- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Offfff bende çok severim yavrum yaaa özellikle domates soslulara ba-yı-lı-rıııımmmmsoslu makarnaya tav olurum ben ya
DamlaaaaaammmmmKizlaar.
Ah denizim ah canm skkn:))Damlaaaaaammmmm
Kuzum ben anca mayonez ketcap olackta yicem yoksa hc yemem sade ne dometsz ne yagli haslndgi gbi kdtcp mayonez bandrcan yicen .d.dOfffff bende çok severim yavrum yaaa özellikle domates soslulara ba-yı-lı-rıııımmmm
Hayırdır kuzucum neoldu kiii kim canını sıktı seniiiinnn? söyle gidip saçını yolayımAh denizim ah canm skkn:))
Sagol kuzucum Yakin olaydk cagrrdm vala .d ben o kadr sevmem kuzum abm mesj atti cani cekms ruyasnda gorms herlde
Offfff bende çok severim yavrum yaaa özellikle domates soslulara ba-yı-lı-rıııımmmm
aklımız oraya çalıştı bugünay benim sevdicek de aramadı bugün yaaaaa
Kız vallahi makarn yapıcam şimdi kalkıp.. accayip canım çektiii uffffahahah makarna sevilmez mii ya her türlüsü yenir
offf canım çekti heee
Hahaha yok kz oyle olsa firisrdm direk.d.d ya bnmkinarmydu ardi bugn telfn kntrlu yapcklrms komtnlri dun saklams telini bugn sakladgi yere bakms tel yok bi kac arkadasida tel saklmsti onla brlkte calnms herlde dusnyrm acba sakladgi yermi karstrdi die o kdr karstrmadi smdimi karstrck.diorm snra sen cvp yaz bn bi tikinim gelim.dHayırdır kuzucum neoldu kiii kim canını sıktı seniiiinnn? söyle gidip saçını yolayım
Ben yemem .d.dahahah makarna sevilmez mii ya her türlüsü yenir
offf canım çekti heee
Arar yavru kuşş
Benimki facee resim atmıştı geçenlerde baktım o kız gene beğenmiş bu sefer dayanamadım dedim bir daha bir şeyi beğenirse o tipsizi yolcam az kaldı! Komutan çağırdı cevap gelmedi henüz
Kız vallahi makarn yapıcam şimdi kalkıp.. accayip canım çektiii uffff
Ben yemem .d.d
Bak o olurHadi bakalım cevap verince söyleAh o sinirlerimizi alt üst eden kızlarrrrr
Yaptın mı makarnaaaa
Beni ye
Iyi yaptn cnm ii coj sukur seni sormaliselam kızlaaaar napıosunz nasılsınız bakaym az uyudum uyandm bi selam verem dedım :))
Iyi yaptn cnm ii coj sukur seni sormali
ALLAH iglik versn Dogru diyon cnm:)bende iyiyim canm napm her gunku gibi aynı :))
ALLAH iglik versn Dogru diyon cnm:)
Iyi gez bakalm:)Ah ah ben gezemiyorm vakt olmyr izn gununde anca dinlenyrmOkuldan cıkıyorum sora gezıyorum genelde :) alısverıs vs mutfak esyası almaya bayılıyorrrum :)
kuzumIyi gez bakalm:)Ah ah ben gezemiyorm vakt olmyr izn gununde anca dinlenyrm
Iyi gez bakalm:)Ah ah ben gezemiyorm vakt olmyr izn gununde anca dinlenyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?