2014 Yarenleri! :)

Aynen hat almama sinrlenr :) haftya gelio ksmetse kuzum halledrz koca kafa'mla onun koca kafsyla ha bnm dgl yaznca kendme hitp edyrmsm gbi cikio.d.d

Ooo sen bilgili ve deneyimlisin bu konuda Ben bebek yağını alırım Allah ne verdiyse hurrraaa Hihihi bizim koca danalar kıkır kıkır

iyyimm bebeğm sennn :)
İyiyim bende hamdolsun bitanemmmmm
bende iyiym canm ev arkadasm mısır patlatms onu yıorum :) benımkı sabah aradı 2 dk anca konstk ya bız uzun konusamıyrz hıc 3 4 dk anca ( dahada aramadı
Kuşuuuum daha acemilik ya oyüzdeeeen Bizde acemiliğimizde bazı günler hiç konuşamamıştıkkkk.. Ama zamanla düzenimiz oturmuştu O 3dakikalık konuşma dünyalara bedel oluyo dimiiii İnsanın kalbi küt küt küt atıyo tlf çalınca Bunlarda güzel heycanlar be kuşumm

Ooo sen bilgili ve deneyimlisin bu konuda Ben bebek yağını alırım Allah ne verdiyse hurrraaa Hihihi bizim koca danalar kıkır kıkır
Kuzum masaj denilince ben yapyrm masj ona beyenmioda mash yapyrm kahkaha atyr gulyor sen masj mi yapyn dyr bana ddmki gulmezsen yapyorm ne gulyon tikinmi var begenmiosan yaptrma dedm.d.d gel gel yap gulmcm dedi yaptm gene gulyr dur gozunu kapt yapcm dedm kapadi cktm belne aygmla bastm napyn belimi acttn dio .d.d kendi bana yapti vnde begnmedm kokmus sanki sen cokmu iyi yaptn dedm belimi kiracakti kizz eli kafami gecer hahahah

Oyle vala tatlmm sesını duymak bıle yetıoo

Oyle vala tatlmm sesını duymak bıle yetıoo
Kıyamamkiii günlük tutuyomusun tatlım? Ben o ilk zamanlarda hep aşkıma yazdım okdr rahatlatmıştıki beni.. İzne geldiğinde vermiştim çoook mutlu olmuştu Hem anı olarak kalıyo.. İlerde açıp okuycam sevdiğimle hatta çocuklarımızla okuycam babanız askerdeyken 1 yıl onu beklemiştim diycem

Ahahahah maceralara bak ya benimki de beğenmez kolay kolay, bi yeğenimiz var o çok güzel yapıyormuş da bana onu anlatır durur ben yapmaya çalışırken Hoşlarına gidiyor da işte çaktırmamaya çalışıyorlar

cevap yok denizim atmakdan hep korktum çünkü umudum vardı atmadan önce şimdi ne var peki. ben bu adamın bir yıldır herşeyine tmm dedim şimdi noldu peki. daha ne sesimi duyar ne mesajlarına cevap yazarım. askerde bile değil adam hem olsa bile bana bunu neden yaşatıyo bende insan evladıyım 15 gündür uyku yok ya madem istemiyo bende kalmam ondaa ((((

Yok tatlm tutmuyorum aslında askere gtmesı benı cok etkılemedı nedense henuz 1 hafta olacak ondan sanrm. ben daha fazla uzulurum bunalım takılırım sanıodum :) gecen sene 5 ay yurtdısına gtmstı ayrı kalmstk az konusuoduk yıne belkı ondan aynı gelıodur bana :)) ben hep beklıom annem ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…