2014 Yarenleri! :)

Allaaaaaaah çalınmıştır ozmn bebeğim alzheimer mı bu çocuk neden unutsun kız koyduğu yeri Bnmkininde içliği çalınmış bebeğim yaa Ne biçim yerlerde yaşıyo bizim sevdiceklerimiz allahıııım

Afiyet bal şeker kaymak olsuunnn Özlüyorum kız sizi azcık konuşmazsam Sevdicek de aramadı sınıra gidecekti gitti herhalde inşallah döner bu akşam
İnşallah döner kuşum yaa Bende şimdi aşkitoşkumla konuştum Ufff bugün denetime gelmişler antalyadan, yorulmuş benim güzel gözlü sevdiğim Kıyamamkiiiiî yanımda olsaydı maşaj yapardım ben onaaaa İyileştirîrdim hemencicik

Sevdicek de bizim denetimler haftaya demişti ,, denetim demekki olağanüstü hal demek sabahlara kadar evraklarla uğraşıyor Sen de masaj yapardım diyorsun hihihi ben de öyle diyorum sevdiceğe pek beceremesem de yapıyorum

Ben beceririm ayıptır söylemesi bebeğim üniversitede hem teorik hem uygulamalı masaj dersi aldık 4dönem boyunca Fakat benim sağolsun tendonlarım ancak 15dakikaya müsade ediyo snra sızım sızım ağrımaya başlıyo Sevdiceğimde zaten çok huylanan biri sırtına fln dokunduğum anda gıdıklanmaya başlıyo hihihhihi Koskoca dana çocuklar gibi kıkır kıkır gülüyo kız çok komiiik

Yaaa damlam çok komiksin sen yaaa hiç gülceğim yoktu kız içliği dışlığı dedin yaaKuzum benimmm çok geçmîş olsunnn
Icligi diynce dis kiyaftinde kastettm ya.d sagol kuzucum napalm saglk olsn komutn a yakalnmasnda calnsn.d yeni hat bnmi alym kendne acep smdi beynimi sisirir nye aldn nye aldn bn alrdm .d.d

Icligi diynce dis kiyaftinde kastettm ya.d sagol kuzucum napalm saglk olsn komutn a yakalnmasnda calnsn.d yeni hat bnmi alym kendne acep smdi beynimi sisirir nye aldn nye aldn bn alrdm .d.d
Tabii bebeğim yaa komutanlara yakalatmasındansa allah korusun yaniii.. Neden beynini şiririr tam anlamadım fıstık? Yeni hat alırsan diye mi? Dağıtıma gelmesine az kalmıştır zaten dimi fıstık? Olmazsa dağıtıma geldiğinde beraber halledersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…