Kuzum kiyamam ya sana insallah yazarmahkeme bitti canım sonuca bağlandı. vermesin cevap napim gelmesinde artık ben uzaktan da beklerim severim şu an hiç bi bahanesi yok cevap atmamak için
Ay sorma bi nazlilar bi nazlilar sanrsn kizlar:)Ahahahah maceralara bak ya benimki de beğenmez kolay kolay, bi yeğenimiz var o çok güzel yapıyormuş da bana onu anlatır durur ben yapmaya çalışırkenHoşlarına gidiyor da işte çaktırmamaya çalışıyorlar
balim noolduuucevap yok denizim atmakdan hep korktum çünkü umudum vardı atmadan önce şimdi ne var peki. ben bu adamın bir yıldır herşeyine tmm dedim şimdi noldu peki. daha ne sesimi duyar ne mesajlarına cevap yazarım. askerde bile değil adam hem olsa bile bana bunu neden yaşatıyo bende insan evladıyım 15 gündür uyku yok ya madem istemiyo bende kalmam ondaa((((
yazmasın damla artık tek kelime yazmasın ben neler cekiyorum adam keyfinde demekki benim ömrüm umudum herşeyim bittiKuzum kiyamam ya sana insallah yazar
Cnm yapma byle lütfen ALLAH hayrlsini masp etsn olumsuz düşünme bkere cvp vermk isremese ilk ardgnda acmazdi bnce ama smdi nye byle yapms inan anlams dglm.syazmasın damla artık tek kelime yazmasın ben neler cekiyorum adam keyfinde demekki benim ömrüm umudum herşeyim bitti
ondan sonra konuşmadık aradım açmadı mesaj attım tüm duygularımı yazdım gelmek istediğimi samsuna yanına gelmek istediğimi söyledim uzun uzun evlilik hayalerimizden diğer hayallerden bahsettim uzun bi süre sonra girdi görmüş tek kelime yazmadan çıkmış 10 gündür girmeyen adam şimdi dkikada bir whatsappda. ama ben elimden geleni yaptım asker diye alttan aldım ama bende insanım yaaiyi akşamlar kizlar
balim noolduuubn pek takip edemedim en son koştura kostura telefonunu acmisti
Ay sorma bi nazlilar bi nazlilar sanrsn kizlar:)
Kuzum benim yaaacevap yok denizim atmakdan hep korktum çünkü umudum vardı atmadan önce şimdi ne var peki. ben bu adamın bir yıldır herşeyine tmm dedim şimdi noldu peki. daha ne sesimi duyar ne mesajlarına cevap yazarım. askerde bile değil adam hem olsa bile bana bunu neden yaşatıyo bende insan evladıyım 15 gündür uyku yok ya madem istemiyo bende kalmam ondaa((((
Kuzum alemsn ha :) aynen öyle ama:)Kesinlikle katılıyorum ya kızdan beterlerKendi aralarında karı gibi davranma be oğlum diye boşuna demiyolar kendileri de farkında bizden beterler
Annemmm sen tecrübelisiiiiiiinnnnn.. Oyy kuzum ömrün bu çocuğu beklemeklen geçmîş ayolYok tatlm tutmuyorum aslında askere gtmesı benı cok etkılemedı nedense henuz 1 hafta olacak ondan sanrm. ben daha fazla uzulurum bunalım takılırım sanıodum :) gecen sene 5 ay yurtdısına gtmstı ayrı kalmstk az konusuoduk yıne belkı ondan aynı gelıodur bana :)) ben hep beklıom annem ya :)))
Kuzum alemsn ha :) aynen öyle ama:)
INAALLAH arar kuzum musait değildir belki tatlmHala aramadı ya gülüyorum ediyorum ama aklım onda, telefonu da açık
Üstüne tahin ve cevizde isterim kuzucuuuuuummmmYaparım kuzucuumayıptır söylemesi annem bugün kabak tatlısı yapmış ben çok severim kahvenin yanında koyayım mı sana da kuşuuuum yermiyiz
INAALLAH arar kuzum musait değildir belki tatlm
Üstüne tahin ve cevizde isterim kuzucuuuuuummmmAfiyet bal şeker ossun
ya adam hiç bişi yazmasa bekle döncem der yada yazma bana böyle şeyler bitti der cevap vermemek nedir ya hiç mi kıymetim yok benim onda bu kadar mı değersizim. olumlu düşünecek neresi kaldı kuzum umudu nereden alayım ben şimdi biliyorum seviyorumm hemde çokkk ama demek ki onda bitmiş herşeyCnm yapma byle lütfen ALLAH hayrlsini masp etsn olumsuz düşünme bkere cvp vermk isremese ilk ardgnda acmazdi bnce ama smdi nye byle yapms inan anlams dglm.s
canim sen üstüne gittikce çekiliyor o,birak yazma artik o da bi dusunsun kafasını toplasin...bnmki de askere gitmeden böyleydi ayriydik askerligi cikmis bn tesadüfen msj attigimda ogrendim...duyunca bi tuhaf oldum,barismak istedim normlde asla geri cevirmeyen göksel hic yanasmadi kuzum.baya konuştum baktim hic umursamiyo,zamn ver bna dedi..sustum iki hafta hic yazmadim baktim bunda da ses yok bida yazim kafasini toplanmıştır dedim bi göksel yazdim gönderdim seni cok seviyorum yazdi cvp olarak :) demem o ki bekle bi ozlesin seni..anlasin degerini..ondan sonra konuşmadık aradım açmadı mesaj attım tüm duygularımı yazdım gelmek istediğimi samsuna yanına gelmek istediğimi söyledim uzun uzun evlilik hayalerimizden diğer hayallerden bahsettim uzun bi süre sonra girdi görmüş tek kelime yazmadan çıkmış 10 gündür girmeyen adam şimdi dkikada bir whatsappda. ama ben elimden geleni yaptım asker diye alttan aldım ama bende insanım yaa
Sevdiceklerimizde gelsiiiiiinnn hep birlikte olsuuunnn bebeğimmmmmmHemen koyarım yavruuum oyy gel beraber olsunnn
Aman olmasn kuzum hepsni korusun RABBIM kabak tatlisi deme bana cok cnm istyr zatenİnşallah işi vardır kuzucuum başka birşey olmasın da
Sevdiceklerimizde gelsiiiiiinnn hep birlikte olsuuunnn bebeğimmmmmmSen kendi koca danana yedir ben kendi koca danamaaa Ahhh hayaller
Aman olmasn kuzum hepsni korusun RABBIM kabak tatlisi deme bana cok cnm istyr zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?