- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Allaaaaaaah çalınmıştır ozmn bebeğimHahaha yok kz oyle olsa firisrdm direk.d.d ya bnmkinarmydu ardi bugn telfn kntrlu yapcklrms komtnlri dun saklams telini bugn sakladgi yere bakms tel yok bi kac arkadasida tel saklmsti onla brlkte calnms herlde dusnyrm acba sakladgi yermi karstrdi die o kdr karstrmadi smdimi karstrck.diorm snra sen cvp yaz bn bi tikinim gelim.d
Yaptım kuşummmm yidim bitirdim bileeeeHadi bakalım cevap verince söyleAh o sinirlerimizi alt üst eden kızlarrrrr
Yaptın mı makarnaaaa
Beni ye
Yaptım kuşummmm yidim bitirdim bileeeeOhhh midem bayram etti
İnşallah döner kuşum yaaAfiyet bal şeker kaymak olsuunnnÖzlüyorum kız sizi azcık konuşmazsam Sevdicek de aramadı sınıra gidecekti gitti herhalde inşallah döner bu akşam
Merhaba tatlımmm.. İyiyim ben allaha çok şükür az evvel sevdiğimle konuştum dahada iyi oldumselam kızlaaaar napıosunz nasılsınız bakaym az uyudum uyandm bi selam verem dedım :))
İnşallah döner kuşum yaaBende şimdi aşkitoşkumla konuştum Ufff bugün denetime gelmişler antalyadan, yorulmuş benim güzel gözlü sevdiğim Kıyamamkiiiiî yanımda olsaydı maşaj yapardım ben onaaaa İyileştirîrdim hemencicik
Keske bnmknin icligi disligi calnaaydida tel calnmasydi.dAllaaaaaaah çalınmıştır ozmn bebeğimalzheimer mı bu çocuk neden unutsun kız koyduğu yeri Bnmkininde içliği çalınmış bebeğim yaa Ne biçim yerlerde yaşıyo bizim sevdiceklerimiz allahıııım
Iste onu siyirm bnde cnm hayrlsi napalmBende vakit cok canm ondan senin gibi yogun calıssam bende cok gezemem
Tatlimm
nasılsın geçmiş olsun kuzu tel gitmişTatlimm
den,izimmmmMerhaba tatlımmm.. İyiyim ben allaha çok şükür az evvel sevdiğimle konuştum dahada iyi oldumSen nasılsın?
Ben beceririm ayıptır söylemesi bebeğim üniversitede hem teorik hem uygulamalı masaj dersi aldık 4dönem boyuncaSevdicek de bizim denetimler haftaya demişti ,, denetim demekki olağanüstü hal demek sabahlara kadar evraklarla uğraşıyorSen de masaj yapardım diyorsun hihihi ben de öyle diyorum sevdiceğe pek beceremesem de yapıyorum
Yaaa damlam çok komiksin sen yaaa hiç gülceğim yoktu kız içliği dışlığı dedin yaaKeske bnmknin icligi disligi calnaaydida tel calnmasydi.d
Merveciiiimmmmmm hoşgeldin bebeğimmmmmmmm nasılsııııın?den,izimmmm
Icligi diynce dis kiyaftinde kastettm ya.d sagol kuzucum napalm saglk olsn komutn a yakalnmasnda calnsn.d yeni hat bnmi alym kendne acep smdi beynimi sisirir nye aldn nye aldn bn alrdm .d.dYaaa damlam çok komiksin sen yaaa hiç gülceğim yoktu kız içliği dışlığı dedin yaaKuzum benimmm çok geçmîş olsunnn
Sagol kuzu saglk olsn cana gelecgne mala gelsn :)nasılsın geçmiş olsun kuzu tel gitmiş
Tabii bebeğim yaa komutanlara yakalatmasındansa allah korusun yaniii.. Neden beynini şiririr tam anlamadım fıstık? Yeni hat alırsan diye mi?Icligi diynce dis kiyaftinde kastettm ya.d sagol kuzucum napalm saglk olsn komutn a yakalnmasnda calnsn.d yeni hat bnmi alym kendne acep smdi beynimi sisirir nye aldn nye aldn bn alrdm .d.d
iyyimm bebeğm sennn :)Merveciiiimmmmmm hoşgeldin bebeğimmmmmmmm nasılsııııın?
Merhaba tatlımmm.. İyiyim ben allaha çok şükür az evvel sevdiğimle konuştum dahada iyi oldumSen nasılsın?
amin tabi kuzummm :) iyi olsunlarda :)Sagol kuzu saglk olsn cana gelecgne mala gelsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?