Aynen hat almama sinrlenr :) haftya gelio ksmetse kuzum halledrz koca kafa'mlaTabii bebeğim yaa komutanlara yakalatmasındansa allah korusun yaniii.. Neden beynini şiririr tam anlamadım fıstık? Yeni hat alırsan diye mi?Dağıtıma gelmesine az kalmıştır zaten dimi fıstık? Olmazsa dağıtıma geldiğinde beraber halledersiniz..
Aynen bebis sen naptn msj attnmi?amin tabi kuzummm :) iyi olsunlarda :)
Ben beceririm ayıptır söylemesi bebeğim üniversitede hem teorik hem uygulamalı masaj dersi aldık 4dönem boyuncaFakat benim sağolsun tendonlarım ancak 15dakikaya müsade ediyo snra sızım sızım ağrımaya başlıyo Sevdiceğimde zaten çok huylanan biri sırtına fln dokunduğum anda gıdıklanmaya başlıyo hihihhihi Koskoca dana çocuklar gibi kıkır kıkır gülüyo kız çok komiiik
İyiyim bende hamdolsun bitanemmmmmiyyimm bebeğm sennn :)
Kuşuuuum daha acemilik ya oyüzdeeeenbende iyiym canm ev arkadasm mısır patlatms onu yıorum :) benımkı sabah aradı 2 dk anca konstk ya bız uzun konusamıyrz hıc 3 4 dk anca( dahada aramadı
Kuzum masaj denilince ben yapyrm masj ona beyenmioda mash yapyrm kahkaha atyr gulyor sen masj mi yapyn dyr bana ddmki gulmezsen yapyorm ne gulyon tikinmi var begenmiosan yaptrma dedm.d.d gel gel yap gulmcm dedi yaptm gene gulyr dur gozunu kapt yapcm dedm kapadi cktm belne aygmla bastm napyn belimi acttn dio .d.d kendi bana yapti vnde begnmedm kokmus sanki sen cokmu iyi yaptn dedm belimi kiracakti kizz eli kafami gecer hahahahOoo sen bilgili ve deneyimlisin bu konudaBen bebek yağını alırım Allah ne verdiyse hurrraaa Hihihi bizim koca danalar kıkır kıkır
attım kuzum gördü ama cevap vermediAynen bebis sen naptn msj attnmi?
HihihihiihiAynen hat almama sinrlenr :) haftya gelio ksmetse kuzum halledrz koca kafa'mlaonun koca kafsyla ha bnm dgl yaznca kendme hitp edyrmsm gbi cikio.d.d
Ala ala mahkeme durumu var ya yogundur belki kuzu cvp verir bekleattım kuzum gördü ama cevap vermedi
Hahaha bnm kafm kucuk kiz onun buyuk .dHihihihiihiAzcık kalmış kuşuuuum gelsin birliktr halledin hiç koca kafalarınızı şişirmeyin boşu boşuna
İyiyim bende hamdolsun bitanemmmmm
Kuşuuuum daha acemilik ya oyüzdeeeenBizde acemiliğimizde bazı günler hiç konuşamamıştıkkkk.. Ama zamanla düzenimiz oturmuştu O 3dakikalık konuşma dünyalara bedel oluyo dimiiii İnsanın kalbi küt küt küt atıyo tlf çalınca Bunlarda güzel heycanlar be kuşumm
AhahahahajajajaOoo sen bilgili ve deneyimlisin bu konudaBen bebek yağını alırım Allah ne verdiyse hurrraaa Hihihi bizim koca danalar kıkır kıkır
mahkeme bitti canım sonuca bağlandı. vermesin cevap napim gelmesinde artık ben uzaktan da beklerim severim şu an hiç bi bahanesi yok cevap atmamak içinAla ala mahkeme durumu var ya yogundur belki kuzu cvp verir bekle
Kıyamamkiii günlük tutuyomusun tatlım? Ben o ilk zamanlarda hep aşkıma yazdım okdr rahatlatmıştıki beni.. İzne geldiğinde vermiştim çoook mutlu olmuştuOyle vala tatlmm sesını duymak bıle yetıoo
Küçük kafalı damlam beniiiiimmmmmmmmHahaha bnm kafm kucuk kiz onun buyuk .d
Offff offffmahkeme bitti canım sonuca bağlandı. vermesin cevap napim gelmesinde artık ben uzaktan da beklerim severim şu an hiç bi bahanesi yok cevap atmamak için
Kuzum masaj denilince ben yapyrm masj ona beyenmioda mash yapyrm kahkaha atyr gulyor sen masj mi yapyn dyr bana ddmki gulmezsen yapyorm ne gulyon tikinmi var begenmiosan yaptrma dedm.d.d gel gel yap gulmcm dedi yaptm gene gulyr dur gozunu kapt yapcm dedm kapadi cktm belne aygmla bastm napyn belimi acttn dio .d.d kendi bana yapti vnde begnmedm kokmus sanki sen cokmu iyi yaptn dedm belimi kiracakti kizz eli kafami gecer hahahah
cevap yok denizim atmakdan hep korktum çünkü umudum vardı atmadan önce şimdi ne var peki. ben bu adamın bir yıldır herşeyine tmm dedim şimdi noldu peki. daha ne sesimi duyar ne mesajlarına cevap yazarım. askerde bile değil adam hem olsa bile bana bunu neden yaşatıyo bende insan evladıyım 15 gündür uyku yok ya madem istemiyo bende kalmam ondaaOffff offff
AhahahahajajajaYaaa ben bnm koca danamı kebap yapıp yirim yaa sende üstüne kahve yap yeşimim Bide kahve içiyim ohh miss
Oy oy op bende opem seniKüçük kafalı damlam beniiiiimmmmmmmmGel bi öpem senii
Kıyamamkiii günlük tutuyomusun tatlım? Ben o ilk zamanlarda hep aşkıma yazdım okdr rahatlatmıştıki beni.. İzne geldiğinde vermiştim çoook mutlu olmuştuHem anı olarak kalıyo.. İlerde açıp okuycam sevdiğimle hatta çocuklarımızla okuycam babanız askerdeyken 1 yıl onu beklemiştim diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?