2014 Yarenleri! :)

Ay sorma bi nazlilar bi nazlilar sanrsn kizlar:)

iyi akşamlar kizlar
balim noolduuu bn pek takip edemedim en son koştura kostura telefonunu acmisti

iyi akşamlar kizlar

balim noolduuu bn pek takip edemedim en son koştura kostura telefonunu acmisti
ondan sonra konuşmadık aradım açmadı mesaj attım tüm duygularımı yazdım gelmek istediğimi samsuna yanına gelmek istediğimi söyledim uzun uzun evlilik hayalerimizden diğer hayallerden bahsettim uzun bi süre sonra girdi görmüş tek kelime yazmadan çıkmış 10 gündür girmeyen adam şimdi dkikada bir whatsappda. ama ben elimden geleni yaptım asker diye alttan aldım ama bende insanım yaa

Kuzum benim yaaa Haklısın.. Bence de bundan snra çek kendini geri tatlım.. Beklemeye geç.. Umutsuz olma ama bol bol dua et.. Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah bitanem Bekleyelim ve görelim bakalım..

Annemmm sen tecrübelisiiiiiiinnnnn.. Oyy kuzum ömrün bu çocuğu beklemeklen geçmîş ayol

Cnm yapma byle lütfen ALLAH hayrlsini masp etsn olumsuz düşünme bkere cvp vermk isremese ilk ardgnda acmazdi bnce ama smdi nye byle yapms inan anlams dglm.s
ya adam hiç bişi yazmasa bekle döncem der yada yazma bana böyle şeyler bitti der cevap vermemek nedir ya hiç mi kıymetim yok benim onda bu kadar mı değersizim. olumlu düşünecek neresi kaldı kuzum umudu nereden alayım ben şimdi biliyorum seviyorumm hemde çokkk ama demek ki onda bitmiş herşey

canim sen üstüne gittikce çekiliyor o,birak yazma artik o da bi dusunsun kafasını toplasin...bnmki de askere gitmeden böyleydi ayriydik askerligi cikmis bn tesadüfen msj attigimda ogrendim...duyunca bi tuhaf oldum,barismak istedim normlde asla geri cevirmeyen göksel hic yanasmadi kuzum.baya konuştum baktim hic umursamiyo,zamn ver bna dedi..sustum iki hafta hic yazmadim baktim bunda da ses yok bida yazim kafasini toplanmıştır dedim bi göksel yazdim gönderdim seni cok seviyorum yazdi cvp olarak :) demem o ki bekle bi ozlesin seni..anlasin degerini..

Sevdiceklerimizde gelsiiiiiinnn hep birlikte olsuuunnn bebeğimmmmmm Sen kendi koca danana yedir ben kendi koca danamaaa Ahhh hayaller

Hayalleeeeerrrr Çok özledik be çooook

Aman olmasn kuzum hepsni korusun RABBIM kabak tatlisi deme bana cok cnm istyr zaten

Çok mu seversin sen hihihihi Ay bugün ya dondan konuştuk ya yemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…