince kuşuuum ya saatleri bile kısaltıyorum hep, genetik ama, annem de kiloludur ama kolları bacakları incedir hihihiben anlamıyorum tekniker falan kuzucuuum ya hemşire yaptım seni işte çok ağrıyolar hep ağrıyolarrr ahhh tendonlarım zayıffff, pigmentlerim ölüüü ben nasıl yaşıyorum ya
Bebğimmm airbag yaptım çorabı telefn zarar görmesin diyeHihihihihi
ayy allah korusun kuşum en iyisini yapmışın hiç bakma bile pislik şeyler yaa kim yaptıysaa kellesine kellesine vurucan
Bebiş sen vitiligolu muydun?
Sev beni yişimbebişiiiim ay seni bir kez daha sevdim ben ya bak nasıl anladı hemenkocaman doktor anlamamıştı biliyormusun beni çok oyaladılar teşhis koyana kadar
İnşaatlardandır kuzucum yaa tenha olur zaten inşaatlar allahııım sen yeşimi koru yareppimben telefonu kutusuyla yolladım ya ahahah çok abartmışım dimikorktum kuzucuum ya ofisin olduğu yer site hani buralarda pek öyle şeyler olmaz güvenlikli ama inşaatlar var yeni yapılan acepp onlardan mıydı ay tırstım
Sev beni yişimöp beni yeşim Yi beni yişim Kıyamam ki ben sana yaaa Tedavi fln görüyomusun fıstığım?
İnşaatlardandır kuzucum yaa tenha olur zaten inşaatlar allahııım sen yeşimi koru yareppimAmin
Stres tetikliyodur bebeğim yaa.. Rabbim bundan kötü etmesin kuşum beterin beteri vardır sonuçtabebişiiim benim ,, 9 yaşımdan beri vitiligo hastasıyım canımcım, tedavi ooo ne tedaviler gördüm ilaçlar bitkisel ilaçlar ailem yurtdışından ilaçlar getittirdi kimi dedi güneşten korun kimi bi ilaç verdi cıbıl cıbıl güneşlen dedi ,, canıma tak etti bende bıraktım herşeyi, çok şükür hastalığımda ilerleme olmadı belirli yerlerde var ,, mesela çok canımı sıkan bir olay olursa yani bir üzüntü yaşarsam birden bi yerimde leke çıkıyor çok garip
Stres tetikliyodur bebeğim yaa.. Rabbim bundan kötü etmesin kuşum beterin beteri vardır sonuçtaOhhh buarada bnm mesai finişşşş eve didiyom ben
var nasıl yok hakkımı yeme içlik koy dedim sana
İçlik don bunlar ne romantik hediyeler böyle
benim erkekim çok romantik buluyorseninki de romantik bulabilir bi dene bakalım hihihi
Bir de parfüm sıkayım ahahaBugünki sohbet sadece don üzerine
Kuşum beniiiiim yaparıııımmm tabii ne istersin söyle bakalım hemencik pişiriyim senin içinamin bebeğim buna şükürkoş eve yemek yap bebeğiiim bize ya bak biz geç geliyoruz
Kuşum beniiiiim yaparıııımmm tabii ne istersin söyle bakalım hemencik pişiriyim senin için
Bn eve gidnce kiymali makrna yapacm kuzu gel buyursoslu makarnaya tav olurum ben ya
Bn eve gidnce kiymali makrna yapacm kuzu gel buyur
Sagol kuzucum Yakin olaydk cagrrdm vala .d ben o kadr sevmem kuzum abm mesj atti cani cekms ruyasnda gorms herldeoy oy çok severiimm koşa koşa geleyimm şimdiden ellerine sağlık canımcııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?