aramam yazmam ki zaten dahaaa haketmiyo demek ki benim bu kadar çabamı offf çıldırcam amaaKuzum benim yaaaHaklısın.. Bence de bundan snra çek kendini geri tatlım.. Beklemeye geç.. Umutsuz olma ama bol bol dua et.. Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah bitanem Bekleyelim ve görelim bakalım..
Bebegim skma canini bekle yazma bakm kendi yazmk istemese seni istemese bana mesj atma derdi emin ol kafasni toparlasn bakm bekle yazar INSALLAH kuzum bnmya adam hiç bişi yazmasa bekle döncem der yada yazma bana böyle şeyler bitti der cevap vermemek nedir ya hiç mi kıymetim yok benim onda bu kadar mı değersizim. olumlu düşünecek neresi kaldı kuzum umudu nereden alayım ben şimdi biliyorum seviyorumm hemde çokkk ama demek ki onda bitmiş herşey
:)) sorma okudm msjlaro donlar havada ucusyor.d.d kz tatli cekti canm ALLAH canini almasin emiHayalleeeeerrrrÇok özledik be çooook
Çok mu seversin sen hihihihiAy bugün ya dondan konuştuk ya yemekten
ya 15 gün oldu hiç mi özlemedi anlamadım ama ben yazmam artık inatdan falan değil ama yazmam artık ben onucanim sen üstüne gittikce çekiliyor o,birak yazma artik o da bi dusunsun kafasını toplasin...bnmki de askere gitmeden böyleydi ayriydik askerligi cikmis bn tesadüfen msj attigimda ogrendim...duyunca bi tuhaf oldum,barismak istedim normlde asla geri cevirmeyen göksel hic yanasmadi kuzum.baya konuştum baktim hic umursamiyo,zamn ver bna dedi..sustum iki hafta hic yazmadim baktim bunda da ses yok bida yazim kafasini toplanmıştır dedim bi göksel yazdim gönderdim seni cok seviyorum yazdi cvp olarak :) demem o ki bekle bi ozlesin seni..anlasin degerini..
Hakikaten kızHayalleeeeerrrrÇok özledik be çooook
Çok mu seversin sen hihihihiAy bugün ya dondan konuştuk ya yemekten
Sabırrrr bitanem sabırrrrrr.. Çıldırıcak bişey yok rabbime sığınıp dua ediceksin booool bolaramam yazmam ki zaten dahaaa haketmiyo demek ki benim bu kadar çabamı offf çıldırcam amaa
yazma kuzum bi sure ztn yazman gerekenleri uzun uzun yazmissin..dusunup karar verip yazma sirasi onda..sen sadece sabrediceksin Bebeğimya 15 gün oldu hiç mi özlemedi anlamadım ama ben yazmam artık inatdan falan değil ama yazmam artık ben onu((
:)) sorma okudm msjlaro donlar havada ucusyor.d.d kz tatli cekti canm ALLAH canini almasin emi:/
bnde istiyorum kabak tatlisi
kuzum ben nasıl eskisi gibi olcam kırgınlık biticekkkSabırrrr bitanem sabırrrrrr.. Çıldırıcak bişey yok rabbime sığınıp dua ediceksin booool bol
sağol kuzummmyazma kuzum bi sure ztn yazman gerekenleri uzun uzun yazmissin..dusunup karar verip yazma sirasi onda..sen sadece sabrediceksin Bebeğim
Hakikaten kızBugünkü gündem maddelerimiz:
1) don. 2) yemeekkk.
Kız bende yeni yıl hediyesi kırmızı don mu kargolasam aşkıtoma
Sagol kuzucm yeromoze fazladan ye sen yemz kadr olrz.dKıyamam ben size yaaa gelin kuzucuklarım ikram edeyim size de
Selam nidacm naslsnselamlaaaaaar
Sagol kuzucm yeromoze fazladan ye sen yemz kadr olrz.d
Yok artk denizim .dHakikaten kızBugünkü gündem maddelerimiz:
1) don. 2) yemeekkk.
Kız bende yeni yıl hediyesi kırmızı don mu kargolasam aşkıtoma
Oy oy bzde yeriz seni kzTatlıyı da yerim sizi deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?