Hadi bakalım cevap verince söyleAh o sinirlerimizi alt üst eden kızlarrrrr
Beni ye
bn çok severim kuzum kabak tatlisini hmn geliyorum dammlaaa kalk giz gidiozKıyamam ben size yaaa gelin kuzucuklarım ikram edeyim size de
yok kuzum egee gerçekten seviyosa ..mesafe giremez sen uzme tatli canini..hersey duzelicek inşallah. .o da bunalmistr doktor askerlik hava degisimi ne yapicagini bilmez bi haldedir diye düşünüyorumsağol kuzummmdesteğin içinnn inşallah öyle olur umarım mesafe soğukluk vermez ona
Aşkım saçmalama falan filan dedi isteeeeee o kızı yolcam ben az kaldı
bn çok severim kuzum kabak tatlisini hmn geliyorum dammlaaa kalk giz gidioz
Hadi gidelim basagim bitirelm tatlilari haha:)bn çok severim kuzum kabak tatlisini hmn geliyorum dammlaaa kalk giz gidioz
Kz bi kedi paylastm bn o kdr olrm artk cok y ersem:)biz bu gidişle bin kilo oluruz bebegim.d
istanbul corlu arasi kac saat yaYardım edebiliriiim
Kaldırın totoşları hadi bakalııııım
hastayım canım yaa yeni yaşıma hasta giriyorumSelam nidacm naslsn
Iyi aksamlar demetim tv seyredyrm aen napiosn naslsniyi aksamlar canlarim napiyosunuz?
Neyn var kuzum haurdr kz yaasima diynce d.gununmu bugn:)hastayım canım yaa yeni yaşıma hasta giriyorum
bende tv izliyorum canim napayim yarin oburgun tatil filamanlarin bayrami bende dinlenicem yavrumIyi aksamlar demetim tv seyredyrm aen napiosn naslsn
Oo super kuzum dinlenrsn bol bolbende tv izliyorum canim napayim yarin oburgun tatil filamanlarin bayrami bende dinlenicem yavrum
istanbul corlu arasi kac saat ya
gecmis olsun canimmhastayım canım yaa yeni yaşıma hasta giriyorum
sen nasilsin canim benim1 bucuk saat bebeğiimmm
sen nasilsin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?